Gość: bartek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 19:58 spojrzyjcie na obroty obu przedsiębiorstw, 1,5 mln dolarów to chyba na waciki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolek Re: Podejrzani partnerzy Orlenu IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 20:46 Oczywiście, drogi Bartusiu, na waciki. A ile ty na waciki wydajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Podejrzani partnerzy Orlenu IP: 80.51.255.* 21.10.02, 09:46 Do tej pory wydawało mi sie, że w Polsce najlepiej miec dużo kasy. A tu tymczasem okazuje sie że lepiej miec kolegów w rzadzie. Popatrzcie jak latwo mozna dopierdolic tym bogatym. Krotkowzroczność kolesi z SLD moze wiele kosztowac nie tylko tych Panów, ale przede wszystkim ludzi którym dają pracę. Widełka czy Szczucin to pewnie małe miejscowości w których o prace bardzo trudno. Ale co tam , przeciez pan Janik i jego koledzy z Tarnowa i okolic mają pensje... Choc tym drugim ostatnio raczej sie nie wiodło i to przypadek ze konkureci dostaja po dupie. Pozdrawiam i zycze udanych wyborów... ja juz wiem na kogo akurat nie zagłosuje. Ps. Panie dziennikarki wiedza rowniez co dzieje sie w rzeszowskich hotelach.... no brawo, brawo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamarek Re: Podejrzani partnerzy Orlenu IP: *.energopomiar.com.pl 21.10.02, 10:27 Ach Mirek, Mirek! Goście wykrecili pewnie "na waciki" i jeszcze z 10 razy wiecej, a ty wszystko zwalasz na żydów, komunistów, cyklistów i elfy? Milion złotych przewala sie na przeflagowaniu jednej stacji! Na koleii fikcyjnie ginie 4% paliwa, a poza tym m3 i tony - kto się na tym wyzna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowenant Re: Podejrzani partnerzy Orlenu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 20:24 Panie Mirku. Czy fakt bycia bogatym ma zwolnić tych panów z odpowiedzialności za popełnione przestępstwa ??? ( mogę Panu wskazać pracowników tych firm lub kooperantów , którzy potwierdzą zarzuty stawiane przez prokuraturę , być może w prokuraturze już je potwierdzili skoro organy ścigania zdecydowały się na tak radykalne kroki ). Czy o to chodzi aby bogaci byli nietykalni ? W takom razie należy wypuścić Grobelnego, Baksika, Wieczerzaka, bo oni dawali pracę , a fakt że przy okazji okradali nasze państwo to pikuś. Czyżby Pan Mirek zaliczał się do tych kolesi że tak ich broni ? Odpowiedz Link Zgłoś