Dodaj do ulubionych

Rodzinni zamkną gabinety

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:20
W głowach się poprzewracało od kasiory. Lekarzom w POZ ciągle mało i mało
Obserwuj wątek
    • Gość: EREM Re: Rodzinni zamkną gabinety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 05:46
      Przestańcie wreszcie pisac o lekarzach rodzinnych.Negocjują właściciele
      niepublicznych ZOZ , którzy nie zawsze są lekarzami. Taki właściciel, może być
      to lekarz, zatrudnia innych lekarzy i nie zapłaci im więcej choćby wynegocjował
      najwyższą kwotę.Poza tym lekarz rodzinny to SPECJALISTA MEDYCYNY RODZINNEJ,
      lekarz z trudną specjalizacją poprzedzoną specjalizacją z interny lub
      pediatrii. A w przychodniach pracują różni lekarze-specjalistów medycyny
      rodzinnej jest mało.
      90 % lekarzy z przychodni nie ma z tymi negocjacjami nic wspólnego. Na całej
      trwającej kilkanaście lat reformie, lekarze stracili. Właściciele przychodni to
      inna sprawa-nie wiemczy dużo zarabiają.

• Gość: pacjent Re: Rodzinni zamkną gabinety IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 08:15
      Lekarze tak trzymać!!! W tym kraju są pieniądze na wszystkie afery i nikt tego
      nie rozlicza. Nie ma natomiast złotówki (z mojej składki) na moje zdrowie.
      Wypowiedzi prezesa NFZ i ministra zdrowia są głupawe i żenujące. Wstyd mi za nich.
    • Gość: Max Re: Rodzinni zamkną gabinety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:52
      PODOBNO TO WBREW PRAWU ??
    • Gość: Paweł Re: Rodzinni zamkną gabinety IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.12.05, 21:01
      Jestem Z Zielonej Góry i my tu na codzień wiemy co to jest Porozumienie
      Zielonogórskie lekarzy rodzinnych. Wiemy co to za ludzie reprezentują tą
      organizacje, wszystkim którzy nie wiedzą radzę to poznać jakie majątki
      posiadają i jakimi samochodami jeżdżą.Religa miał racje mówiąć że lekarz
      rodzinny nie może zarabiać wiecej niż ordynator w szpitalu.A już teraz bez
      podwyżek niektórzy lekarze POZ zarabiają na czysto kilkakrotnie więcej.
      • Gość: PZ Re: Rodzinni zamkną gabinety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:09
        Porozumienie Zielonogórskie to hańba polskiej słuzby zdrowia. Oni reprezentują
        tylko interesy 14 tys. lekarzy (i to nie wszystkich).
      • Gość: Marmurek Re: Rodzinni zamkną gabinety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:48
        Jak kto ma czas i ochotę to niech zajrzy na stronę Urzędu Miasta, gdzie ci z
        porozumienia są radnymi Są tam ich dochody - nie obroty! A to się można zadziwić
        • Gość: Jadą na urlopy? Re: Rodzinni zamkną gabinety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:26
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka