Dodaj do ulubionych

Bezczelne klamstwa tabloidu SN

19.12.05, 12:02
Żałosny tabloid SN tworzy kolejne chore wizje końca Podkarpacia. Dziś
dowiedziałem się że w ostatnich dniach "wyprowadzono kilka instytucji z
Rzeszowa do Lublina". Jakie to instytucje w ostatnich dniach wyprowadzono?
Nie ma już delegatury ministerstwa skarbu, biura emerytur wojskowych, ARMiR,
Petrotanku? Zastanawia mnie jak długo ten dziennik pojedzie na pisaniu
kłamstw i ogłupianiu społeczeństwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: res Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN IP: 82.177.98.* 19.12.05, 13:43
      ich styl troche podobny jest do Twojego hahaha, też często głupoty piszesz
      szczególnie na forum lubelskim :)
    • Gość: ciekawy Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN IP: *.nrockv01.md.comcast.net 19.12.05, 15:10
      A Ty przypadkiem nie miałeś w zeszłym tygodniu wyjeżdżać już na studia do
      Bostonu? Już się tak zbierasz od roku do tego wyjazdu i jakoś ten piękny dzień
      nie nadchodzi :)
      • Gość: asd Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN IP: *.netcontrol.pl 19.12.05, 16:08
        :)) hehe
        • signal00 Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN 19.12.05, 17:23
          Asd nieudaczniku i frustracie, ze mnie się nie śmiej. I nie przekręcaj moich
          wypowiedzi - do Bostonu wyjadę i nie zmywać kible jak ten tam ciekawy tylko na
          studia, i wyraźnie powiedziałem że na forum zostaję do końca lutego bo semestr
          zaczyna się w kwietniu (tam nie trzeba studiow zaczynać w październiku). Asd
          powiem że dla mnie jesteś żałosny, nawet gdy Ferenc dostał nagrodę samorządowca
          roku o której Twój idol nie może nawet marzyć, dalej go obśmiewasz na forum.
          Nie ma z kim dyskutować. Siedź w Krakowie skoro to szczyt twoich możliwości a
          ode mnie się odczep.

Do res: w zaprzeczaniu moich wypowiedzi posuwasz się do absurdów typu negacja
          istnienia sądu na Kraszewskiego albo wykupienia przez pocztę terenów pod budowę
          sortowni.
          • signal00 Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN 19.12.05, 17:25
            I jeszcze słowo - na forum zadebiutowałem na początku maja, potem była długa
            przerwa i wróciłem we wrześniu. Ciekaw jestem jak od roku mogłem planować
            wyjazd. Wyjazd z kraju planuję od pół roku, a do Bostonu od miesiąca.
            • Gość: res Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN IP: 82.177.98.* 19.12.05, 17:41
              Nie zaprzeczam tylko bzdury piszesz. Mogę to jeszcze raz napisać jak Cię to
              usatysfakcjonuje. Pisałeś że na Kraszewskiego wybudowali Sąd Okregowy-tam jest
              tzn wybudowany dawno ale NSA, i pisałeś że Poczta buduje swoje centrum, ano nie
              buduje tylko nosi sie z zamiarem od 2 lat, nie będę przytaczał jakiś bzdur,
              które wypisujesz na lubelskim forum bo szkoda czasu. A z resztą przytocze kilka
              ostatnich, poświęce czas.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=33228736&a=33296197
              Nie jest zle, do Rzeszowa też wiele przeniesiono (sąd rejonowy, wydział
              zasilania NBP, punkt logistyczny poczty polskiej), tylko podkarpackie media
              robią dramat bo 6 urzędasów w jakimś biurze straci pracę. Szkoda gadać :)
              Pozdrawiam.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=33228736&a=33322717
              Budynek Temidy powstaje przy ul. Kustronia - przejedź się Res. Na Kraszewskiego
              otwarto jakiś miesiąc temu nową siedzibę sądu okręgowego. Punkt logistyczny
              powstanie bo poczta wykupiła teren koło lotniska i planuje wybudować go w roku
              2006. Użyłem złego słowa - tego nie przeniesiono, to zostało zbudowane lub
              będzie budowane :) Chodziło mi o to że robi się tragedię bo 6 urzedników traci
              pracę w biurze wojskowym, a nie zauważa że 60 osób zaczyna pracę w wydziale
              zasilania NBP (otwarty 21 listopada, dla sceptyków typu res).

No i ta pewność hahaha
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=33228736&a=33402750
              Rzeszowowi regionu nie zabiorą, od 1 stycznia 2007 będzie poszerzony do 220 km
              kw. i będzie mieć 204 tys. mieszkańców. Projekt włączenia całych gmin do miasta
              ma pełne poparcie rządzącego PISu.

Ale jak sam piszesz nie ma Cie tu od roku, więc skąd możesz iwedzieć o tym
              wszystkim, tylko dlaczego tak rwiesz sie pierwszy do zamieszczania informacji,
              totalnie niesprawdzonych.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=33228736&a=33332629
              Nie ma mnie od roku w Rzeszowie także nie wiem.(...)
          • Gość: asd Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN IP: *.netcontrol.pl 19.12.05, 17:30
            ja nie przekrecam twoich wypowiedzi :), i nie mow mi z czego sie mam smiac a z
            czego nie :)

ps moj idol dostal nagrode nobla :) a nie nagrode samorzadowca roku,

buziaki przesylam chwalipięto :P, niech ci sie wiedzie za wielka woda :)
        • Gość: ciekawy Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN IP: 70.85.112.* 19.12.05, 19:40
          Hehe też mnie to bawi jak naczelny krzykacz często przypomina jaka to świetlana przyszłość go czeka. Zastanawiam się tylko czy przypadkiem nie przypomina tak często o tym żeby samemu nie zapomnieć gdzie ponoć ma jechać i co robić :)))))) No ale jak to mówią - każdy może zrobić karierę w McDonald's :))))))) Tymczasem dużego szejka poproszę :))))))
          • signal00 Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN 19.12.05, 19:55
            Nie bede sie toba przejmowac, wiem jak ulozyc swoje zycie. W Bostonie nie ma
            polaczkowatej zazdrosci (oprocz Polakow ktorzy sa tam najwiekszym odpadem
            spolecznym, na szczescie jest ich malo) więc nie będę mieć problemu z tego typu
            ludźmi. Nie musze ci niczego udowadniac, zalatwienie wyjazdu nie trwa tydzien
            ale na dzisiejszy dzien wiem juz ze pojade - zreszta juz za pozno by sie
            wycofac. W McDonalds moze ty robisz karierę, ja studiuję w Polsce, a będę w US
            na kierunku który zapewnia lepsze perspektywy na sukces.
            • Gość: asd Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN IP: *.netcontrol.pl 19.12.05, 20:11
              "oprocz Polakow ktorzy sa tam najwiekszym odpadem
              spolecznym, na szczescie jest ich malo", czyli co ty tez bedziesz odpadem??
              • Gość: ciekawy Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN IP: 70.85.112.* 19.12.05, 23:45
                :)) hehe dobre. Signal00 to typowy przykład pajaca z kompleksem wieśniaka :)). No ale nie śmiejmy się z niego, na pewno jest bardzo wrażliwy :))))))))))
    • Gość: asd Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN IP: *.netcontrol.pl 19.12.05, 17:31
      a kto ci powiedzial ze to moj idol ? :)
    • Gość: asd Re: Bezczelne klamstwa tabloidu SN IP: *.netcontrol.pl 19.12.05, 17:34
      to ze pisze to co mysle o kims nie znaczy ze to jest moj idol, czy moj wrog
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka