Gość: Marek IP: 82.177.97.* 27.09.05, 06:51 Witam szukam pracy jako informatyk, moze ktos slyszal o takiej pracy? jesli tak prosze o pozostawienie jakis namiarow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amator win Re: Informatyk szuka pracy IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:14 Czesc Marek, ja tez szukam pracy i jestem Twoja konkurencja, moze nawet razem studiowalismy ? Mialem na roku jednego Marka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ry6msdt6ms6 Re: Informatyk szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:20 napisz co potrafisz...:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Informatyk szuka pracy IP: 82.177.97.* 27.09.05, 17:42 Witka Zajmuje sie a moze lepiej powiedziec zajmowalem tworzeniem stron (html,flash), podstawy sieci znam (bylem wspolzalozycielem sieci osiedlowej na kilkadziesiat komputerow) pisalem nawet o nich prace licencjacka. Obecnie pracuje na infolini neostrady, wiec i z tego wiem calkiem sporo. Praca z klientem nie sprawia mi trudnosci bo stykam sie z tym 8h dziennie. Minusem jest to ze jestem dopiero po studiach i wiem ze latwo nie bedzie cos znalesc. Dlatego szukam nawet jakiegos stazu. To chyba tyle w wilkim skrocie :) Wiec jesli ktos cos wie to bede bardzo wdzieczny za pomoc. Na wszelki wypadek podam maila: tumii@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: Informatyk szuka pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:06 Znasz html i flash. Moze cos wiecej. Bo tylko tyle, raczej nie upowaznia do nazywania sie informatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Informatyk szuka pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:55 Jak to nie będzie łatwo? Jako informatyk? Nie rób sobie żartów. Przecież Wy (informatycy) nie znacie pojęcia "bezrobocie", a w dodatku zarabiacie kupę forsy (najmniej jakieś 2500) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studento Re: Informatyk szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:46 No ale jak on zna html i flasha i to troche, to co on robil przez cale studia, bez obrazy ale to znaja dzieci w podstawowce i liceum, wiadome ze z takimi kfalifikacjami to moze pracy szukac i szukac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Informatyk szuka pracy IP: 82.177.97.* 28.09.05, 22:23 a czego ty oczekujesz? jestem dopiero po studiach i nie znam 2 jezykow obcych, nie zbudowalem sieci na routerach sisco, nie tworzylem grafiki na top 10 stron na swieci i nie napisalem systemu operacyjnego. Mowiac ze dzici w podstawowce potrafia robic strony, to zapoznaj mnie z takim dzieckiem chcialbym poznac jego prace. A wracajac do tematu jak chcesz czegos szczegolowo sie dowiedziec napisz maila, to odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator win Re: Informatyk szuka pracy IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:39 Teraz juz wiem ze z Toba studiowalem <lol> w takim razie nie bede Twoja konkurencja bo troche szampanow i wodki sie razem wypilo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Informatyk szuka pracy IP: 82.177.97.* 27.09.05, 22:09 Nie no to chyba wiem kim jestes :D czyzby Gujas?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator win Re: Informatyk szuka pracy IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:15 Tak to ja :P Wiedzialem ze jak napisze o szampanie to sie kapniesz o kogo chodzi :) Jesli chodzi o prace to jesli znasz b. dobrze php , b. dobrze mysql, b. dobrze html i css to moge Ci zdradzic ta oferte pracy bo sam jej nie bede bral :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Informatyk szuka pracy IP: *.ostnet.pl 28.09.05, 19:19 A ja dopiero jestam waszą przyszłą konkuręcią wiem już conieco ale bez przechwałek ,skromnosci to podstawa:Dale wiem że jeszcze wiele się musze nauszyc ale najwarzniejsze jest to że nauka tego sprawia mi ogromna przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś