Dodaj do ulubionych

NIEŁADNIE PANIE WICEWOJEWODO DŁUGOSZ!!

IP: *.wsiz.rzeszow.pl 24.09.05, 12:15
wczoraj w nocy godzina pierwsza się zbliżała a pan plakaty swoje rozklejał....
czyżby pan nie wiedział że narusza prawo?? przecież od prawie godziny trwała
cisza wyborcza...

oj nieładnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ehhh Re: NIEŁADNIE PANIE WICEWOJEWODO DŁUGOSZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:17
      Grozi grzywna od 500 tys. do 1 mln zł.
      • Gość: rek Re: NIEŁADNIE PANIE WICEWOJEWODO DŁUGOSZ!! IP: *.man.rsk.pl 24.09.05, 12:32
        A ja widziałem, wprawdzie przed północą,też zagadkową akcję. Jakiś koleś
        naklejał plakaty niejakiego Kordasa, a później wsiadał do należącego do
        spółdzielni Metalowiec samochodu. Kordas jest prezesem tej spółdzielni. Ciekwi
        mnie czy mieszkańcy tych spółdzielczych bloków wiedzą, że współfiansują
        (samochód społdzielni!!! nie prywatny)jego kampanię?? Lepszy numer wywinęła
        kandydatka Sacharczuk, zwana Pakułą, z Prawa i Sprawiedliwości. Otoż bogobojna
        ta niewiasta swoje hasłą wyborcze wymalowała farbą według szablonu bezpośrednio
        na jezdni - chodzi o tzw. aleję Lubomirskich. Pani Anno prawo to czy
        sprawiedliwosć niszczyć własność miasta. Mam nadzieję że zapłąci pani za
        wyczyszcenie drogi!!!!!!!!! Jeśli dobrze pamiętam to ten babsztyl pracuje w
        urzędzie miasta. Jak sie Ferenc dowie, że prawy i sprawiedliwy urzędnik
        nieszczy mu drogi to...........
        • Gość: aaa Re: NIEŁADNIE PANIE WICEWOJEWODO DŁUGOSZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:06
          widzialem osobiscie jak jej maz z synkiem smarowali te napisy obok Piano bylo to
          w piatek kolo 22
    • Gość: Brat Albert Re: NIEŁADNIE PANIE WICEWOJEWODO DŁUGOSZ!! IP: *.rzeszow.mm.pl 24.09.05, 14:49
      Donosicielstwo jest grzechem
    • Gość: inek Re: NIEŁADNIE PANIE WICEWOJEWODO DŁUGOSZ!! IP: 82.177.97.* 24.09.05, 22:17
      To nie jest donosicielstwo, tylko pilnowanie i napietnowanie chytrusów i
      prostaków (-czek) co myslą, że wszystkich przechytrzą jak sobie w nocy polepią
      swoje plakaty albo namaluja na ulicy swoje nazwisko. Swoja drogą - czy nazwisko
      dla tej pani znaczy tyle co napis na dropsach?
      • Gość: Brat Albert Re: NIEŁADNIE PANIE WICEWOJEWODO DŁUGOSZ!! IP: *.rzeszow.mm.pl 25.09.05, 00:11
        Czytając Twoje posty tez odruchowo pomyślałem o prostactwie -nie wiem dlaczeg?
    • Gość: takietam Re: NIEŁADNIE PANIE WICEWOJEWODO DŁUGOSZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 00:30
      www.pjkm.pl
      • Gość: Złośliwiec Re: NIEŁADNIE PANIE WICEWOJEWODO DŁUGOSZ!! IP: *.man.rsk.pl 25.09.05, 06:38
        Szkoda zachodu i pieniędzy - i tak nie będzie posłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka