Dodaj do ulubionych

NIE super nowości

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:13
czy ktoś zamknie tą gazetę ??? ciągle przypominają że oni o tym pisali a
oprucz plotek to nic nie piszą z likwidacją podkarpacia blef nie udany
Obserwuj wątek
    • Gość: Jimik Re: NIE super nowości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:12
      W zauważyliście kto te artykuły najczęściej pisze?? Nijaki Sz.J.- widzieliście
      go kiedyś, bo jak tak i to najczęściej pod sklepem z piwem. Taka menda i tyle,
      coś mu się umyśli i robi ludziom wode z mózgu.
      • Gość: Wybiórczy Re: NIE super nowości IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 23.12.05, 10:24
        oprucz to na pewno nie piszą! A jak się nie podoba, to nie kupuj jeden z
        drugim.Przecież przymusu nie ma. Jak wolność to wolność!
        • Gość: dr inż. Re: NIE super nowości IP: 81.15.189.* 23.12.05, 10:38
          Lepsze Super Nowości niż debilne Nowiny. Z resztą rynek sam zweryfikuje co woli
          a z tego co wiem to woli Super Nowości.
          • prawdziwy.polak Re: NIE super nowości 23.12.05, 15:06
            Jedno wielkie gó.., wstyd żeby miasto na poziomie Rzeszowa nie miało
            porządnego dziennika. Ludzie, 20 tys-miasteczka mają profesjonalne, normalne
            dzienniki a tu gó..ane GCN i SN. Pierwsza pomija najważniejsze info a na
            okładce daje napis "Jadę zbierać pomarańcze". To żenada. SN piszą tylko o
            likwidacji województwa (od 2 lat, do znudzenia) albo o powiększaniu Rzeszowa.
            Dzień Rzeszowa, najlepsza gazeta z całego tego syfu już nie istnieje. Szkoda.
            • Gość: res Re: NIE super nowości IP: 82.177.98.* 23.12.05, 19:38
              Prenumerujesz wszystkie te INNE dzienniki, że wiesz co w nich
              piszą???????????????SZczególnie te z tych 20-tyś. miasteczek.
            • Gość: rzeszowiak Re: NIE super nowości IP: *.ostnet.pl 24.12.05, 19:33
              Masz rację że szkoda Dnia Rzeszowa bo zapowiadał się dobrze. Niestety Podkulski
              liczył na wielkie pieniądze więc trzeba było gazetę zlikwidować. Ja w ostatnich
              miesiącach przerzuciłem się na Dziennik Polski. Zaczyna mi się coraz bardziej
              podobać bo mają sprawdzone i szybkie wiadomości, coraz ciekawsze artykuły no i
              dobry sport.
              • podkarpacie Re: NIE super nowości 25.12.05, 08:57
                Rzeszowska najbardziej wiarygodna gazeta to "Nowiny" w krakowskim Dzienniku
                Polskim artykułów z Podkarpacia jest jak na lekarstwo !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka