Gość: andziulina IP: *.wsiz.rzeszow.pl 14.11.05, 15:24 Pilnie poszukuję kursu bądź osoby, która udzieliłaby korepetycji z języka szwedzkiego w Rzeszowie. Z góry dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puella Re: SZWEDZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 10:57 Mam gościa, jest Szwedem, ale mógłby coś pomóc tylko po angielsku, bo polskiego nie zna. W razie czego prosze o kontakt na gg 7966935. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andziulina Re: SZWEDZKI IP: *.wsiz.rzeszow.pl 16.11.05, 08:39 Dziękuję, będę się kontaktować przez gg. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: SZWEDZKI IP: *.man.rsk.pl 16.11.05, 08:52 Wydaje mi sie, ze profesor Zdzislaw Wawrzyniak, szef instytutu fil. ger. na URZ poza tym ze jest znanym germanista, ma cos wspolnego ze skandynawistyka i chyba wlasnie z jezykiem szwedzkim. Mozesz to sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andziulina Re: SZWEDZKI IP: *.wsiz.rzeszow.pl 16.11.05, 10:48 Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andziulina Re: SZWEDZKI IP: *.wsiz.rzeszow.pl 18.11.05, 09:23 Mam prośbę do Ciebie ponieważ nie mogę skontaktować się z Tobą na gg czy mogłabyś przesłać mi na mojego maila andziulina@poczta.onet.pl numer telefonu do Ciebie bądź do Twojego znajomego Szweda. Bardzo nam zależy na jak najszybszym kontakcie w sprawie ewentualnych korepetycji. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Dulski No cóż, że ze Szwecji :) ripit pliz! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 07:59 dobrze kręci mordą! Odpowiedz Link Zgłoś