Dodaj do ulubionych

Marsz homoseksualistów w Rzeszowie

IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 25.11.05, 15:19
27.11.2005r. o godz.12:00 w Rzeszowie na ul.Grunwaldzkiej pod Urzędem
Wojewódzkim wystartuje marsz homoseksualistów. Zwracam się z apelem do
wszystkich gejów i lesbijek z Rzeszowa i okolic aby przybyły na ten marsz.
Pokażmy, że jest nas na Podkarpaciu wielu.
Pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • Gość: ms Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:23
      to ma być marsz dla równości, a nie tylko dla gejów i lesbijek
      • Gość: pb Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.osk.enformatic.pl 25.11.05, 15:25
        ooooo wydało się:)
      • Gość: max Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 25.11.05, 15:25
        Co lewacy nie pozwalacie pedałom przyjść na marsz. Wstydzicie się ich?
        • Gość: euzebiusz Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 25.11.05, 15:27
          Wśród kilkunastu ludzi, którzy przyjdą na marsz 90% to homosie. Przyjdźmy i
          zobaczmy kto z naszych znajomych jest chory!
        • Gość: ms Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:34
          ziomuś z uniwerku tylko ksywki zmienia i wypisuje bzdety. Zamiast tego, jakbyś
          czasem, studencik, zaglądnął do książek (albo pomyślał), wiedziałbyś, że
          słowo "nie tylko" zwiększa zakres danej grupy, a nie pomija kogokolwiek.
          • Gość: ktp Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 25.11.05, 19:50
            za duzo od niego wymagasz... ;)
            • sld-upek1 Jesteście dwa lata za Kielcami. 25.11.05, 20:41
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=25194139
    • Gość: norfolk Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: 194.75.238.* 25.11.05, 21:31
      Co z tego,ze na podkarpaciu jest bardzo duzo osob homoseksualnych skoro w
      marszu bedzie tylko uczestniczyc garstka!Jesli wogole?!Oczywiscie zycze jak
      najwiekszej frekwencji:):):):):):):)
      • megimach Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie 25.11.05, 21:36
        a ja uważam ze nie ma sie czego wstydzic, każdy ma swoją orientacje może dla
        innych my jesteśmy poświrowani, dobrze ze coś sie dzieje= każdy ma prawo
        wyrazić swoją wolę- mamy demokratyczny i wolny kraj

SZUKASZ PREZENTU? ZOBACZ MOJE RĘCZNIE MALOWANE BLUZKI:
        www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2887892

• Gość: cyklista Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:53
      No to zabłyśniecie w tv krajowej. Już widzę te nagłówki w gazetach - "Szukasz
      części do roweru, znajdziesz w Rzeszowie".
    • schizofrania7 Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie 26.11.05, 00:45
      Gość portalu: krzysiu napisał(a):

> 27.11.2005r. o godz.12:00 w Rzeszowie na ul.Grunwaldzkiej pod Urzędem
      > Wojewódzkim wystartuje marsz homoseksualistów. Zwracam się z apelem do
      > wszystkich gejów i lesbijek z Rzeszowa i okolic aby przybyły na ten marsz.
      > Pokażmy, że jest nas na Podkarpaciu wielu.
      > Pozdrowienia!

a co jak dostaniemy maczugą w łeb od skinów? ;D
      • ubekkubek Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie 26.11.05, 00:53
        schizofrania7 napisała:

a co jak dostaniemy maczugą w łeb od skinów? ;D

Nie lękajcie sie towarzysze. Wśród ZOMOwców jest wielu pedałów. Napewno was
        obronią.
    • Gość: Wujek Dobra Rada Dobry tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 08:52
      CZY HOMO TO POGLĄD ?
      "Jak naiwni sa ci co dali sie zlapac na chwyt homo, ze to jest rodzaj pogladu w
      zwiazku z czym mają prawo go głosić zgodnie z konstytucją RP. Otóz ja twierdzę,
      że HOMO to nie pogląd, ale zboczenie/choroba tak jak rożnego rodzaju -filie,
      -fobie (np klaustrofobia).
      Poglądy można mieć na politykę (mozna byc np. komunista i to bez znaczenia czy
      homo czy hetero), można miec tez światopoglad (np, chrzescijanin, muzułmanin,
      ateista).

W sprawach upodobań seksulanych "odmienne" zachowania nazywa sie zboczeniem. I
      dlatego tez zboczeńcy powinni byc co najmniej leczeni, a nie gloryfikowani.
      (albo pozostawieni sami sobie o ile nie łamią prawa -dop. WDR). Dlatego uważam,
      ze wszyscy, którzy wspomagają HOMO w ich niby walce o prawa, powinni sie lekko
      zastanowić nad swoim postępowaniem, bo za chwile jakis oswiecony zlodziej lub
      bandyta powie, ze to jest jego poglad i chce miec prawo do poszanowania, a wiec
      powinnismy pozwolic mu kraść a bandycie mordowac. Tak więc ludzie rozsądni, nie
      wylewajcie dziecka z kąpiela i nie pozwolcie soba manipulowac tym, którzy
      twierdza ze HOMO mają prawo do głoszenia swoich poglądow, bo ich po prostu nie mają"
      Znalezione w sieci!!
      Do zastanowienia.
      • Gość: Pi-SS W pewnym sensie masz rację, Hitler tez zaczynał od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 13:08
        gejów i lesbijek, by potem przerzucic się na Żydów a potem m.in. na Polaków.
        To jest spirala napędzana przez chorobę psychiczną (schizofrenia) do strachyu
        przed odmiennoscią. To co własne oswojone wydaje się bezpieczne. Odmienność jest
        zagrozeniem. najlepiej jesli wszyscy bedą identyczni (przykłady: III Rzesza,
        Chiny, Korea Pn).Wszystkie dyktatury zaczynały od kreowania poczucia zagrożenia
        wsród obywateli. Tak zaczynał Hitler, Stalin i tą drogą idzie także PiS a w
        zasadzie ich skrzydło "ultrasów" katolickich, pod duchowym przywództwem
        Ojca-biznesmena.
        Tak jak radykalizm muzułmański ewoluował z poczucia zagrozenia, tak samo dzieje
        sie z radykalizmem katolickim.
        Jeśli dziś pozwolimy PiS-owi i Rydzykowi popełniać zbrodnie na demokracji, to
        kładąc się spać w IV RP możemy się obudzić w IV Rzeszy.
        Historia lubi sie powtarzać...
    • Gość: panicz Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:14
      to nie jest parada gejow ani lesbijek... to marsz przeciwko nietolerancji, duzo
      osob z mojej szkoly na to idzie (IV LO) gejow sie moze hmm "brzydze", ale nic do
      nich nie mam i bede tam
    • Gość: lrkarz Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.d4.club-internet.fr 26.11.05, 17:57
      ilu WAS dzisiaj ZARAZI sie AIDSEM powodzenia
      • emsih Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie 26.11.05, 17:58
        Miło że nie będzie żadnych protestów.
        • Gość: lekarz Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.d4.club-internet.fr 26.11.05, 18:52
          to dobrze zesie nie bedziesz opieral
          • Gość: hrabia Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:43
            Po co piszecie, że przyjdziecie mimo, ze nie jesteście homo. Każdy wie, że
            przyjdą tam głównie homosie. Nie wstydźcie się swojej orientacji i napiszcie to
            wprost.
            • Gość: panicz Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 08:36
              mhm... ta... widze, ze jestes tepy i musze pisac powoli. glosowales na pis albo
              na lpr... wspolczuje. wydaje mi sie, ze jestes za bardzo ograniczony, zeby ci
              uswiadomic, ze to nie jest parada rownosci, lecz: [cytat]
              "chcą zaprotestować przeciwko łamaniu zasad demokracji i praw człowieka, co
              miało miejsce podczas poznańskiego marszu równości"."
              • Gość: Masz Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.osk.enformatic.pl 27.11.05, 11:48
                Wynika z waszych wypowiedzi ,że jesteście młodzi,gdzie Wasza tolerancja,gdzie
                zwykła życzliwość dla drugiego człowieka.
                Zadajcie sobie pytanie czy znajomy ,nieznajomy homoseksualista Wam w czymś
                przeszkadza,bo mnie nie.Mam nadzieję, że ja też nie przeszkadzam innym.
                Nikt nie dał nam prawa oceniać,nakazywać leczenia i podobnych głupot.
                Człowiek albo jest dobry, albo zły, ale to nie jest wynikiem homoseksualizmu.
              • Gość: hrabia Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:15
                hm...zaacznęę pissać powoli bo naa peewno maasz kłoopoty z czyytaniem, ale
                uwaażaj teraz zacznę pisać coraz szybciej. Ty na pewno głosowałeś na SLD, SDPL
                albo innych komuchów, hmm to żałosne ale cóż i tacy debile jak ty się trafiają
                w naszym kraju
                • Gość: LEWAK Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 28.11.05, 15:55
                  WYPRASZAM SOBIE, JA ŻEM NIE JEST DEBILEM A GŁOSOWAŁEM DO SEJMU NA SLD A NA
                  PREZYDENTA W PIERWSZEJ TURZE NA BOROWSKIEGO A W DRUGIEJ DOPISAŁEM SE NA KARTCE
                  DO GŁOSOWANIA NAZWISKO CIMOSZEWICZA I TAM ŻEM KŻYŻYK POSTAWIŁ. DOBRE CO?
                  • Gość: BACA. hrabia ci psy obrabia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:49
                    a JA MYSZLE,ŻE lewaki to pewno geje i te...no pedolile- no nie chopaki - dobze
                    mufie ???
                  • Gość: otto Re: Marsz homoseksualistów w Rzeszowie IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 09.12.05, 10:04
                    mysle, ze raczej glosowales chloptasiu na ojca rydzyka. bo to jego nazwisko
                    trzeba bylo dopisac. strasznie enigmatyczne i nerwowe, zeby nie powiedziec
                    nerwicowe to cale twoje pisanie. a jek spiewal lider twojej opcji politycznej:
                    pokaz swoja twarz:)
    • jetpilot1 Re: hrabia ci psy obrabia 28.11.05, 22:54
      przestań się ośmieszać bo jesteś żałosny!!!!!!!!
    • jetpilot1 Re: hrabia ci psy obrabia 29.11.05, 13:29
      faszysto :|,przeczytaj sobie moje poprzednie wypowiedzi i zobaczysz jaki to ze
      mnie faszysta i przestań specjalnie sadzić byki bo ośmieszasz w tym momencie
      tylko i wyłącznie siebie a nie jakąś opcję polityczną,i jakbyś nie wiedział z
      lewej strony klawiatury jest taki przycisk caps lock,proponuje zobaczyć do
      czego on służy:/:/!!!!!!!!!
      • Gość: LEWAK Re: hrabia ci psy obrabia IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 29.11.05, 13:36
        a no jest, ale jakoś źle mi sie tak pisze, lePIEJ JEST TAK BO WYRAŹNIEJ WIDAĆ.
        • jetpilot1 Re: hrabia ci psy obrabia 29.11.05, 19:55
          a jednak potrafisz pisać bez błędów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka