Gość: gugi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 21:18 Piszcie ,I II i IV już mają dlaczego w III nie miało by być rankingu nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turtle Re: III LO ranking nauczycieli IP: *.com.pl 18.09.02, 13:32 skończyłem tę szkołe 9 lat temu. pamiętam, że nie było tam zbyt wielu sensownych nauczycieli. najlepszy był Pasterski od historii. największym debilem natomiast Piekarz od matematyki. dzięki chorym ambicjom tego nawiedzonego człowieka wiele z moich koleżanek musiało chyba brać relanium przed lekcjami. ciekawe jak sytuacja wygląda dziś. pozdrawiam tych, którzy 3LO skończyli lub kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldi Re: III LO ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 17:30 Kończyłam III LO kilkanaście lat temu. Muszę powiedzieć, ze nie wspominam miło żadnego z nauczycieli, albo byli tacy, którzy odreagowywali na nas swoje kompleksy, albo zupełnie nijacy (nawet nie pamiętam ich nazwisk, tylko twarze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: better Re: III LO ranking nauczycieli IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 20:51 Skończyłem III LO 3 lata temu. Faktyczne wielu nie było tam wielu ciekawych nauczycieli, jednak dobrze wspominam kilku np. p.Stania z geografii, p. Pasterski z historii no i oczywiście nie można zapomiec o najlepszym, niezapomnianym WIŚNI:)Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malenstwo Re: III LO ranking nauczycieli IP: *.jeremi.pl 21.09.02, 14:09 ja skonczylam 5 lat temu a pani Stania od gegry wyjatkowo nie lubilam o reszcie nie wpomne bo nie ma o czym moze tylko pani od matmy chuchla ktora w calym rozrachunku wyszla calkiem calkiem przyzwoicie przynajmniej dla mnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś