krystynathier 05.01.06, 21:32 Mam pytanie,gdzie według was można tanio i fajnie urządzić wesele???Podajcie mi swoje propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blanka Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 62.93.41.* 05.01.06, 22:21 w sali na zalesiu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.netcontrol.pl 05.01.06, 22:22 w remizie osp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 05.01.06, 23:29 zalezy na ile osob ? czy to am byc remiza czy lokal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seven Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.ostdsl.pl 09.01.06, 14:48 Polecam klub Compact jak i swoje usługi muzyczne zespól seven 5 osób muzyka na żywo kontaktv 663 726 186 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:54 ja polecam w Lubeni hotel maraton łądnie czysto i miło super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 17.01.06, 10:22 tatk tak a jeszce w pierwszej sali z uzyciem profesjonalnego oswietlenia ( oczywiscie za dodatkowa oplatą) przeniesiecie sie w swiat bajki) tylko oczywiscie musi toam byc profesjonalny kamerzysta ktory wykorzysta te walory oswietlenia - ja w tym regionie nie widze nikogo lepszego od Pana Jerzego Lubas który natym zjadł zęby i działa w tej profesji najdłużej. Mama weselna której ten Pan już robił wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 80.51.222.* 06.01.06, 08:15 zalezy jesli masz duzo czasu to zrób np. na zalesiu bo tam rzeczywiscie jest najlepsza sala do wesel w rzeszowie, jesli go nie masz to pozostaje mozliwosc kilku lokali. jak bedziesz zainteresowany to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
krystynathier Re: Gdzie zrobić wesele?? 06.01.06, 08:23 To akurat nie dla mnie,raczej jestem rodzicem wiec mi zależy.Będzie około 100 osób i zależy mi jeszcze na jakimś jedzonku.NIe wiem czy zorganizowac to osobno sala i osobno jedzonko u kogoś,czy razem to się da jakoś zgrać.Proszę pomóżcie trochę bardziej sensownie niż "u sąsiada na pierwszym". Odpowiedz Link Zgłoś
asia785 Re: Gdzie zrobić wesele?? 06.01.06, 12:52 To zależy co chcecie. My w lokalu w Łańcucie płacimy 100 zł od osoby z jedzieniem (bez wódki i placków), znajoma robi na sali i zamawia firmę cateringową (podobno to co kiedyś się nazywalo kucharką, kelnerami w jednym) i też płaci od osoby 100 zł (też bez placków i wódki). Tak że do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reges Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.users.s-n.pl 07.01.06, 14:01 Musisz znaleźć salę, która pomieści wszystkich gości, więc wybór w Rzeszowie dośc ograniczony. Poza tym w najmodniejszych lokalach trzeba rezerwować salę z rocznym wyprzedzeniem. Jak my szukaliśmy (ok. 5 miesięcy przed planowanym ślubem)była wolna tylko Klubowa i Aviata w Jasionce. Wybraliśmy Klubową, bo bliżej i na górze są pokoje, w których w razie potrzeby można przenocować gości.Byliśmy zadowoleni z obsługi i menu. Płaciliśmy ok 100zł od osoby, z tym, że alkohol i ciasta załatwialiśmy we własnym zakresie. Dodam, że to było w 2004r. Udanego wesela:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre wesele Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 07.01.06, 22:11 Dajcie spokoj z salami w Zalesiu ,Remizami itp.Impreza jest raz w zyciu.Siedze wtej branzy 30 lat.podaje sale gdzie jest szansa na wejscie 100 osob. Najleppsza kuchnia Dworek na Dabrowskiego tylko tam nie zmiesci sie 100 osob,Proponuje Nowy Dwor,Galaktyka,Atlantyda,Miramonti,Hubertus,Polonez dobre jedzonko tylko te 100 osob ?,Najgorsze jedzenie Hotel Rzeszow, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:34 Hubertus????? ta kogo stać na wesele tam, szczegolnie na 100 osób, chyba jedynie sameog właściciela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawl Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 08.01.06, 12:13 to sobie zrob na Zalesiu , a czy klimat jest niewazny jak w socjalistycznej Remizie okna zaparowane swietlowki mrugajace na suficie? i lancuchy z bibuly jak na odpuscie.jeszcsprawdzcie KLEOPATRE na Krakowskiej oczywiscie chodzi o ilosc osob, a tak poza wszystkim to najlepszy na obecna chwile i najlepiej wyposazony jest DOM WESELNY w Kolbuszowej jak sie wjezdza od strony Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:56 Kos kto pisze o remizach i innych przybytkach z bibulami ma racje jeszcze proponuje Czarnego Kota Super korytko tylko te 100 osob chodzi o tance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:56 Najlepsza jest sala w Boguchwale , ale ta kolo basenów! Tania, kuchnia wyposażona konkretnie, szkło również jest w dużej ilości! Na wesele powyżej stu osób idealna. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:30 Jezeli w Boguchwale to w Izolatorze zdwecydowanie lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
bomba45 Re: fajne mijsce na wesele polecam 21.03.06, 11:52 moje drogie!! ja miałma wesele w DWORKU ale w tym w Kolbuszowej polecam sala na 300 osób pełny profesjonalizm nic cię nieobchodzi orucz alkoholu i orkiestry!! ten sam właściceel ma w KOMOROWIE i w NOWEJ DEBIE aha rezerwacje do 1 roku wcześniej!! mi sie udało bo ktoś zrezygnował!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bomba45 Re: fajne mijsce na wesele polecam 21.03.06, 11:56 aha cena bardzo dostepna ja płaciłam 90zł/osobe i było w tym -obiad (do wyboru) - 3 ciepłe (do wyboru) - saładki 4 (do wyboru z dwunastu) - wedlina -placki (to juz właścicel ma piekarnie swoją on zamawia) - pieczywo i wogule wszysto bardzo dobre i pięknie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazety Bella Rosa Strzyżów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:36 Bella Rosa w Strzyżowie. Klasa światowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 10.01.06, 21:18 Tanio i dobrze to nie zawsze idzie w parze nic na swiecie nie ma za darmo ale remizy itp odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
comsi Re: Gdzie zrobić wesele?? 10.01.06, 22:30 Z całego serca polecam bar Politechniki, na przeciwko Kościoła Dominikanów. Jak miałabym jeszcze raz organizować taką imprezę to tylko tam. Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:38 a moze w lecie na swiezym powietrzy gdzies?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 15.01.06, 00:02 A klub garnizonowy lub w Komendzie wojewodzkiej Policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 18.01.06, 10:13 Dajcie spokoj z Remizami one maja inne przeznaczenie --do pożaru Odpowiedz Link Zgłoś
viinga Re: Gdzie zrobić wesele?? 17.01.06, 11:32 Nowy Dwór w Świlczy. Nowa elegancka sala ok 140 zł od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 22.01.06, 16:11 A moze w LESNej Woli kolo Glogowa w lecie super i kuchnia odjazdowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczka_26 Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.2.14.vie.surfer.at 22.01.06, 22:12 ja mialam przyjecie weselne w hubertusie i nikt minie powie , ae tam sa astronomiczne ceny za 40 osob z wodka (baz ciasta)wyszlo nas 4700 daja znaczne upusty i naprawde sie idzie dogadac z panem kierownikiem na kazdy temat...wchodzisz na gotowe,wylaniaja sie kelnerzy,nic cie nie interesuje...zanim podejmiesz decyzje ofruja ci tam rozne symulacje menu..ja polecam jestem z obslugi,posilkow zadowolona w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:56 Tanio to w domu, ale dobrze to zależy ile hcesz wydać i jakie duże wesele Kumpel robił w Hotelu. Tym co to mają głosować a radni hcą zablokować i było ok Odpowiedz Link Zgłoś