benia12 11.08.05, 20:40 cześć. Bardzo proszę o info o skutecznym i sprawdzonym homeopacie z Rzeszowa. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
costabryka Re: homeopatia 11.08.05, 22:29 z tego co wiem w Rzeszowie nie ma specjalisty w tej dziedzinie z prawdziwego zdarzenia. znajomi mowia, ze bardzo dobry homeopata przyjmuje w Brzozowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: homeopatia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:11 i w jasle jest jedna kobieta, ktora ma III stopien specjalizacji,jezdze do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciechh Re: homeopatia 12.08.05, 23:38 Homeopatia to terapia nieskuteczno ... to jest przyjmowanie leku placebo ... działanie na własną psychikę ... nie ma żadnego potencjału leczniczego. W procesie produkcji homeopatu ... "substancje zakaźną" rozcięcza się 10/100 co powoduje zupełne zniknięcie substancji chorobotwórczej na wskutek ciagłych wstrząsów dochodzi do wybicia aktywnych cząstek substancji zakaźnej. Lepij idź do zielarza aby Ci dobrał dobre zioła na dolegliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
benia12 Re: homeopatia 13.08.05, 15:31 dzięki za radę ,ale działanie homwopatii sprawdziłam już na sobie i jak na razie nie chcę szukać czegoś innego Odpowiedz Link Zgłoś