Gość: nowy IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:57 CZesc, byl ktos juz na testach w Katowicach albo gdzies indziej ? Moze podacie jakie pytania mieliscie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 06:43 1. Jak się nazywał Cywil. Pies w serialu o Jego przygodach. 2. Skąd byli policjanci z Miami. 3. Rozwiń skrót CHWDP i zastosuj w praktyce rozpraszania tłumu. 4. Przed Tobą idzie tłum (4 szt.) agresywnych kiboli. Masz tylko czapkę i pałkę regulaminową krótką. Jaka pieśń zaśpiewasz, żeby wzbudzić uczucie sympatii? 5. Widzisz samochód uderzony przez latarnię. W środku poseł w biało-czerwonym krawacie. Opalony - może nawet Przewodniczący. Co z czynnościami służbowymi?? (pytanie dla chcących awansować) 6. Utopia Marchii Wschodniej pozbawiła Krasnoludy możliwości przejścia przez Rohan. Jesteś Gandalfem Niebieskim. Jak wyprowadzisz swój lud z Domu Niewoli ? Pozostałe pytania odpisywał kolega :) - MATKA SIEDZI Z TYŁU! TAK POWIEDZIAŁ! - jakiś lepsyz cwaniak, Matkę wozi, żeby nas wkopać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Żwirski Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:51 Ta, i szukaj sobie tych pytań na forum regionalnym gazety wyborczej... Nic w tobie z psa, załóż lepiej sex shop... Zresztą i tak cię nie przyjmą, więc ci ułatwię - forum na www.ifp.pl - tam poszukaj. Tylko przewertuj wcześniej forum, zanim założysz nowy wątek. Bo na pewno ktoś już o tym pisał, a jeśli nie, to w istniejących wątków o różnych naborach jest tam mnogo. I jakich Katowicach? Naoglądałeś się Akademii Policyjnej i myślisz, że w Polsce jest tak samo? Test psychologiczny i w ogóle całą rektutację przejdziesz w Rzeszowie! A do np. Katowic pojedziesz dopiero jak cię przyjmą do służby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:59 Witam, dzieki za odpowiedzi. Pierszwa zabawna, druga nie kompetentna. IFP odwiedzam ciagle i mam juz duzo pytan stamtad. A tak dla poinformowania w Katowicach mam test wiedzy i test sprawnosciowy. W Rzeszowie to ja mialem testy na starych zasadach, teraz sie troche zmienilo i musze od nowa zaczac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:20 Cześc ja też złożyłam podanie i wydaje mi sie że testu jeszcze nikt nie pisal tylko jak już uporają sie z rekrutacją to dadzą nam wszytskim znać dwa tygodnie przed wyjazdem co i jak. Masz faktycznie jakieś pytania czy chcialeś spławic dowcipnisiów?!A tak w ogóle to jak tam tor przeszkód niezły nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:15 Witam, z podkarpackiego juz przechodzili test z wiedzy ogolnej no i z 50 kilka zostalo 9 ktorzy znowu polegli na sprawnosciowym. Opisywali to w nowinach. Tor jest ok ale czas bardzo krotki. Ja sie obawiam testu z wiedzy ogolnej, nie jestem politologiem wiec wiedza ogolna jest raczej przecietna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:15 W2idziałam to forum ifp mam pare pytań tylko że strasznie boje się toru przeszkód. Czytałam że mogą łatwo zdyskwalifikować nawet za stanięcie na linię i kolej np. oderwania rąk od drabinki wcześniej niż nóg tragedia dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:17 Oj chcialbym dotrzec do testu sprawnosciowego, wtedy dalbym z siebie wszystko. Rzeczywiscie czepiaja sie strasznie z tego co inni opowiadaja. W pewnych warunkach mozna powtarzac tor, losuje sie numerek i po krotkiej chwili znow sie zdaje. Jeden gosc z forum powtarzal i oblal za dlugi czas spowodowany zmeczeniem. Ja testy mam jutro o 8 w Katowicach, trzymajcie kciuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Nabor do policji 2005 ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:51 Napisz jak było Odpowiedz Link Zgłoś