Dodaj do ulubionych

Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z Łę...

IP: 81.80.218.* 05.08.05, 11:40
Piekne !! Wszyscy wiedzą że w polskiej "piłce" wszyscy ustawiają mecze, ale
sami zainteresowani nic a nic na ten temat nie wiedza !! hehehehehehe
Ale panowie "działacze" przeszkoleni dobrze. "jak złapią cię za ręke mów że
to nie Twoja ręka" Myśle że powinni trafić tam gdzie przebywają korzystający
z tej nauki. Jak długo można w tym kraju kraść i oszukiwać gdy wszyscy o tym
wiedzą i nie ponosić za to żadnych konsekwencji ?? Nie chodzi tylko o piłke.
Patrz dzisiejszy artykuł o "Senatorze" Stokłosie , Kulczuku i innym im
podobnym!!
Obserwuj wątek
    • bart66 KOCHAM Listkiewicza !!!! 05.08.05, 11:42
      wpisujcie się, miłośnicy kryształowego listka
      • Gość: scottie Gilewski zjadł dzisiaj w Grodzisku smaczny obiad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:00
        Gilewski zjadł dzisiaj w Grodzisku smaczny obiad...b
      • Gość: scottie Gilewski zjadł dzisiaj w Grodzisku smaczny obiad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:00
        Gilewski zjadł dzisiaj w Grodzisku smaczny obiad..
    • Gość: dno Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z Łę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:56
      Jasne.. Gów.o jest tylko nie wiadomo kto sie zasr.ł. Jak na kolonii. Oj
      Panowie, za kilka dni jak komuś się coś odwinie i zacznie mówić jeszcze wiecej
      to wszyscy pójdziecie na dołek na 30 dni. Jestem za tym aby w przypadku
      udowodnienia przekrętów w meczu kibice którzy obstawiali mecze, stacje tv
      wytocyły winnym proces. Jeśli bukmacherzy też to robili ich też trzeba
      rozliczyć. Jak się skończy z piłką to się zabierze za polityków. Łapy trzeba
      obcinać
    • Gość: marcin.hub wy.ebać tych wszystkich złodziei! IP: *.lot.pl 05.08.05, 11:58
      sam byłem piłkarzem.nie grałem wysoko ale to co zaobserwowałem na niższych
      szczeblach wystarczyło mi.mam też znajomych którzy grają ''wyzej'' i z ich
      opowieści od dawno mi wiadomo że to jedno wielkie bagno! dorobkowicze
      wszystkiego będą się wypierać,bo mają przecież z tego niezłe dochody a wtym
      kraju z praca cieżko,oni mają z oszustw gigantyczne przychody.dla mnie to jest
      kupa śmie.i którzy mają szmaty zamiast twarzy a ich nazwiska są nic
      niewarte.towarzystwo wzajemnej adoracji w pzpn będzie teraz mydliło oczy ale w
      ich niewinnosć chyba juz nawet laicy nie wierzą.sędziowie,działacze,piłkarze...
      hm..tylu ich uczciwych co w sejmie.czyli sa ludzie z ambicjami ale stanowia
      mniejszosć.a może by tak rozwiązać ten worek panowie sprzedawczyki i
      wyzyskiwacze któzy nabijaja w butelkę nie tylko kibiców ale i obywateli tego
      kraku gdzie tak ciężko dojść do pieniędzy uczciwą pracą a oni urządzaja sobie
      cyrk na oczach 40milionowego narodu napychając kieszenie brudnymi
      pieniędzmi.śmiesza mnie po prostu te wasze obronne frazesy,nawet w obliczu
      prawdy wyrzekacie się wszystkiego,nie macie za grosz dumy i honoru.ale
      wiadomo,tak łatwiej,dobra posadka,dobra fucha i pieniążki same płyną,wystarczy
      poznać trochę ludzi ,ugadać sięz nimi i po kłopocie.panowie sędziowie gdy byłem
      młodszy nie wiedziałem że macie tak wielkie zamiłowanie do kobiet lekkiego
      obyczaju.piłkarze są nielepsi,traktuja zawód jak zabawę,czasami przesiadując w
      przeddzień meczu w barach do 5rano,ale co tam-następnego dnia i tak mecz
      ustawiony prawda?w końcu z kolegami zawsze można siędogadac.możnaby grubą
      ksiażkę napisac a najlepszym wykładnikiem umiejętnosci naszych skórokopków jest
      ich coroczny blamaż w europie.cały pznp przesiaknięty jest ludźmi
      bezwartościowymi,którzy tylk oszkodza naszej piłce.nie zgadzam się żeby w
      demokratyucznym kraju robili wariató z uczciwych ludzi,miejcie honor i sami
      odejdźcie!!!
    • Gość: koszmar Nie bójcie się mówić prawdy, nawet anonimowo!!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.05, 12:00
      Nie bójcie się mówić prawdy, nawet anonimowo!!
      To jest potrzebne do oczyszczenia fudbolu!
      Brawo Piotrek Dziurowicz, Brawo Krzysztof Czyż, i inni,
      cała Polska czeka na następnych!!!
      Mam nadzieję że przyjdzie jesieś i LISTKI opadną z drzew na zawsze!!
      A Pan Janek Tomaszewski ma jedyna niepodważalną okazję udowodnić że potrafi
      coś zrobić, a nie tylko gadać!! Jeżeli teraz nic z tym się nie zrobi, to już
      niema co liczyć na poprawę. Pozostanie tylko las, piasek i dużo worków foliowych!
      Więc na barykady!
      Czy nie mam racji?
      • gromek1 Re: Nie bójcie się mówić prawdy, nawet anonimowo 05.08.05, 12:07
        PZPN To już jest koniec! Możecie iść! Jesteście wolni (na razie)! Nie ma już nic!
        Dopóki mówił sam Dziurowicz mogliście z niego zrobić wariata.
        Teraz to już pójdzie lawina!

Pakujcie się póki możecie i na Bahama.
        Biesiada też myślał, że jest bezkarny.

A gdyby tak zrobić zjazd szalikowców na Miodowej?
      • gadery Re: Nie bójcie się mówić prawdy, nawet anonimowo 05.08.05, 13:13
        Pan Jan Tomaszewski juz w tej sprawie sie wypowiedzial. O jego wersji grubej
        kreski nie slyszales?
    • Gość: domi To jaki wyrok dostanie prezydent Tarnobrzega? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:03
      Oj, to wszystko wygląda naprawdę pysznie! Miejmy nadzieję, że prokuratura zrobi
      porządek z tą bandą oszustów.
    • Gość: LoRd QulaG Wzięli pieniądze za zwycięstwo?? I DOBRZE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:06
      Ludzie opamiętajcie się na chwilę w tym amoku i pomyslcie logicznie... Co w tym
      złego że wzięli dodatkową premię za remis?? Przecież to nie jest zakazane!!!
      Jakby wzięli za umyslną porażkę to by było przestępstwo, a tak pieniądze to był
      tylko motywator do lepszej gry i nie podłożenia się rywalowi! To przecież
      praktyka powszechnie stosowana na świecie!!! To była tylko dodatkowa premia dla
      ambitnych piłkarzy Siarki...

A że wszyscy biorą też za sprzedaż meczów to inna bajka...

• Gość: marcin.hub Re: Wzięli pieniądze za zwycięstwo?? I DOBRZE!!!! IP: *.lot.pl 05.08.05, 12:09
        a oplacenie sedziego w tym meczu tez bylo dozwolonym motywatorem kolego
        szanowny? nie ma co bronic dziadostwa
      • Gość: qaz Re: Wzięli pieniądze za zwycięstwo?? I DOBRZE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:35
        Fakt, ale kilku wzielo tez za porazke :)))
    • pterodaktyl59 Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z Łę... 05.08.05, 12:11
      Dziennikarze idźcie tym tropem. Jest wielu piłkarzy którzy już nie sa związani ze skopaną przez listka.
    • lukka12 Re: Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z 05.08.05, 12:25
      Teraz rozumiem, dlaczego piłkarzom w drodze na mecze nie wolno mieć telefonów
      komórkowych. Wcale nie po to, żeby się nie dekoncentrowali :-)

A jaka kiedyś była afera, jak Smuda w (we?) Wiśle wyrzucił Węgrzynowi komórkę z
      autokaru, którym jechali na mecz. Ciekawe, kto dzwonił :-)
      • Gość: nadgajowy Re: Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z IP: 81.80.218.* 05.08.05, 12:31
        No i ciekawe dlaczego "zrezygnowano" z Węgrzyna w Cracovii po nie awansowaniu
        do Pucharu UEFA ?? ;)
    • Gość: PAdre Re: Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:44
      poprostu w polskiej piłce jak we włoskiej mafi
      OMERTA zmowa milczenia
      WYrzycmy całę PZPN
      • Gość: notak! Zbiorowa amnezja IP: *.ssmb.com 05.08.05, 12:55
        No i nagle nikt nic nie pamieta, nikt nigdy nie wzial pieniedzy ,tylko (jak
        zwykle!!) prasa sie do czegos doczepila!
        Zaraz jeszcze ktorys powie, ze to przez to ze sa wakacje i nie
        ma "powazniejszym" problemow do opisywania.
        Mam nadzieje, ze tym zlodziejom prokuratura szybko przywroci pamiec!
    • Gość: Szulc Re: Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z IP: *.mi.gov.pl 05.08.05, 13:12
      Proponuje utworzyc fundacje "Uczciwa Piłka", wszyscy zainteresowani wpłacaliby
      pieniądze przeznaczone na nagrode za zeznanie jednoznacznie obciążające
      listkiewicza. Jestem przekonany że za 100 tys sypaliby jak z nut. Zbiórka po 10
      zeta i nie ma listkiewicza. Właściwie pomysł można by przenieść na inne
      dziedziny polityka, gospodarka, kurde ale jestem genialny.
      • Gość: ivulspirit Re: Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.05, 13:56
        ee tam.. robimy tak
        Pierwszy ktory przyzna sie że sprzedawał i poda nazwiska kolejnych... jest
        wolny. Ten który został zgłoszony przez poprzednika (jeśli zostanie mu
        udowodniona wina, i sie nie przyzna) dożywotnia dyskwalifikacja i do paki
        (jeśli poda następnego i sie przyzna.. to np 1-2 lata dyskwalifikacji)
    • Gość: TH Re: Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:30
      Noż ku wa to już nawet meczu uczciwie nie można sprzedać. Ja pie dole co za
      kraj.
    • Gość: Gość Re: Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.08.05, 13:31
      ALE PRZECIEŻ MOTYWOWANIE DO LEPSZEJ GRY JEST PRAWEM DOZWOLONE. Albo Gazeta w
      swoim czekistowskim sledztwie trochę za bardzo się zapędza, albo
      jej "dziennikarze" nie znają prawa
      • Gość: marcin.hub Re: Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z IP: *.lot.pl 05.08.05, 13:39
        szanowny panie ''gosciu'' ale przekupstwo sedziego albo fakt ze w druzynie
        wzieli taz lapowe za porazke z gornikiem to juz nie jest dozwolone wiec
        przestan usprawiedliwiac szmaciarzy
      • Gość: oko Re: Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z IP: 80.48.126.* 05.08.05, 14:03
        Oj kolego pachnie mi tu madroscia przeciwnikow Zydo-komuny. Odpusc sobie.
        I bardzo dobrze, teraz wszyscy wiedzą jak wyglada polska pilka, dlaczego Siarka
        w takim ekspresowym tempie opuscila druga lige, pewne jest domniemywane
        istnienie, niegdys spoldzielni przeciwko Tlokom. Brawo panowie dzialacze,
        Prezydencie Janie D.(to juz tak zostanie), prezesie Wojciechu J. Brawo. Wszyscy
        wokol narzekaja na politykow, a tu mamy granat w szambie i teraz to pilkarze z
        dzialaczami ida pod pregierz. Pilka nozna zwlaszcza w ligowym wydaniu to jedna
        wielka fikcja.
    • Gość: saproJezu Re: Piłkarze Siarki dostali pieniądze za remis z IP: 82.146.247.* 05.08.05, 15:16
      Jezu to jakaś Paranoja
    • Gość: fan toscie sprawdzili hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:34
      bramki w tym meczu dla SIARKI strzelali rafal majkowski i dominik bednarczyk
    • Gość: cyg@nek Tylko ze sprzedaniem meczu w europejskich... IP: *.osk.enformatic.pl 05.08.05, 17:28
      ...pucharach jest problem. Nasza drużyna chciała sprzedać mecz w PUEFA, ale
      nikt nie chciał go kupić, bo każdy z łatwością mógł go wygrać.
    • Gość: zgrzyt Lis(t)ek chytrusek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:58
      Lis(t)ek chytrusek
      • Gość: Piłkarz Re: Lis(t)ek chytrusek IP: *.rzeszow.mm.pl 06.08.05, 08:48
        A może tak panowie zamiast zachłystywać się walka na górze w PZPN raczylibyście
        zwrócić uwagę na to, co dzieje się w Podkarpackim Związku Piłki Nożnej? W tym
        przypadku jakoś nie starcza odwagi panom dziennikarzom! Kazimierz Greń
        zapowiada walkę, ale z kim? z Samym sobą? Wszyscy wiedzą, że jego walka z
        moryczem, to walka o kasę. Chodziło o to, kto ma brać pieniądze. Obserwatorzy
        popierani prze Morycza, czy delegaci z kręgu Grenia. Prezes Greń tłumaczy, że
        delegaci nie biorą pieniędzy z klubowej kasy, tylko z podkarpackiego związku.
        Śmieszne to, bo skąd związek ma pieniądze, jak nie z klubowych składek?! A
        dlaczego panowie dziennikarze zapomnieli, tak się chwaląc kiedyś, że prezes
        Greń prowadził zjazd PZPN i przyczynił się do wypromowania kolejny raz
        Listkiewicza? Dlaczego panowie dziennikarze zapomnieli, że Greń prowadził ten
        kabaretowy zjazd jako delegat pozbawionego prawa zjazdu w Boguchwale! O tym
        przecież też informowali ci sami dziennikarze. Teraz poczytam na ten temat
        kilka słów... przekonam się ilu jest obrońców oszołoma Grenia, czy watażki
        Morycza?... PZPN to szmata, ale Podkarpacki Związek nie jest lepszy! I co wy na
        to?
        • Gość: wafel Re: Lis(t)ek chytrusek IP: 195.117.241.* 06.08.05, 09:17
          Wszyscy są umoczeni. Greń, Morycz, Listkiewicz a pewnie i Tomaszewski.
          Rozpędzić to towarzystwo!!
          • Gość: Piłkarz Re: Lis(t)ek chytrusek IP: *.rzeszow.mm.pl 06.08.05, 15:03
            Dziękuję Kolego! Nie powinno być w polskiej i regionalnej piłce nożnej miejsca
            dla takich ludzi i ich "pomagierów" jak dla Listkiewicza, Tomaszewskiego, który
            najpierw nazywał wszystkich listkoludkami, a teraz dopuszczony do żłobu
            wściekle walczy tylko z Bońkiem, broniąc Listkiewicza?!...Nie ma także miejsca
            dla Greniów, Moryczów i popierających ich ludzi z obozów jednego i drugiego
            nieudacznika! Tylko Kolego, kto ma tego dokonać, żeby ich przegonić na cztery
            wiatry?! Redaktor Krzysztof Pipała jako naczelny "Super Nowości", jak sam
            poinformował na łamach własnej gazety, został i jest chyba nadal rzecznikiem
            prasowym Kazimierza Grenia, czyli Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej oraz jego
            świty, pobierając za to wynagrodzenie!!!Jak więc może, on, jako dziennikarz
            sportowy niezależny i opisywać przekręty własnego, drugiego po gazecie
            mocodawcy?!...Teraz dopiero widząc, co się dzieje, wziął się za opisywanie
            prezesa Listkiewicza...Dobre sobie! A może, aby przegonić precz bandy Grenia i
            Morycza, mają to zrobić, opisując ich poczyniania, inni dziennikarze sportowi?
            Pokaż mi Kolego takiego, który nie siedzi w kieszeni u Grenia?! A jak nie
            siedzi, to jest zwykłym redakcyjnym palantem, który nie ma nic dopowiedzenia!
            Oni teraz czekają, co z tego wszystkiego wyniknie i zaczną pisać dopiero
            wówczas, gdy będzie już wiadomo, że Fijarczyk pogrążył wielu wokół siebie, tych
            z Podkarpacia też. A teraz piszą tchórzliwie. Np. to, że z "wielu względów, z
            pracy w zarządzie podkarpackiego kolegium sędziów piłki nożnej zrezygnowali
            panowie Zygmunt Ziober z Przemyśla i Józef Dubiel z Mielca". Ale o
            jakie "względy" chodzi, panowie dziennikarze z Rzeszowa milczą!...A dlaczego
            milczą? No bo jakby wyszło na jaw, że oni też chętnie korzystali z greniowych
            zaproszeń na różne imprezy, to smród zacząłby być także wokół nich!... Ale
            dziękuję Ci Kolego za trzeźwe spojrzenie na tych, których powinno się przegonić
            precz i zabronić mieć styczności z piłką nożną do kilku pokoleń!!!
            • Gość: klinek Re: Lis(t)ek chytrusek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:54
              Mam nadzieję, że któryś z tych co już siedzą zacznie sypać. Na tych co są
              jeszcze na wolności nie ma co liczyć. Będą szli w zaparte. Dobrze, piłkarzu że
              poruszyłeś temat tzw dziennikarzy sportowych. Większość z lokalnych pismaków
              jest kibicami tutejszych klubów i pewnie mają troszkę wiedzy na ten temat, ale
              jakoś im nie na rękę pisać. Ręka rękę myje, kolega kolegi nie podpier.oli. A z
              Grenim to niejeden pił
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka