Dodaj do ulubionych

Koncert odwołany

IP: *.rzeszow.mm.pl 07.10.05, 21:37
Mnisi ze słynnego klasztoru Shaolin - Ci prawdziwi - nigdy nie wystąpią w
żadnym widowisku. Rzeszowianie nie chodzą na podróby.
Obserwuj wątek
    • Gość: woyto Re: Koncert odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 23:02
      Impraza-Występ Słabo reklamowane , gdybym nie był giełdzie "zwierząt" to bym
      nie wiedział!!!!!
      A poszedłbym z całą moją rodziną w sumie 10 osób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: antywiejskifilozof I co woyoto, kupiłeś wtedy bilety??? IP: *.orange.pl 07.10.05, 23:13
        Giełda zwierząt była tydzień temu, a o chińczykach trąbili w radio, były
        plakaty w MPK i na słupach. Chęci to za mało, teraz możesz jedynie pozazdrościć
        innym widowiska które podziwiają ludzi na wszystkich kontynentach...
    • Gość: aby Re: Koncert odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 03:35
      ale wiocha :|
    • Gość: Miras Re: Koncert odwołany IP: *.dami / 81.15.189.* 08.10.05, 10:17
      Bilety były dość drogie jak na Rzeszów 40 zł najtańsze a 80 zł najroższe.
      Ja widziałem to show w TV - chyba na Eurosporcie i kupiłem 3 bilety , miałem
      nadzieję że dzieciaki zobaczą kawałek dobrego spektaklu.
      Szkoda , ale to wina ceny biletów a nie reklamy.
      • Gość: res Rzeszowian nie stac na takie bilety! IP: *.pro.choiceone.net 08.10.05, 22:45
        .
    • Gość: janusz Nic dziwnego IP: 82.177.97.* 09.10.05, 01:58
      Większość Rzezszowian ma już przesyt takich pokazów wschodnich sztuk walk,
      które nachalnie są wciskane prawie na każdej imprezie masowej na Podpromiu,
      Bulwarach, nowym mieście i innych osiedlach. Na to jeszcze nakłada się
      agresywna reklama Pani Niewczas i innych konkurencyjnych szkół walki. Co za
      dużo, to niezdrowo.
    • Gość: Darek Re: Koncert odwołany IP: *.krak.tke.pl 09.10.05, 19:15
      Wiedziałem o tym występie już dawno i co z tego. 120 zł (ja, żona i dziecko) to
      troszkę za drogo jak dla mnie. Według mnie to reklama OK tylko organizacja do
      D.. ponieważ mogliby przejść po zakładach pracy i autokary z całego podkarpacia
      by przyjechały.
      Moze jeszcze kiedyś ich zobaczę ?
    • Gość: marcin z rze Re: Koncert odwołany IP: *.osk.enformatic.pl 11.10.05, 09:44
      a za drogie bilety :-) to proste!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka