Gość: Asprokol IP: *.rzeszow.mm.pl 07.10.05, 21:37 Mnisi ze słynnego klasztoru Shaolin - Ci prawdziwi - nigdy nie wystąpią w żadnym widowisku. Rzeszowianie nie chodzą na podróby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woyto Re: Koncert odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 23:02 Impraza-Występ Słabo reklamowane , gdybym nie był giełdzie "zwierząt" to bym nie wiedział!!!!! A poszedłbym z całą moją rodziną w sumie 10 osób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywiejskifilozof I co woyoto, kupiłeś wtedy bilety??? IP: *.orange.pl 07.10.05, 23:13 Giełda zwierząt była tydzień temu, a o chińczykach trąbili w radio, były plakaty w MPK i na słupach. Chęci to za mało, teraz możesz jedynie pozazdrościć innym widowiska które podziwiają ludzi na wszystkich kontynentach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aby Re: Koncert odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 03:35 ale wiocha :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras Re: Koncert odwołany IP: *.dami / 81.15.189.* 08.10.05, 10:17 Bilety były dość drogie jak na Rzeszów 40 zł najtańsze a 80 zł najroższe. Ja widziałem to show w TV - chyba na Eurosporcie i kupiłem 3 bilety , miałem nadzieję że dzieciaki zobaczą kawałek dobrego spektaklu. Szkoda , ale to wina ceny biletów a nie reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Rzeszowian nie stac na takie bilety! IP: *.pro.choiceone.net 08.10.05, 22:45 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Nic dziwnego IP: 82.177.97.* 09.10.05, 01:58 Większość Rzezszowian ma już przesyt takich pokazów wschodnich sztuk walk, które nachalnie są wciskane prawie na każdej imprezie masowej na Podpromiu, Bulwarach, nowym mieście i innych osiedlach. Na to jeszcze nakłada się agresywna reklama Pani Niewczas i innych konkurencyjnych szkół walki. Co za dużo, to niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Koncert odwołany IP: *.krak.tke.pl 09.10.05, 19:15 Wiedziałem o tym występie już dawno i co z tego. 120 zł (ja, żona i dziecko) to troszkę za drogo jak dla mnie. Według mnie to reklama OK tylko organizacja do D.. ponieważ mogliby przejść po zakładach pracy i autokary z całego podkarpacia by przyjechały. Moze jeszcze kiedyś ich zobaczę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin z rze Re: Koncert odwołany IP: *.osk.enformatic.pl 11.10.05, 09:44 a za drogie bilety :-) to proste! Odpowiedz Link Zgłoś