fotografick 25.10.05, 10:00 Jakim prawem siedzi tu post osoby która podszywa się pode mnie i obraża mnie. Mam już IP tego goscia, napisalem tez do administracji forum czym sie zajmujesz jako admin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
admin_rzesow Re: Admin 25.10.05, 10:48 Mój Ty drogi Forumowiczu, jako jednostka niebywale pożyteczna dla sprawy rozwoju naszego forum, uważam że nie masz powodów dla których powinieneś zadręczac sie swoją przypadłoeścią. Na pociesznie powiem, że niejedem tzw. rasowy samiec marzy o bliskim kontakcie fizycznym z umięśnionym, bogato obdarzonym kolegą. Co do tego podłego podszywacza, niniejszym zezwalm Tobie na jego opublikowanie danych personalnych. Ku przestrodze! Ps. Polecam nowy lokal na Rynku. Nazywa się "Per Erectum". Odpowiedz Link Zgłoś
fotografick Re: Admin 25.10.05, 10:52 resovia power, proud of carpatia, admin rzesow, to co robisz jest sprawa dosc powazna. Odpowiedz Link Zgłoś
fotografick Re: Admin 25.10.05, 10:54 Zarzucając mi homoseksualizm obraziłeś mnie i moją rodzinę, w szczególności moją kobietę. Dlatego nie zostawię tak tego, są granice żartów czy parodiowania drugiego forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: Admin IP: *.pl / *.skyware.pl 25.10.05, 17:23 Stary, ale z Ciebie cieć malinowy! Przenieś się na jakieś inne forum, bo tutaj tylko bzdury wypisujesz. Który to już Twój nick? Odpowiedz Link Zgłoś