Dodaj do ulubionych

Centrum Plus zaprasza bezrobotnych

IP: *.osk.enformatic.pl 04.01.06, 17:44
...ściema , dobrze ze konsultanci mają prace, jest nowy ośrodek i ktoś w taką
sieme pakuje kase , rewelacja .....
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: *.krak.tke.pl 01.02.06, 11:18
      nie byłam tam ale tez myslę że to ściema jakos ludzie dawniej znajdowali prace
      bez takich ceregieli. Wiadomo nie od dziś że liczy się pierwsze wrażenie i cóż
      tu dużo mówić ...znajomości jak kiedys tak i dzisiaj. I co gadanie o tym ze
      trzeba o siebie dbac ladnie się ubierać robic makijaż(takie pierdoly opowiadali
      nam w biurze pracy na kursie) któro nic zupełnie nie daje?
    • Gość: mm Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: 195.205.147.* 13.03.06, 12:06
      Ale brednie. Byłem tam w tamtym tygodniu na spotkaniu z konsultantem. Nie dość
      że w niczym się nie orientowała babka to jeszcze olała mnie
      kompletnie.Wypełniłam przy niej wniosek i kontakt się zakonczył.A pieniążki się
      marnują że hoho
    • Gość: Antygłupek PUP dla bezrobotnych czy dla kolesi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:18
      Ha,ha ktoś liczył że będzie inaczej? Przecież nie od dzisiaj wiadomo że Panek
      zajmuje się tylko zatrudnianiem ludzi poleconych ( uwielbia robić przysługi
      różnym wójtom ,burmistrzom ,dyrektorom i itp) lub swoich ziomków z
      Przybyszówki , Świlczy i innych podrzeszowskich wioch.Jednak największym
      skandalem jest zatrudnianie pracowników w Urzędie Pracy za pieniądze na
      likwidację bezrobocia . Panie Starosto Rzeszowski jak długo będzie Pan trzymał
      tego kombinatora na stołku? Proszę sprawdzić ilu ludzi pracuje w PUP
      na "robotach interwencyjnych" lub innych umowach dotyczących wspierania
      likwidacji bezrobacia. Państwowe pieniądze miały wspierać tworzenie nowych
      miejsc pracy ,ale na Boga ,nie w urzędach!
    • Gość: bezrobotny Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:35
      Hipermarkety ,ochrona zawsze będą potrzebowac pracowników,ja sam jestem w
      stanie załozyć prywatne biuro i znależc pracę w tych branzach 50 ludziom
      Do tego nie potrzeba jakiegoś specjalnego urzedu.
      A znajdzcie pracę jakiemus zdolnemu inżynierowi,który nie chce emigrować i nie
      ma znajomości,wtedy sie wykażecie skutecznością.
      Państwowy urząd nie nadaje sie do tego żeby skutecznie szukać pracy bezrobotnym.
    • Gość: bezrobotna Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:49
      po serii "bezsensownych" rozmów kwalifikacyjnych(?!) mam w dupie kolejną
      cudowną receptę na znalezienie roboty jaką jestm Centrum Plus. To jest kolejny
      PUP skąd prace dostają kolejne przydupasy głupich urzedniczych pociotków.
      A nam , frajerom śmierć ? z głodu?
      Mógłby sie w końcu Bóg zlitować i zesłać jedną z plag na ten cały BURDEL!!!
    • Gość: unemployed Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:23
      Ten tekst to zwykła akcja propagandowa (ten kraj z tego słynie...) i zagrywki
      speców od public relations aby rozsławić dobroczyńców z Centrum Plus. No
      przecież ludzie muszą mieć świadomość, że to nie kolejna armia nic nie
      robiących urzędasów, i że pieniądze państwowe nie idą na marne. Tymczasem od
      momentu tego "spektakularnego sukcesu" jakoś nie słyszałem aby coś nowego i
      pożytecznego ten urząd zrobił.
      W tym kraju jest tak, że bezrobotnym członkom rodzin wpływowych urzędasów
      funduje się stanowiska urzędnicze (to dla nich powstaja nowe urzędy) a reszta
      bezrobotnych wegetuje w domu, pracuje za groszę 24h/dobę w hipermarketach lub
      myje kible za granicą.
      • Gość: B. Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: 195.136.92.* 23.03.06, 10:29
        A jak można dostać pracę konsultanta w Centrum Plus? Czy na tych samych
        zasadach, jak pracę "animatora bezrobotnych"? hehehehe. Też Wyborcza o tym
        trąbiła. A potem wypowiedzieli się ludzie, którzy brali udział w "naborze". Co
        za żenada.
        • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:31
          Urzędowi Pracy powinno szczerze zależeć na utrzymywaniu bezrobocia a nie na jego
          likwidowaniu! W wypadku skutecznej walki z w/w ONI stracą pracę! :)
          • po.prostu.ona Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych 23.03.06, 15:23
            Wygląda na to, że ci z Urzędu też idą tym tropem :-)))))))))
          • Gość: unemployed Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 10:37
            No przecież tak jest!! Widać jak bardzo zależy im na własnej pracy, dlatego nie
            robią niczego poza prowadzeniem ewidencji bezrobotnych...
            • po.prostu.ona Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych 27.03.06, 10:44
              A co z doradztwem personalnym dla osób, które mają pracę, ale z różnych powodów
              chciałyby ją zmienić?
    • Gość: ciasza Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:38
      Bylam tam wczoraj, stara baba mnie olala centralnie, i to ma byc doradca
      zawodowy??? Jakim cudem ona tam pracuje jak wczesniej byla na Hanasiewicza,
      wiec jaki nabór był i jakie szkolenia oni przechodzili? Tej babie by sie
      przydało pozadne szkolenie bo nie umie z ludzmi rozmawiac, odrazu na dzien
      dobry jest sie ponizonym do zera. Mowie wam nie chodzcie tam, a jezeli juz to
      nie do baby w przedostatnim biurku!!!
    • Gość: normal Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 19:55
      Taka wysoka blondyna?
    • Gość: zaza Re: Centrum Plus zaprasza bezrobotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 17:18
      ja dziś byłam drugi raz. zobaczymy co z tego wyniknie. faktem jest, że moja
      konsultantka to miła i sympatyczna osóbka.pani psycholog - polecam się do niej
      kierować.sprawia wrażenie kobiety, która zna się na tym co robi.no i jest jeden
      facet -PRZYSTOJNY, nawet bardzo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka