Dodaj do ulubionych

TUSK <> CIMOSZEWICZ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:02
Oglądając program red.T.Lisa co z tą Polska w Polsacie twierdzę że Pan
kandydat na Prezydenta Donalt ???[co to za imię] TUSK przy Cimoszewiczu
[którego nie cierpię ] Wypadł jak CIEĆ Jak to ma byc polityk to ja DZIĘKUJĘ -
Obserwuj wątek
    • cimokio Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ 08.09.05, 23:13
      chyba oglądałeś inny program
    • Gość: ja Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.res.pl / 82.160.26.* 08.09.05, 23:14
      fakt... poziom merytoryczny donalda był żenujący...
    • Gość: .. Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:57
      cimoszewicz kręcił, tusk wypadł naturalnie
      w ankiecie po programie tusk wygrał 67-33
    • Gość: tez wyborca Czerwona swołocz histeryzuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:10
      Bo pali sie wam grunt pod nogami:) Tusk wygrał debate i koniec!
      • Gość: 2 tumany Re: Czerwona swołocz histeryzuje IP: *.Grzegod / 62.121.129.* 09.09.05, 17:28
        Obydwaj byli beznadziejni.
    • Gość: GSM Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:16
      Beznadziejna debata- flaki z olejem. Gadanie o wszystkim i o niczym. Po 20 minutach wyłączyłem. Tylko Lech Kaczyński.
      • Gość: lisek Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:29
        Społeczeństwo dopiero zdaje się poznawać prawdziwe oblicze Donalda ,myślę ,że
        to mimo wszystko jest to pozytywne zaskoczenie ...debata na pewno dla lidera
        PO ,Cimoszewicz natomiast niczym nie zaskoczył ...no może poza tym ,że chwilami
        jakby próbował być "ludzki" ...

Drodzy Państwo szykuje nam się prezydent Donald ! Nie będzie chyba zle !
      • Gość: Yacho Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:08
        Debata beznadziejna
        Po zapowiedzeniu przez Liska przerwy na reklamy wyłączyłem telewizor
        Tusk mało do d.. nie wlazł Cimoszce
        W tej sytuacji stracił moje poparcie
        Ale na kogo tu głosować ?!
    • Gość: Wujek Dobra Rada Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 06:30
      Tusk - no bo kto ? Cimoszenko - odpadajko. Lepper - śmieszno. Kaczyński -
      śmieszno i straszno, jak sex z tygrysem. Z reszty jeno J. Korwin-Mikke się liczy
      ale jeszcze nie dorosło społeczeństwo ne Niego. Reszta nie warta uwagi!

Tusk - czyli tysk po ukraińsku to ciśnienie! :)
    • Gość: nn Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 09.09.05, 06:53
      Jak zwykle bywa w takich programach, żaden z nich nie odkrył Ameryki. Tusk
      wypadł gorzej m.in. dlatego że nie potrafił maskować wyrażnie widocznego
      zdenerwowania. No i nowość - Tusk juz bezwarunkowo nie podpisze ustawy 3x15,
      przypomniał sobie że bije w najbiedniejszych. Za tydzień zobaczyny Cimoszewicza
      z Kaczyńskim a za dwa tygodnie uczta - Tusk kontra Kaczyński.
      • Gość: 1 głos Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.man.rsk.pl 09.09.05, 07:31
        Merytorycznie lepiej wypadł Cimoszewicz, ale i Tusk nie gadał ogólników, co
        mnie pozytywnie zaskoczyło.
    • Gość: wyborca Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 07:46
      Jak to biedne społeczeństwo dorośnie do demokracji to wybierze na prezydenta
      Korwin-Mikkego /lub ktoś o Jego poglądach/, na razie musimy się zadowolić
      KACZYŃSKIM - PIS - te wszystkie platformy to taka sama banda co SLD !!!
      • skydiver_rzeszow Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ 09.09.05, 08:12
        To była żenada. Tusk chyba sam nie wierzy w to co mówi, przecież to nierealne.
        Poza tym czy to nowa postać? Czy on przypadkiem od kilkunastu lat nie jest
        ważną osobą w polityce?
    • Gość: Sędzia Kozak Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 09.09.05, 15:00
      Tylko Tow. CIMOSZEWICZ !!!
      • Gość: pet shop boys Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:36
        www.cimoszenko.info - i już wiesz na kogo oddać głos !
        • Gość: Lech Re: TUSK <> CIMOSZEWICZ IP: 82.177.97.* 09.09.05, 17:10
          Tylko Lech Kaczynski !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka