Gość: kolo IP: 195.136.92.* 09.10.05, 12:25 stary co ty tu piszesz o alibi czy planecie.... to sa speluny i nikt na poziomie tam nie chodzi oprocz dresow i lasek robiacych lody za piwo;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Mode kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:17 dyletanctwem mi to pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Mode kluby IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.05, 16:18 Ale rzecz w tym, że kluby skierowane są do różnego targetu. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Mode kluby 09.10.05, 16:33 Sądząc po ilości artykułów (i tytułach) to autor więcej czasu spędza w tych barach niż w redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: Mode kluby IP: *.pl / *.skyware.pl 09.10.05, 22:35 Ten artykuł to kolejna porażka rzeszowskiej GW. Widać, że autor nie ma zielonego pojęcia o czym pisał. Od kiedy w Twarzy Miejskiej króluje rockowe, ciężkie granie? Rzeszowski klubbing? Nie ma czegoś takiego. Trendowe kluby- Alibi, Planeta? Przecież to największe dresiarnio-lodziarnie w mieście. Wstyd i hańba. Proponuję autorowi zaprzestania tworzenia takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elninio Re: Mode kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:27 paradius - podaj swoje typy lokali, niech reszta forumowiczów poda i może autor artykułuskusi się do odwiedzenia innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Mode kluby IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.05, 23:35 Lepsze to niz nic. Podforum o klubach i restauracjach w Rzeszowie nie żyje. Przeciez o Albi i podobnych klubach autor artykułu napisał dość dosadnie. No a co jest "trendy" - właśnie to . Styl różowych landrynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Mode kluby IP: *.ghnet.pl 11.10.05, 19:45 Podpisuję się pod wszystkim co napisałem w artyklule. Rzeszów nie posiada klubów na przyzwoitym poziomie, a takie Alibi i Planeta są bardzo popularne bo wciąż wśród społeczności miasta królują - jak to nazwałes - dresiarnio-lodziarnie. to jest dziś w Rzeszowie trendy i to się podoba. nie odczytałeś z tekstu właściwej, ironicznej treści i to twój błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamdor Re: Mode kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 19:49 ZGADZA SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Mode kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 10:54 a co z indexem? ktory tak naprawde jest klubem studenckim a nie te speluny typu planeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: Mode kluby IP: 80.48.0.* 10.10.05, 16:15 po waszych komentarzach wnioskuje że albo siedzicie całymi dnaimi w domach albo jesteście bywalcami tych klubów..no bo w sumie albo to widzieliście na własne oczy (tych dresów i te różowe landryny ) albo ktoś wam naopowiadał stek bzdór.Ja tam chodze praktycznie codziennie bo mam tam mnustwo znajomych i uwierzcie mi że ludzie którzy tam chodzą przychodzą tam sobie potańczyc nio i oczywiście napić sie piwka albo czegoś tam jeszcze oraz posiedzieć ze znajomymi! widze czesto "różowe panny" ale nie są one tam traktowane jak kobiety, wogule praktycznie goście na nie nie zwracaja uwagi!!chodzi mi oczywiście o alibi!! bywam także bardzo często w piano.tam jest całkiem inaczej niż w alibi!ja uwilbiam alibi a to przez muzyke która jest tam grana! cudowny house trance progressive i mnustwo odłamów tejże muzyki!jak ktoś kocha tańczyc i słuchać muzyki to napewno nie będą przeszkadzać mu "różowe laski" i tańczące dresy!!nie chcecie to tam nie przychodzcie nikt was nie zmusza!!lecz jeżeli ktoś kocha to co ja (taniec i muze) to zapraszam...do zobaczenia w alibi:P papatki:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: Mode kluby IP: *.pl / *.skyware.pl 10.10.05, 16:35 Przepraszam Cię, ale czy to jest sarkazm? Bo jeśli tak, to powiem że dość wysublimowany ale całkiem się dobrze uśmiałem. Jeśli jednak napisałeś/-aś na serio, to współczuję Twoim pedagogom. Poziom ortografii w tymn tekście jest...hmm powalający na kolana. "Mnustwo"? Polecam nadal bawić się w Alibaj, a intelektualne rozrywki pozostawić innym. Aha tak na marginesie. Progressive house? Ty chyba dziecko nawet nie wiesz przy jakiej muzyczce się bawisz.Nie jestem gołosłowny i zwiedziłem wszystkie miejscówki w tym mieście w różnych okresach ich bytu, ale nie pamiętam żeby w Alibi kiedykolwiek wyszli poza masówke a`la VIVA. Co do moich typów ( to w odpowiedzi na wcześniejszego posta) opowiadam się za Mrokiem, Alchemią, Twarzą Miejską, Reaktorem Sztuki, Tawerną, Trygonem. Z ogromną nostalgią zaś wspominam czasy YahMayki ( tudzież DŻAMAJKI) oraz Moniuszki 11 (absolutnie wymiatający w każdym aspekcie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Mode kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:09 no właśnie a jak ktoś chce poderwać panne na tzw. jedną noc to do którego klubu ma się najlepiej wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elninio Re: Mode kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:26 do venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doosh jakie kluby?????hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 03:39 odwiedzalem ostatnio rzeszow z kumplami i naprawde nie bylo sie czym pochwalic jezeli chodzi o wybor klubu, tymbardziej, ze clubbing jako sposob na zycie i udane wieczory do rzeszowa jeszcze chyba nie dotarl. wiec zanim zabierzesz sie za pisanie artykulu a clubbingu Tomaszu drogi, pojedz do Kolonii, do Londynu, do Warszawy... a tak notabene, to szkoda, ze w tak urokliwym miescie nie ma miejsca, gdzie mozna sie dobrze zabawic nie ogladajac na blachary i karki:) pzdr ze stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: jakie kluby?????hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:30 może miałeś złego przewodnika? nie widzę znaczących różnic między lokalami w wymienionych miastach. Jasne, że stolica będzie zawsze o krok przed wszystkimi, ale nie jest to różnica 10 lat. Nie wiem jaki rodzaj rozrywki preferujesz ale w Rzeszowie masz lokale tak różnych profili i standardów, że na pewno znalazłbyś cos dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: jakie kluby?????hehe IP: *.pl / *.skyware.pl 14.10.05, 13:36 Doosh ma rację. W Rzeszowie nie ma klubu z prawdziwego zdarzenia. Akademia, uważana za najlepszy klub nie jest klubem lecz dyskoteką. Jeśli ktoś nie zauważa różnicy, to polecam takie miasta jak Kraków, Poznań, W-wa, Wrocław, Sopot. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doosh Re: jakie kluby?????hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 05:29 nie wydaje mi sie, zeby byla to wina zlego przewodnika, jakoze mieszkalem w rzeszowie przez 17 lat...teraz mam 24 wiec nadal nie mam problemu ze znalezieniem miejsca na dobra zabawe...... w rzeszowie ten problem sie pojawil i nie znalazlem nic dla siebie:( oczywiscie, ze roznica miedzy rzeszowem a stolica nie jest roznica rzedu dziesieciu lat, ale dotkliwie widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Mode kluby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 14:16 :):) proste... a "Pod Palme" i do "Plusa" nie chodzi zaden student bo to takie malo studenckie kluby :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studento Re: Mode kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 02:46 Wlasnie, ostatnio bylem tam z moja babcia na kawie i ciastku, slyszalem tez ze maja tam dobre lody, ale nie probowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byku Re: Mode kluby IP: .12.13.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:49 no wlasnie co on pisze?? alibi?? to tandeta szkoda komentowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek jak ktoś chce to zobaczy :) IP: 81.15.189.* 09.11.05, 11:30 W Rzeszowie wbrew pozorom dzieje sie mnóstwo imprez i innych wydarzeń.I z roku na rok jest tego więcej i na coraz lepszym poziomie. Zapraszam na imprezy.rzeszow.pl coś tam mozna znaleźć .Pozdrówki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manufaktura Re: Mode kluby IP: *.radio.rzeszow.pl / *.radio.rzeszow.pl 14.11.05, 07:27 Jeśli autor artykułu uważa że w Pubie - Galerii ad rem... niewiele się dzieje, to znaczy, że nigdy tam nie był. Wystarczy tylko przejśc ulicą Jagiellońską i zauważyć, że szyby pubu oklejone są plakatami imprez. I tak się dzieje od czerwca. Skąd taki osąd? No cóż jak się bierze za pisanie artykułu, to najpierw należałoby zebrać odpowiednią ilość materiału, innymi słowy przejść się po lokalach w mieście. Takie teksty odstraszają studentów o lokali, których napawdę dzieje się dużo. Przecież chyba nie chodzi o wierszówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Mode kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 14:13 myślę sobie, że autor artykułu nie liczył na oświecenie samych bywalców w kwesti poszczególnych lokali. Nie ma ich w końcu dużo, działa poczta pantoflowa i wspomniany serwis imprezy.rzeszów.pl - kto bywa ten wie gdzie bywać:) szkoda tylko zakrzywiania prawdziwego obrazu rzeszowskich knajp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Mode kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:56 moim zdaniem jest pare fajnych knajpek gdzie mozna sie zabawic-choc najlepej jest w akademii ale ktos wczesniej nazwal ja trafnie ze to raczej na dyskoteki!!a po za tym ja lubie chodzic pod palme albo do indexu albo do kina pub!!!pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Fajne miejsca Free time ! IP: 81.15.189.* 30.11.05, 14:40 koncerty - Akademi Rejs Trygon spędzanie wieczorów ze znajomymi <piwko> Rejs ,Mrok w dzień na kawke lub grzańca niezastąpiona najpka Życie jest piękne ! albo mozna posiedzieć w graciarni u plastyków Nie tak dawno były spoko Drum bas w Reaktorze i Luna Fr ... knajpka Alchemia też jest ok ... mozna posiedzieć ... ALIBI PLANETA itd. tragedia sama techniawa podobno ... z samej nazwy mi sie nie podoba Kluby bez duszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
eska222 Re: Mode kluby 02.12.05, 00:24 slyszalam ze w kino pub jest fajnie no i w akademii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Mode kluby IP: *.pl / *.skyware.pl 04.12.05, 22:57 ludzie,każdy z was tak poleca jakąś dyskoteke,pub itp a niewielu z was podaje ulice,jak maoge trafić do jedego z tych pubów jak nie znam adresu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: Mode kluby IP: *.pl / *.skyware.pl 04.12.05, 23:44 Droga sąsiadko. www.imprezy.rzeszow.pl Odpowiedz Link Zgłoś