prawdziwy.polak 22.12.05, 16:03 Od 1 stycznia ma przybyć miastu ponad 60 dróg. Nazwy miały być gotowe we wtorek - co z nimi? Pewnie jak zwykle nie zdążyli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazda_podkarpacia Re: Nowe ulice w mieście 22.12.05, 16:49 może po prostu cierpią na brak weny twórczej. ja moge im pomóc w doborze nazw. moja propozycja to.... ul. Gwiazdy Podkarpacia O_o Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.polak Re: Nowe ulice w mieście 22.12.05, 16:53 Ja mam sporo innych propozycji: Ul. Sunflowera_rz Ul. Visionera20 Ul. Signala00 Ul. Emsiha Ul. Airlovera Ul. Skydivera Ul. Mikaela_MF Ul. The Projektanta Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.polak Re: Nowe ulice w mieście 22.12.05, 16:56 Albo ulice naszych rzeszowskich bohaterów: Janusza Ramskiego Andrzeja Szlachty Roberta Kultysa Elżbiety Dzierżak Mariana Daszyka Ryszarda Piekło Oni tak dzielnie bronili nas przed napływem do miasta złego, obcego kapitału! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Nowe ulice w mieście 22.12.05, 17:06 pominąłeś Rysia-Misia Podkulskiego. jak będzie ulica jego imienia to przeprowadzę się tam, a dom stylizować będę na mini galeryjkę...a może plazkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.polak Re: Nowe ulice w mieście 22.12.05, 17:07 I pominąlem ulicę Ryszarda Szlachty, jak mogłem :) Odpowiedz Link Zgłoś