Dodaj do ulubionych

Mail do rzecznika MSWiA

23.11.05, 19:00
Przypominam o możliwości wysłania maila do rzecznika MSWiA w sprawie
poszerzenia Rzeszowa. Maile wysyłamy na adres:

rzecznik@mswia.gov.pl

Niech dowiedzą się jak wyglądały "konsultacje" i co się naprawde działo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Mail do rzecznika MSWiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:41
      Niejaki Min. Kalisz "załatwił" poszerzenie, a teraz.. PiSowcy niestety będą się
      "wykazywać" w drugą stronę i .. no właśnie. Czy koń zbije gońca? :)
      • emsih Re: Mail do rzecznika MSWiA 23.11.05, 19:45
        Załatwił? A wszystkie argumenty? Ja uważam że tu zakończono jeden z większych
        absurdów w Polsce polegający na tym że to miasto miało powierzchnię mniejszą od
        Niska...
        • Gość: WDR Re: Mail do rzecznika MSWiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 07:45
          Oprócz błagań mieszkańców Załęża, jakoś nie było wielu chetnych do przejścia pod
          miasto Rzeszów. Także... no comments.
          • Gość: tarnowianin Re: Mail do rzecznika MSWiA IP: 217.117.130.* 24.11.05, 09:23
            ja juz wysłałem wczoraj 2 razy i dziś raz . Namówiłwm tez swoja żonę do tego
            aby też ujęła sie za wasza sprawą. W mailu podałem adres, pesel, stanowisko -
            jako osoba pracujaca. Uwazam, że musza być one wiarygodne i poddawac się
            kontroli, stąd tez powinny znajdowac sie pełne dane o osobie, która
            koresponduje z rzecznikiem.
            A tak poza tą sprawa - to macie super miasto, rozwijające sie w szalonym
            tempie - jak porównywac do tempa tarnowa. Podejście włodarzy sąsiednich gmin to
            wg mnie i zapewne wielu z was to kpina i dbanie o własne prywatne interesy
            Na razie. Tarnów pozdrawia Rzeszów.
            Grzegorz Szymczyk.
            • Gość: kac Re: Mail do rzecznika MSWiA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:55
              Grzesiu, a podaj swoje dane na forum. Będziesz bardziej wiarygodny.
              • emsih Re: Mail do rzecznika MSWiA 24.11.05, 12:48
                Dziękujemy szanownemu koledze z Tarnowa za pomoc. Na szczescie także władze
                miasta działają i prezydent wysłał list do premiera i ministra. Myslę że
                wysłane przez nas maile moga być pomocne w doprowadzeniu sprawy do szczęśliwego
                dla nas finału. Pozdrawiam Tarnów.
              • Gość: tarnowianin Re: Mail do rzecznika MSWiA IP: 217.117.130.* 24.11.05, 13:32
                Czy "Kac" nie wierzy moim słowom? Bez problemu możesz sprawdzić serwer z
                którego piszę. Ułatwię Ci pracę - Szpital Wojewódzki im. Św. Łukasza SP ZOZ w
                Tarnowie ul. Lwowska 178a.
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka