Gość: Gosia IP: *.ists.pl / *.ists.pl 02.10.02, 14:02 Jaka szkoda,ze nie ma wzmianki o stron www.hoteli.Albo chociaż zdjęć i informacji o wyposażeniu w pokojach.Orjętacyjna mapka dojazdu byłaby też mile widziana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwek Re: Hotele IP: 80.51.255.* 16.12.02, 23:42 Mnie bardzo dziwi także nieobecność ofert z okolic Rzeszowa dotyczących możliwości wynajęcia na powiedzmy 2-5 dni domku pod lasem! Próbuję jakoś zorganizować Sylwka, a tu nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Hotele IP: *.pp.rzeszow.pl / 192.168.1.* 17.12.02, 21:27 Kilka ciekawych hotelikow jest w okolicy Rzeszowa jednak informacja o jnich jest niewystarczajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Hotele IP: *.polkomtel.com.pl 25.01.03, 10:33 Ostatnio spałem w Nowym Dworze niedzy Swilcza a Przybyszówka. Super kuchnia,niskie ceny,polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Hotele IP: *.acn.pl 25.01.03, 12:46 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Jaka szkoda,ze nie ma wzmianki o stron www.hoteli.Albo chociaż > zdjęć i informacji o wyposażeniu w pokojach.Orjętacyjna mapka > dojazdu byłaby też mile widziana. > Pozdrawiam. Gosiu, wejdz na pierwsza lepsza strone zwiazana z hotelami a znajdziesz to co potrzebujesz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bogu1960 Re: Hotele 10.03.16, 17:28 Mówisz - masz ;) www.hotelferdynand.pl/ Najlepszy hotel w jakim byłem na południu. Idealny na spotkania i wypady biznesowe. Wiem, że jeśli rezerwuje się przez stronę to można otrzymać bon na jedzenie do restauracji Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Hotele 10.03.16, 21:28 Czy to ma być lokal z cieplarnianymi warunkami?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś