Gość: Kaja IP: *.*.*.* 08.11.01, 04:29 Oko wam zbieleje, zobaczycie. On wygra tą edycje bo jego zwolennicy się nie wdają z Wami w dyskusje na poziomie piaskownicy, hahahaha Jurek masz wielu wielbicieli, wbrew pozorom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G Re: JUREK, WYGRASZ JA TO WIEM!!!! IP: 213.77.49.* 08.11.01, 07:17 Szczególnie wśród pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: JUREK, WYGRASZ JA TO WIEM!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 08:23 Masz rację. Jurek wygra bo ma wiele wielbicielek fanek telenowel brazylijskich. Jego płacz tak wzrusza, że trudno to opisać. Panie w domu WB tak nigdy nie płakały jak on. Podejrzewam, że twardziel Jurek strażak, to chłop w spódnicy. W domu pewnie jeszcze robi to co żona powinna robić, a ona manikiry sobie uskutecznia i harlekiny czytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: JUREK, WYGRASZ JA TO WIEM!!!! IP: *.chello.pl 08.11.01, 08:35 Mnie się nie podoba:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: JUREK, WYGRASZ JA TO WIEM!!!! IP: *.*.*.* 14.11.01, 12:56 Wtajcie robaczki! :) Chcem tylko Wam przypomnieć co jest nieuniknione :))) Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asterix Re: JUREK, WYGRASZ JA TO WIEM!!!! IP: *.chello.pl 14.11.01, 14:57 Zobaczymy co będzie w niedzielę, bo na razie wydaje mi się, że Sikawkowy ma spore szanse na wylot. Popatrz jak wygląda stosunek ilości kobiet do mężczyzn w domu BB. Zastanawiam się co wg. TVNu ma większą szansę się sprzedać w dalszym ciągu trwania progamu: wątek Anka-Kuba czy płacz i mowa-trawa Sikawkowego. Od tego zależy, kto wyleci w tę niedzielę. Asterix Odpowiedz Link Zgłoś