Dodaj do ulubionych

Nabor do policji 2005 !

IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:57
CZesc, byl ktos juz na testach w Katowicach albo gdzies indziej ? Moze
podacie jakie pytania mieliscie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 06:43
      1. Jak się nazywał Cywil. Pies w serialu o Jego przygodach.

2. Skąd byli policjanci z Miami.

3. Rozwiń skrót CHWDP i zastosuj w praktyce rozpraszania tłumu.

4. Przed Tobą idzie tłum (4 szt.) agresywnych kiboli. Masz tylko czapkę i pałkę
      regulaminową krótką. Jaka pieśń zaśpiewasz, żeby wzbudzić uczucie sympatii?

5. Widzisz samochód uderzony przez latarnię. W środku poseł w biało-czerwonym
      krawacie. Opalony - może nawet Przewodniczący. Co z czynnościami służbowymi??
      (pytanie dla chcących awansować)

6. Utopia Marchii Wschodniej pozbawiła Krasnoludy możliwości przejścia przez
      Rohan. Jesteś Gandalfem Niebieskim. Jak wyprowadzisz swój lud z Domu Niewoli ?

Pozostałe pytania odpisywał kolega :)

- MATKA SIEDZI Z TYŁU! TAK POWIEDZIAŁ!
      - jakiś lepsyz cwaniak, Matkę wozi, żeby nas wkopać :)
    • Gość: Olo Żwirski Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:51
      Ta, i szukaj sobie tych pytań na forum regionalnym gazety wyborczej... Nic w
      tobie z psa, załóż lepiej sex shop...

Zresztą i tak cię nie przyjmą, więc ci ułatwię - forum na www.ifp.pl - tam
      poszukaj. Tylko przewertuj wcześniej forum, zanim założysz nowy wątek. Bo na
      pewno ktoś już o tym pisał, a jeśli nie, to w istniejących wątków o różnych
      naborach jest tam mnogo.

I jakich Katowicach? Naoglądałeś się Akademii Policyjnej i myślisz, że w Polsce
      jest tak samo? Test psychologiczny i w ogóle całą rektutację przejdziesz w
      Rzeszowie! A do np. Katowic pojedziesz dopiero jak cię przyjmą do służby!
    • Gość: nowy Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:59
      Witam, dzieki za odpowiedzi. Pierszwa zabawna, druga nie kompetentna. IFP
      odwiedzam ciagle i mam juz duzo pytan stamtad. A tak dla poinformowania w
      Katowicach mam test wiedzy i test sprawnosciowy. W Rzeszowie to ja mialem testy
      na starych zasadach, teraz sie troche zmienilo i musze od nowa zaczac.
      Pozdrawiam
      • Gość: Asia Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:20
        Cześc ja też złożyłam podanie i wydaje mi sie że testu jeszcze nikt nie pisal
        tylko jak już uporają sie z rekrutacją to dadzą nam wszytskim znać dwa
        tygodnie przed wyjazdem co i jak. Masz faktycznie jakieś pytania czy chcialeś
        spławic dowcipnisiów?!A tak w ogóle to jak tam tor przeszkód niezły nie?!
        • Gość: nowy Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:15
          Witam, z podkarpackiego juz przechodzili test z wiedzy ogolnej no i z 50 kilka
          zostalo 9 ktorzy znowu polegli na sprawnosciowym. Opisywali to w nowinach. Tor
          jest ok ale czas bardzo krotki. Ja sie obawiam testu z wiedzy ogolnej, nie
          jestem politologiem wiec wiedza ogolna jest raczej przecietna. Pozdrawiam
    • Gość: Asia Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:15
      W2idziałam to forum ifp mam pare pytań tylko że strasznie boje się toru
      przeszkód. Czytałam że mogą łatwo zdyskwalifikować nawet za stanięcie na linię
      i kolej np. oderwania rąk od drabinki wcześniej niż nóg tragedia dla mnie
      • Gość: nowy Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:17
        Oj chcialbym dotrzec do testu sprawnosciowego, wtedy dalbym z siebie wszystko.
        Rzeczywiscie czepiaja sie strasznie z tego co inni opowiadaja. W pewnych
        warunkach mozna powtarzac tor, losuje sie numerek i po krotkiej chwili znow sie
        zdaje. Jeden gosc z forum powtarzal i oblal za dlugi czas spowodowany
        zmeczeniem. Ja testy mam jutro o 8 w Katowicach, trzymajcie kciuki !
        • Gość: Asia Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:51
          Napisz jak było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka