Dodaj do ulubionych

Odwet pseudokobiców w Mielcu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:00
Wystrzelać się nie da. Ale spacyfikować i wysłać gdzieś daleko, to już
prędzej.A może by tak w ramach prawa obowiązujacego, pilnować porządku i
nakładać najwyższe z możliwych kary, trybem przyspiesszonym!! Są paragrafy?!
Są, no to tylko czekać i działać!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mielczanka jestem z Mielca i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:12
      i widzę co się dzieje...rozumiem, że chłopak nie żyje, ale po pierwsze, jego
      wina po części a po drugie, czy jest to powód, żeby 500 ludzi urządzało rzeźnię
      tuż koło mieszkań normalnych ludzi???
      • Gość: sedzia Re: jestem z Mielca i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:17
        ja nie jestem z mielca i nie jestem kibicem i zastanawiam się jak to jest, że
        nie ma żadnego dizałnia prokuratury, która wyjasniłaby sprawę, do jasnej
        cholery czemu nie ma tutyaj żadnych daiłań,
        czy dalej mamy bandytów w mudurach, czy to nie jest aby czasem powtórka z
        przeszłoscui, kiedy wojsko i policja robiło co chciało, morgowało ludzi, a
        oficjalnie władza nic z tym nie miała współnego,
        czy na trym podkarpaciu wszystko musi być takie najgorsze od polcji po prasę
        • Gość: gość Re: jestem z Mielca i... IP: *.zbymar.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:56
          Ty /sedzia / to lepiej zmień lekarza bo cię okłamuje ,jak by się zatrzymał do
          pierwszej kontroli nie było by sprawy ,a po drugie to co to za Vipy ci
          kibole , że trzeba ich konwojować na sygnałach na stadion jak paniska ? kiedy
          to się skończy ?
        • Gość: anzelm Re: jestem z Mielca i... IP: *.rzeszow.mm.pl 12.09.05, 20:57
          Zamknąć ich w sali gimnastycznej z pałami i nozami - samo się unicestwi to gó..
          • Gość: gość Re: jestem z Mielca i... IP: *.zbymar.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:59
            Tylko trzeba będzie potem to gó.. posprzątać !
            • Gość: MartinK Re: jestem z Mielca i... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.09.05, 21:04
              Sprzatac?????????????
              zebrac od nich po 10zl za wstep, przygotowac gleboki wylany betonem row,
              poprosic aby wpisali sie na liste i przyniesli swoj sprzet, a oni wykoncza
              siesami.
              Na koniec za zebrane od nich pieniadze zrobic im w tem samym miejscu zbiorowa
              mogile, a z listy uczestnikow zrobic piekna tabliczke upamietniajaca ten
              fantastyczny dzien, pozbycie sie nienormalnych kiboli i sprawa zalatwiona.
              • Gość: m Re: jestem z Mielca i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:55
                Można powiedzieć,że znałem Dawida (Buliego), jeżeli policja przegięła w pościgu, to sprawa jest na tyle głośna,że niczego nie zatają. A poza tym, to on nie był zadnym kibicem, solidarność tych debili w szalikachto jakaś paranoja...
        • Gość: HWDP Re: jestem z Mielca i... IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 13.09.05, 12:56
          Na podkarpaciu wszystko złe od policji po prasę?
          Ale wędliny mamy dobre, a może najlepsze.
          A jaki samogon,ech.......
    • Gość: kibic7 Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 22:11
      Najlepiej w środę sprowadzić grupę antyterrorystyczną uzbroić ich w ostre kule
      i powystrzelać jak kaczki wszystkich łysoli dresowych, którzy będą w Mielcu.
      BRAWO POLICJA TRZYMAM ZA WAS KCIUKI
      • Gość: normalny czlowiek Policja-mordercy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:20
        nie mieli prawa zajechac temu motocykliscie drogi! takie sa przepisy! w ten
        sposob nie zatrzymuje sie ściganego pojazdu jednośladowego!!
        • Gość: Helllmut Re: Policja-mordercy!! IP: *.rzeszow.mm.pl 12.09.05, 23:40
          idz się ptaszkiem pobaw
        • Gość: gość Re: Policja-mordercy!! IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 05:56
          a gdyby ten motocyklista wjechał 140 km/h w grupę dzieci i zabil kilkoro też
          byś mówił że nie mają prawa?
        • Gość: asior Re: Policja-mordercy!! IP: *.pata.pl 13.09.05, 08:08
          takiego bydlaka motocykliste nalezaloby zastrzelic po pierwszej probie zatrzymania
          • wonsiaty Re: Policja-mordercy!! 14.09.05, 11:50
            Gość portalu: asior napisał(a):

> takiego bydlaka motocykliste nalezaloby zastrzelic po pierwszej probie zatrzyma
            > nia

ja tez ci zycze smierci w takim razie!!!
          • Gość: kkk Re: ASIOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:44
            VICE VERSA. ZYCZE WYKRWAWAIANIA SIE PRZEZ 10 MINUT
    • Gość: Xsiąc Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: 80.244.137.* 12.09.05, 23:45
      Fakty są takie że gdyby to jechał gangster z łupem z banku i odbespieczonym kałachem policjant by zeszcze zaryglował drzwi w swoim radiowozie i udawał że nic nie widzi a że jechał jakiś szczyl na bike'u a co tam otworze drzwi i pokaże kto tu rządzi!Taka jest nasza policja niestety dla nas wszystkich!W końcu trzeba o tym mówić ludzie obudżcie się!Pseudokibice pseudokibicami a policja powinna być policją!
      • Gość: Helllmut Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.rzeszow.mm.pl 12.09.05, 23:55
        PRECZ Z PRYMITYWAMI I KIBOLAMI
        • Gość: kibic7 Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.devs.futuro.pl 13.09.05, 00:07
          Popieram Hellmut
          PRECZ Z KIBOLAMI I ŁYSOLAMI
          • Gość: cyprian Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:43
            DRESY DO GAZU

Chcemy normalności i bezpieczeństwa !
            • anatol111 Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu 13.09.05, 07:50
              Xsiąc - ty się lepiej pomódl o zdrowie, bo o rozum za późno!
              Skąd niby policja miała wiedzieć czy ucieka gangster, czy niebezpieczny psychol?
              Dwukrotnie nie zatrzymał się wcześniej do kontroli, - już wówczas należało do
              niego strzelać. ZGINĄŁ NA WŁASNE ŻYCZENIE!
    • Gość: Tomek Do kamieniołomu to chamstwo, tam by się wyżyli IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 13.09.05, 08:05
      tylko 6tak można zrobić porządek z bandytami.
    • Gość: Azja Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: 158.75.8.* 13.09.05, 08:37
      Wyroki po 15 i wysłac na Syberie.
    • Gość: kibol Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.244.152.70.debica152.tnp.pl 13.09.05, 09:38
      kibole jutro nie wszczymajom sie zadyma moze byc taka jak w slupsku bo tak
      sobie nie przejdom marszem jak by nic sie nie stalo.
    • Gość: amigo Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.localdomain / *.podkarpacka.policja.gov.pl 13.09.05, 09:48
      To nie tak miało być!
      Nigdy nie wiadmo czy uciekający motocyklista to złodziej, bandyta, chory
      psychicznie itp.
      Nie chcę rozstrzygać o winie poszczególnych osób w tej tragedii, ale wydaje mi
      się, że wina leży tu po obu stronach - i śp. Dawida i Policji. Nie chcę
      rozstrzygać, wina Dawida wydaje się być oczywista.Nie można mieć pewności, że na
      pożyczonym motocyklu nie zabiłby jeszcze kogoś.
      Sądzę, że policjanci popełnili błąd zajeżdżając drogę nadjeżdżającemu z
      przeciwka z ogromną prędkością motocykliście. Ale tutaj bym obwiniał byłego
      komendanta głównego gen. Kowalczyka,który praktycznie zlikwidował policyjne
      szkolnictwo, a obecne doskonalenie zawodowe w policji to świadczenie usług na
      rzecz różnych cywilnych podmiotów tylko nie policji.
      Boję się, że to jeszcze nie koniec tragedii - przed nami jeszcze pogrzeb - watro
      pomyśleć o jeszcze żywych i zdrowych. I jeszcze jedno - chcącemu krzywda się nie
      dzieje!
      • kmd_rohan Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu 13.09.05, 10:09
        Ależ daj spokój. Nie przetłumaczysz. Zwłaszcza spod takiego adresu ;-)
      • Gość: wiktor Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: 195.117.66.* 13.09.05, 10:40
        Amigo! Dziękuję za tą wypowiedź. Pierwszy rozsądny głos. Przeczytałem wszystkie
        wypowiedzi, tyle w nich agresji jak u tych kibiców. Winna jest i policja i
        kibice. Z tym że policji płacimy za to aby nas ochraniała, a tego nie robi,
        kibice działają jak wychowali ich rodzice, którzy z taka agresją wypowiadają
        się na forum, wsumie o swoich dzieciach. Policja powinna ochraniać i pomagać. A
        przestępców skutecznie łąpać. Nie oznacza to, że zablokować drogę i spowodować
        śmierć. To nie pierwszy taki wypadek. A jak już do trgedii doszło umieć
        sytuację rozsądnie rozwiązać, a nie doprowadzić do konfrontacji.
      • Gość: UWAGA ZLY PIES !!! POPATRZCIE NA IP AMIGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:22
        AMIGO CZEMU SIE NIE PRZYZNALES ZE JESTES ZWYKLYM PSEM ???
        Autor: Gość: amigo IP: *.localdomain / *.podkarpacka.policja.gov.pl
    • Gość: maja Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:51
      Brawo policja,czas najwyższy rozprawić się z banytami ,pseudokibicami by
      normalni ludzie mogli iść na mecz z rodziną>Oddzielny tem to małolaty na
      motorach jeżdżący po miescie 160/km godz, to nie tylko mielec .Jeśli ktoś ma
      szmbo zamiast mózgu to nie jest w stanie przewidzieć co może się stać na drodze
      przy takiej szybkości.Tu jest zadanie dla policji, która niestety skutecznie
      temu nie przeciwdziała.
    • Gość: ania Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:58
      A kto z pseudokibiców zapłaci za zdewastowany polonez który w tym czasie
      znalazł się na drodze do policji?Kto wyprowadzi z leku wystraszone dzieci które
      były w tymczasie w polonozie na które posypały się roznite szyby??Bandydtyzm
      karać kamieniołomem
    • Gość: conan bibliotekarz KIBOLE = BYDŁO !!! IP: 195.136.36.* 13.09.05, 11:12
      KIBOLE = BYDŁO !!! Do kamieniołomów z nimi albo autostrady budować!!!
    • Gość: Gość Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:12
      Puknij sie w glowe palancie. Jakie morderstwo znajdz sobie definicję.
      Wina była po obu stronach. A gdyby tam przechodziła wasza matka.
      Nieszczęśliwy wypadek.
      A kibole do kamieniołomów.
      Jeśli w środę jakieś zadymy miały by być powinni policjanci lać pałami po
      mordach nie patrzeć na wiek. i od razu do sądu i nie po 500 zeta ale po 5000 i
      bezwarunkowy zakaz wstepu na stadiony do konca zycia a jak nie to ciezkie
      roboty a nie wiezienie z silownia internetem i jedzeniem takim ze niektorzy nie
      moga sobie na takie pozwolic.
      Jeśli rodzice gnojów nie potrafia nauczyć kultury to sąd powinien to zrobic.
      • Gość: Gościu Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:14
        A tak w ogóle powinni przerobić stadiony piłkarskie na żużlowe.
        Przynajmniej byłyby jakieś wyniki.
        i nie było by żadnych zadym.
        • Gość: kibol Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa IP: *.244.152.70.debica152.tnp.pl 13.09.05, 12:20
          zadyma i tak jutro bendzie po przyjezdzie tylu kiboli a policja i tak nie
          upilnuje tych kiboli.
          • kmd_rohan Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa 13.09.05, 12:46
            A ty, bandyto już się cieszysz, co?
            A jak za mocno oberwiesz, to będziesz siedizał w os...nych spodniach i płakał,
            że ty tylko przypadkowo przechodziłeś, a wogóle to masz piątki na świadectwie z
            podstawówki?
            • Gość: kkk Re: \ROHAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:42
              a ty ku.. policyjna zostalas MENDA z braku perspektyw na przyszlosc czy z
              powolania. NIE WIEM CO JEST GORSZE. Twoj syn to pewnie maly konfidencik. TATA
              SZKOLI, co?
      • Gość: Carlos Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:29
        W pełni się z Tobą zgadzam!!! Sam sobie jest winien. Sam jeżdżę motocyklem, ale
        to co niektórzy wyprawiają to po prostu przykład braku wyobraźni. Nie jeździ
        sie z ogromnymi prędkościami po mieście, ani po terenie zabudowanym. Nie trudno
        sobie wyobrazic co się stanie gdy ktoś wyjdzie nagle na drogę. Nikt nie jest
        wtedy w stanie wyhamować - rozpędzony pojazd pokonuje w ciągu sekundy
        kilkadziesiąt metrów. A ile trwa czas reakcji kierowcy??? Sekundę??? Więcej???

Druga sprawa to zadymy prowokowane przez bandytów - tak ich trzeba nazwać, w
        imieniu fałszywie pojętej i wypaczonej solidarności!!! Tu wcale nie chodzi o
        tego chłopaka!!! Jestem pewien że by sobie tego nie życzył!!! Tu chodzi o to że
        znalazł się wreszcie jakiś powód żeby zrobić rozróbę!!!

Uważam że gdyby kary były faktycznie wysokie, liczone w tysiącach a nie w
        setkach oraz podejmowano by zdecydowane działania przeciwdziałające to nie
        działoby sie tak.
        A rzeczywistość wygląda tak jak że faktycznie siedzi taki w ciepłej celi z
        kablówka, internetem, a my musimy na to wszystko robić!!! W końcu z naszych
        podatków idzie kasa na to wszystko.

• Gość: amigo Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa IP: *.localdomain / *.podkarpacka.policja.gov.pl 14.09.05, 11:48
          Ręce opadają zobaczcie sami - www.policja.zywiec.pl/zdj_srd.htm
          • Gość: kkk Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:21
            O PROSZE AMIGO TO PRZYJACIEL PIES :D:D:D:D:D
      • Gość: ... Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:35
        umyslne wepchniecie czlowieka pod kola pedzacego autobusu JEST morderstwem
        a wyjasni to sedzia a nie kumple mordercy z policji
        nie pozdrawiam
        • fifakk Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa 13.09.05, 19:22
          Racja!
          Wyjaśni to sędzia. Jeśli policjant jest winny to pójdzie siedzieć. Tylko po co
          niszczyć w takim razie całe miasto?!
          • Gość: hehe Re: nie chodzi o zadyme a o wyjasnienie moderstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:25
            Z grypserą go posadzić, w każdy naturalny otwór ciała mu wsadzą
    • Gość: jkmm Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.ghnet.pl 13.09.05, 13:57
      Głupota nie zna granic!Jest przyczyn/nadmierna prędkość/ to jest
      skutek/śmierć/.Czy te matoły tego nie rozumieją i muszą szaleć?Przedłużenie
      konstytucji/pałka policyjna/powinna matołom to wyjaśnić!
      • Gość: gaz na dresa Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:29
        no więc jeśli jutro będzie dym w Mielcu to niech żaden z tych gnoi nie płacze
        jak go prewencja podziurawi gumowymi kulami ...pełne przywolenie społeczne dla
        zdecydowanych działań policji
        • Gość: gość Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:31
          A czemu tylko gumowa, a nie ostra??. Przecież ci bandyci nie używają kiji,
          bejsboli,kamienii z papieru tylko prawdziwe to i amunicja na nich powinna być
          prawdziwa
          • Gość: WEE DZISIAJ BĘDĄ PROBLEMY PRAWDZIWE... IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 13.09.05, 23:00
            I CO BĘDZIE DZISIAJ? JAK OBRONI MIESZKAŃCÓW POLICJA?
          • wonsiaty Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu 14.09.05, 11:44
            Gość portalu: gość napisał(a):

> A czemu tylko gumowa, a nie ostra??. Przecież ci bandyci nie używają kiji,
            > bejsboli,kamienii z papieru tylko prawdziwe to i amunicja na nich powinna być
            > prawdziwa
            a ciebie chyba papierowym hu...zrobili.jakbyś idioto miał kiedys zatarg z psami
            to zycze ci zeby tez cie ostrą amunicą potraktowali! "hwdp śmierć kur..i frajerom"
    • Gość: asd Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:12
      Jedyna sprawiedliwa i zawsze majaca racje Polska milicja vs. tzw "kibole":

1998 - Slupsk - milicjant tlucze 12-letniego kibica po glowie,powodujac jego
      smierc.Wersja milicji: uciekal i uderzyl sie w slup.Gdy prokurator po sekcji
      zwlok wyklucza ta ewentualnosc , milicja wymysla historie o chuliganach ktorzy
      na przejsciu dla pieszych zaatakowali inwalide.Po tej wersji niewinny milicjant
      idzie do pudla na rok czasu,gdzie realizuja dokument o nim (placz,histeria,zona
      go zostawila,okazalo sie ze w domu popijal i ma problemy z psychika - nie
      przeszkadzalo mu to w wykonywaniu pracy w resorcie).Po roku czy poltora
      wychodzi
      na wolnosc - jest chory psychicznie.Dostaje emeryturke na koszt panstwa -
      przepracowal w milicji regulaminowe 15 lat.

2005 - Zamosc.Milicjanci bija kibola na stadionie powodujac jego trwale
      kalectwo
      (chlopak do dzis jest "roslina" w szpitalu.Wersja milicji: kibole bili sie
      miedzy soba.W koncu kibole publikuja nagranie video nagrane przez jednego z
      nich
      telefonem komorkowym. Milicja zmienia wersje - tym razem dbali o porzadek i
      przyznali sie do pobicia kibola - rzecz jasna w obronie mienia
      publicznego.Milicjant zawieszony w czynnosciach - sprawa przycichnie w koncu do
      pracy wroci.

2005 - Mielec.Nadgorliwy milicjant-kowboj,pewnie chcac sie wykazac przed
      przelozonymi,bierze udzial w zatrzymaniu nic nie majacego wspolnego z zadaniem
      (konwoj kibicow).Chlopak na motorze dostaje drzwiami radiowozu.Wersja milicji:
      przewrocil sie sam.Pewnie niedlugo bedzie zmieniona - nic nowego.

Wnioski :

Słupsk - morderca chodzi po ulicy , a rodzice Przemka Czai chodza na cmentarz

Zamość - pan milicjant zawieszony wpie.. schabowy , a chłopak jest "rośliną"

Mielec-winnego niema, jest nieboszczyk

Sprawa jest prosta.Kraj w ktorym sa rowni i rowniejsi, a obywatel ma pecha jak
      trafi na zly humor pana milicjanta.
      • Gość: oi Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.66.14.198.178.gte.net 14.09.05, 00:48
        Szkoda radiowozu - drzwi sa na pewno obdarte. Powienien zostac uzyty zdezak
        albo bron palna. Taniej.
        • Gość: antydres Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:52
          Lublin 2005 :

2 pęknięte czaszki ludzi z ochrony meczu piłkarskiego ...winnych brak ...
          • Gość: kibol Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.244.152.70.debica152.tnp.pl 14.09.05, 12:31
            zadyma i tak bedzie bo kibole nie wyczymajom agresi...
            • kmd_rohan Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu 14.09.05, 13:52
              Kibolku, biedne dziecko! Jeśli masz jakiegoś znajomego, który skończył
              podstawówkę, poproś aby Co wytłumaczył, jaką bzdurę napisałeś!
              • Gość: Natalia (Dębica) bez tematu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:19
                Przeczytałam wszystkie wczesniejsze wypowiedzi i z niektorymi sie w zupełnosci
                zgadzam ale co do niektorych mam małe ale... Słyszałam juz wiele wersji tego
                wypadku i sama juz nie wiem co o tym myslec... Według mnie wina lezy po obu
                stronach... Dawid mimo swojego wieku najwyrazniej miał pstro jeszcze w głowie i
                nie brał pod uwage co mogłoby sie stac gdyby... i stało sie... Policja tez nie
                jest bez winy... Uwazam ze zachowanie policjanta ktory zajezdza droge i otwiera
                drzwi nadjezdzajacemu motocykliscie z ogromna predkoscia tez nie było na
                miejscu... Tego feralnego dnia kiedy wydarzył sie ten wypadek byłam w Mielcu u
                rodziny i widziałam jak ten chłopak jedzie na tym motorze i do tej pory
                pamietam słowa mojej cioci ktora powiedziała: "zaraz bedzie jechała karetka na
                sygnale po organy tego chłopaka..." I własnie za niecałe 15 minut jechała...
                Nawiązujac jeszcze do wypowiedzi ktore neguja postac "dresiarzy"
                czy "łysoli"... Co do tego to uwarzam ze nie kazdy człowiek ktory nosi dresy
                lub jest łysy jest kibolem i odrazu złym człowiekiem... Sama często chodze na
                mecze i widze co sie dzieje... Uwazam ze Ci pseudo kibice maja nie pokolei w
                głowie. Szukaja tylko pretekstu czasem błachego byleby sie pobic i rozerwac...
                Wiec kibolu: jesli jestes niewyzyty w jakikolwiek sposob to popros mame lub idz
                do pracy i zasponsoruj sobie worek bokserski...Śmierc Dawida mogła byc uczczona
                jakims marszem lub czyms w tym stylu a nie od razu takie rzeczy... Są ludzie
                ktorzy chcąc nie chcąc brali udział w tych szamotaninach... Ja osobiscie nie
                oskarzam w tej sprawie ani policjanta ani chłopaka... bo obaj są winni tego
                wypadku... Obyjak najmniej takich rzeczy działo sie na tym swiecie bo jak
                zwykle są tylko ofiary przez własną bezmyślność... Pozdrawiam...
                • Gość: kriss policja, kibole, policja, etc,etc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:51
                  Nie przypadkowo na motocyklistów mówi się, że : jedzie "dawca organów". Dobra to
                  przestroga dla innych dawców bo czują się nieuchwytnymi dla patroli policyjnych
                  i niejako zwolnieni z przestrzegania przepisów ruchu drogowego. Gość miał po
                  prostu pecha.A gdyby na motocyklu jechał policjant i wywrócił się to pewnie ci
                  kibole bili by brawa. Dosyć hamstwa na drodze, dosyć burd dresów , dosyć zadym
                  przed i po meczach, dosyć zdemolowanych pociągów i wybitych szyb. Bandyci muszą
                  się zacząć bać policji. Policja niech będzie nawet brutalna ale skuteczna.
              • Gość: kkk Re: ROHAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:40
                Czy KMD w Twoim nicku to nie jest przypadkiem KoMenDa???
            • Gość: drMiodek Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:57
              Gościu (kibol) po pierwsze po Twojej wypowiedzi widzę że IQ masz takie jak
              pralka frania lub mniejsze.
              a po drugie to czyjej agresji nie "wyczymajom" ? może ku..rna swojej?
    • Gość: k HWDP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:46
    • Gość: munio Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:01
      polcja jest winna
    • Gość: luksz hwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:03
    • Gość: ETOPIRYNA12 Re: Odwet pseudokobiców w Mielcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:24
      Witam witam. Bez dwóch zdań psy coś ściemniają, zreszta oni zawsze ściemniają.
      Dlaczego kibice tak sie zachowywali po smierci kolegi?? To proste. Gdyby przez
      psiarnie zginą ktoś zupełnie inny to jego znajomi pewnie zachowywali by się
      zupełnie poobnie niezależnie czy byli by to przedstawiciele jakiejś subkultury
      czy tez jakiegos urzęduu. Jestem prze3konany, że śmierć tego chłopaka była
      wywołana nadgorliwościa psiarni a fakt że jeszcze kibice Mielca jechali w
      autokarze podójnie motywowała KU.. ich do takiego a nie innego zachowania. Ja
      solidaryzuje sie z kibicami, a napewno gdyby nie ta śmierc kibice napewno nie
      wyszli by na ulice i ni z huja wręcz walczyli by z poli8cją. CHWDP.
      • Gość: kkk UWAGA AMIGO ZLY PIES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:49
        SPOJRZCIE NA IP AMIGA :D:D:D:D PIESIU DO NOGI :D:D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka