Dodaj do ulubionych

Baby do garów

20.10.02, 18:05
Mojej pani (tej od gazów) zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała
dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu.
Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować?

Obserwuj wątek
    • zuchtstier Re: Baby do garów 20.10.02, 23:08
      Bardzom rad, że w końcu porządne forum. Wszyscy jak widzę zgadzają się z moją
      opinią. Wiedziałem, że na bogobojnym Rzeszowie się nie zawiodę. Tak trzymać!
      baby x K. Kirche, Kuchen, Kinder !
      • Gość: Irmina Re: Baby do garów IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 06:47
        Ja się zgadzam. Dlaczego nie . Mogę siedzieć w kuchni ale niech mój chłop
        zarobi tyle abym nie musiała i siedzieć w kuchni i latać do roboty.
        • zuchtstier Re: Baby do garów 21.10.02, 11:10
          Gość portalu: Irmina napisał(a):

> Ja się zgadzam. Dlaczego nie . Mogę siedzieć w kuchni ale niech mój chłop
          > zarobi tyle abym nie musiała i siedzieć w kuchni i latać do roboty.

Bardzo słuszny pogląd. ja zarabiam na nią i na dzieci. jak Bóg przykazał.
          • Gość: ais Re: mnie sie wszystki podobaja IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 11:41
            Niech sie kobita rozerwie, moze kogos pozna ,albo sie cos nauczy . Czzlowiek
            nie zyje tylko chlebem .
            • zuchtstier Re: mnie sie wszystki podobaja 21.10.02, 15:30
              Gość portalu: ais napisał(a):

> Niech sie kobita rozerwie, moze kogos pozna ,albo sie cos nauczy .

Ja wole niedouczone.Baba niech w domu siedzi i to siedzi cicho.
              • Gość: Irmina Re: mnie sie wszystki podobaja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 18:44
                Mogę nawet w tej kuchni siedzieć cicho. Co mi tam.Ale wolałabym jednak być choć
                trochę , choć troszeczkę wyuczona.
        • Gość: Hanka Re: Baby do garów IP: *.utpress.utoronto.ca 31.10.02, 16:09

Widzicie moi drodzy panowie i tu sie zaczyna problem! "Baby do garow" a
          chlopy do roboty! To by bylo logicze prawda? ale juz od dawna nie mozwcie
          sobie dac rady ani z zarabianiem pienedzy na utrzymanie rodziny ani z
          prowadzeniem interesow a juz nie wspomne i prowadzeniu domu. Wiec proponuje
          zmiane sloganu na "Chlopy do garow" a my wam pokazemy jak sie zarabia
          pieniadze, prowadzi intresy i gwarantuje ze bedziemy przy tym ladnie wygladac
          tez. Wiec Panowie, co wy na to?
        • Gość: Hanka Re: Baby do garów IP: *.utpress.utoronto.ca 31.10.02, 16:11

Widzicie moi drodzy panowie i tu sie zaczyna problem! "Baby do garow" a
          chlopy do roboty! To by bylo logicze prawda? ale juz od dawna nie mozecie
          sobie dac rady ani z zarabianiem pienedzy na utrzymanie rodziny ani z
          prowadzeniem interesow a juz nie wspomne i prowadzeniu domu. Wiec proponuje
          zmiane sloganu na "Chlopy do garow" a my wam pokazemy jak sie zarabia
          pieniadze, prowadzi intresy i gwarantuje ze bedziemy przy tym ladnie wygladac
          tez. Wiec Panowie, co wy na to?
    • Gość: bleblak Do zuchtstiera IP: *.rsk.pl 21.10.02, 19:00
      Ciekawe czy te panie wyzej znaja niemiecki ;)))
      • zuchtstier Re: Do zuchtstiera 21.10.02, 23:17
        Gość portalu: bleblak napisał(a):

> Ciekawe czy te panie wyzej znaja niemiecki ;)))

heheh
        • Gość: Irmina Re: Do zuchtstiera IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 06:13
          zuchtstier napisał:

> Gość portalu: bleblak napisał(a):
          >
          > > Ciekawe czy te panie wyzej znaja niemiecki ;)))
          >
          > heheh

hi,hi
    • Gość: Hanka Re: Baby do garów IP: *.utpress.utoronto.ca 31.10.02, 16:16
      zuchtstier napisał:

> Mojej pani (tej od gazów) zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała
      > dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu.
      > Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować?
      >
      No wlasnie mamy sie czym zajmowac i jak narazie swietnie sobie z tym radzimy bo
      glodne nie chodzimy przy tym. Zuchstier wiesz ze zlosc pieknosci szkodzi wiec
      sie nie denarwuj tylko sie biez za gotowanie. Powodzenia :)
    • Gość: bleblak Re: Baby do garów IP: *.rsk.pl 01.11.02, 23:54
      Nie ma jak baba na szczycie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka