Dodaj do ulubionych

Informatyk szuka pracy

IP: 82.177.97.* 27.09.05, 06:51
Witam
szukam pracy jako informatyk, moze ktos slyszal o takiej pracy? jesli tak
prosze o pozostawienie jakis namiarow.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Amator win Re: Informatyk szuka pracy IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:14
      Czesc Marek, ja tez szukam pracy i jestem Twoja konkurencja, moze nawet razem
      studiowalismy ? Mialem na roku jednego Marka :P
    • Gość: ry6msdt6ms6 Re: Informatyk szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:20
      napisz co potrafisz...:]
      • Gość: Marek Re: Informatyk szuka pracy IP: 82.177.97.* 27.09.05, 17:42
        Witka
        Zajmuje sie a moze lepiej powiedziec zajmowalem tworzeniem stron (html,flash),
        podstawy sieci znam (bylem wspolzalozycielem sieci osiedlowej na kilkadziesiat
        komputerow) pisalem nawet o nich prace licencjacka. Obecnie pracuje na infolini
        neostrady, wiec i z tego wiem calkiem sporo. Praca z klientem nie sprawia mi
        trudnosci bo stykam sie z tym 8h dziennie. Minusem jest to ze jestem dopiero po
        studiach i wiem ze latwo nie bedzie cos znalesc. Dlatego szukam nawet jakiegos
        stazu. To chyba tyle w wilkim skrocie :) Wiec jesli ktos cos wie to bede bardzo
        wdzieczny za pomoc. Na wszelki wypadek podam maila: tumii@poczta.onet.pl
        • Gość: rolnik Re: Informatyk szuka pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:06
          Znasz html i flash. Moze cos wiecej. Bo tylko tyle,
          raczej nie upowaznia do nazywania sie informatykiem.
        • Gość: ziom Re: Informatyk szuka pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:55
          Jak to nie będzie łatwo? Jako informatyk? Nie rób sobie żartów. Przecież Wy
          (informatycy) nie znacie pojęcia "bezrobocie", a w dodatku zarabiacie kupę
          forsy (najmniej jakieś 2500)
          • Gość: Studento Re: Informatyk szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:46
            No ale jak on zna html i flasha i to troche, to co on robil przez cale studia,
            bez obrazy ale to znaja dzieci w podstawowce i liceum, wiadome ze z takimi
            kfalifikacjami to moze pracy szukac i szukac....
            • Gość: Marek Re: Informatyk szuka pracy IP: 82.177.97.* 28.09.05, 22:23
              a czego ty oczekujesz? jestem dopiero po studiach i nie znam 2 jezykow obcych,
              nie zbudowalem sieci na routerach sisco, nie tworzylem grafiki na top 10 stron
              na swieci i nie napisalem systemu operacyjnego.
              Mowiac ze dzici w podstawowce potrafia robic strony, to zapoznaj mnie z takim
              dzieckiem chcialbym poznac jego prace.
              A wracajac do tematu jak chcesz czegos szczegolowo sie dowiedziec napisz maila,
              to odpowiem
    • Gość: Amator win Re: Informatyk szuka pracy IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:39
      Teraz juz wiem ze z Toba studiowalem <lol> w takim razie nie bede Twoja
      konkurencja bo troche szampanow i wodki sie razem wypilo ;)
      • Gość: Marek Re: Informatyk szuka pracy IP: 82.177.97.* 27.09.05, 22:09
        Nie no to chyba wiem kim jestes :D czyzby Gujas?? :)
        • Gość: Amator win Re: Informatyk szuka pracy IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:15
          Tak to ja :P Wiedzialem ze jak napisze o szampanie to sie kapniesz o kogo
          chodzi :) Jesli chodzi o prace to jesli znasz b. dobrze php , b. dobrze mysql,
          b. dobrze html i css to moge Ci zdradzic ta oferte pracy bo sam jej nie bede
          bral :)
          • Gość: Łukasz Re: Informatyk szuka pracy IP: *.ostnet.pl 28.09.05, 19:19
            A ja dopiero jestam waszą przyszłą konkuręcią wiem już conieco ale bez przechwałek ,skromnosci to podstawa:Dale wiem że jeszcze wiele się musze nauszyc ale najwarzniejsze jest to że nauka tego sprawia mi ogromna przyjemnosc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka