Dodaj do ulubionych

Gdzie zrobić wesele??

05.01.06, 21:32
Mam pytanie,gdzie według was można tanio i fajnie urządzić wesele???Podajcie mi swoje propozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Blanka Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 62.93.41.* 05.01.06, 22:21
      w sali na zalesiu !
      • Gość: asd Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.netcontrol.pl 05.01.06, 22:22
        w remizie osp
    • mali_bu Re: Gdzie zrobić wesele?? 05.01.06, 22:22
      U sąsiadów na pierwszym.
    • Gość: jurek Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 05.01.06, 23:29
      zalezy na ile osob ? czy to am byc remiza czy lokal?
      • Gość: Seven Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.ostdsl.pl 09.01.06, 14:48
        Polecam klub Compact jak i swoje usługi muzyczne zespól seven 5 osób muzyka na
        żywo kontaktv 663 726 186
        • Gość: gosc Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:54
          ja polecam w Lubeni hotel maraton łądnie czysto i miło super.
        • Gość: mamam Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 17.01.06, 10:22
          tatk tak a jeszce w pierwszej sali z uzyciem profesjonalnego oswietlenia (
          oczywiscie za dodatkowa oplatą) przeniesiecie sie w swiat bajki) tylko
          oczywiscie musi toam byc profesjonalny kamerzysta ktory wykorzysta te walory
          oswietlenia - ja w tym regionie nie widze nikogo lepszego od Pana Jerzego Lubas
          który natym zjadł zęby i działa w tej profesji najdłużej. Mama weselna której
          ten Pan już robił wesele.
    • Gość: as Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 80.51.222.* 06.01.06, 08:15
      zalezy jesli masz duzo czasu to zrób np. na zalesiu bo tam rzeczywiscie jest
      najlepsza sala do wesel w rzeszowie, jesli go nie masz to pozostaje mozliwosc
      kilku lokali. jak bedziesz zainteresowany to pisz
      • krystynathier Re: Gdzie zrobić wesele?? 06.01.06, 08:23
        To akurat nie dla mnie,raczej jestem rodzicem wiec mi zależy.Będzie około 100 osób i zależy mi jeszcze na jakimś jedzonku.NIe wiem czy zorganizowac to osobno sala i osobno jedzonko u kogoś,czy razem to się da jakoś zgrać.Proszę pomóżcie trochę bardziej sensownie niż "u sąsiada na pierwszym".
        • asia785 Re: Gdzie zrobić wesele?? 06.01.06, 12:52
          To zależy co chcecie. My w lokalu w Łańcucie płacimy 100 zł od osoby z
          jedzieniem (bez wódki i placków), znajoma robi na sali i zamawia firmę
          cateringową (podobno to co kiedyś się nazywalo kucharką, kelnerami w jednym) i
          też płaci od osoby 100 zł (też bez placków i wódki). Tak że do wyboru do
          koloru.
    • Gość: reges Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.users.s-n.pl 07.01.06, 14:01
      Musisz znaleźć salę, która pomieści wszystkich gości, więc wybór w Rzeszowie
      dośc ograniczony. Poza tym w najmodniejszych lokalach trzeba rezerwować salę z
      rocznym wyprzedzeniem. Jak my szukaliśmy (ok. 5 miesięcy przed planowanym
      ślubem)była wolna tylko Klubowa i Aviata w Jasionce. Wybraliśmy Klubową, bo
      bliżej i na górze są pokoje, w których w razie potrzeby można przenocować
      gości.Byliśmy zadowoleni z obsługi i menu. Płaciliśmy ok 100zł od osoby, z tym,
      że alkohol i ciasta załatwialiśmy we własnym zakresie. Dodam, że to było w
      2004r. Udanego wesela:-)
      • Gość: dobre wesele Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 07.01.06, 22:11
        Dajcie spokoj z salami w Zalesiu ,Remizami itp.Impreza jest raz w zyciu.Siedze
        wtej branzy 30 lat.podaje sale gdzie jest szansa na wejscie 100 osob.
        Najleppsza kuchnia Dworek na Dabrowskiego tylko tam nie zmiesci sie 100
        osob,Proponuje Nowy Dwor,Galaktyka,Atlantyda,Miramonti,Hubertus,Polonez dobre
        jedzonko tylko te 100 osob ?,Najgorsze jedzenie Hotel Rzeszow,
        • Gość: lol Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:34
          Hubertus????? ta kogo stać na wesele tam, szczegolnie na 100 osób, chyba jedynie sameog właściciela...
          • Gość: pawl Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 08.01.06, 12:13
            to sobie zrob na Zalesiu , a czy klimat jest niewazny jak w socjalistycznej
            Remizie okna zaparowane swietlowki mrugajace na suficie? i lancuchy z bibuly
            jak na odpuscie.jeszcsprawdzcie KLEOPATRE na Krakowskiej oczywiscie chodzi o
            ilosc osob, a tak poza wszystkim to najlepszy na obecna chwile i najlepiej
            wyposazony jest DOM WESELNY w Kolbuszowej jak sie wjezdza od strony Rzeszowa
            • Gość: ala Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:56
              Kos kto pisze o remizach i innych przybytkach z bibulami ma racje jeszcze
              proponuje Czarnego Kota Super korytko tylko te 100 osob chodzi o tance.
              • Gość: ww Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:56
                Najlepsza jest sala w Boguchwale , ale ta kolo basenów!
                Tania, kuchnia wyposażona konkretnie, szkło również jest w dużej ilości!
                Na wesele powyżej stu osób idealna.
                Polecam!
                • Gość: mama Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:30
                  Jezeli w Boguchwale to w Izolatorze zdwecydowanie lepsza
      • bomba45 Re: fajne mijsce na wesele polecam 21.03.06, 11:52
        moje drogie!!

ja miałma wesele w DWORKU ale w tym w Kolbuszowej
        polecam sala na 300 osób pełny profesjonalizm
        nic cię nieobchodzi orucz alkoholu i orkiestry!!
        ten sam właściceel ma w KOMOROWIE i w NOWEJ DEBIE
        aha rezerwacje do 1 roku wcześniej!!
        mi sie udało bo ktoś zrezygnował!!!!
        • bomba45 Re: fajne mijsce na wesele polecam 21.03.06, 11:56
          aha cena bardzo dostepna ja płaciłam 90zł/osobe
          i było w tym
          -obiad (do wyboru)
          - 3 ciepłe (do wyboru)
          - saładki 4 (do wyboru z dwunastu)
          - wedlina
          -placki (to juz właścicel ma piekarnie swoją on zamawia)
          - pieczywo
          i wogule wszysto bardzo dobre i pięknie było
    • Gość: gazety Bella Rosa Strzyżów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:36
      Bella Rosa w Strzyżowie. Klasa światowa.
    • Gość: jan Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 10.01.06, 21:18
      Tanio i dobrze to nie zawsze idzie w parze nic na swiecie nie ma za darmo ale
      remizy itp odradzam
      • comsi Re: Gdzie zrobić wesele?? 10.01.06, 22:30
        Z całego serca polecam bar Politechniki, na przeciwko Kościoła Dominikanów. Jak
        miałabym jeszcze raz organizować taką imprezę to tylko tam. Polecam!!!!
        • Gość: ad Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:38
          a moze w lecie na swiezym powietrzy gdzies??????
          • Gość: mam Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 15.01.06, 00:02
            A klub garnizonowy lub w Komendzie wojewodzkiej Policji
            • Gość: marek Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 18.01.06, 10:13
              Dajcie spokoj z Remizami one maja inne przeznaczenie --do pożaru
    • viinga Re: Gdzie zrobić wesele?? 17.01.06, 11:32
      Nowy Dwór w Świlczy. Nowa elegancka sala ok 140 zł od osoby.
    • Gość: aleksandra Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: 82.177.97.* 22.01.06, 16:11
      A moze w LESNej Woli kolo Glogowa w lecie super i kuchnia odjazdowa
      • Gość: misiaczka_26 Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.2.14.vie.surfer.at 22.01.06, 22:12
        ja mialam przyjecie weselne w hubertusie i nikt minie powie , ae tam sa
        astronomiczne ceny za 40 osob z wodka (baz ciasta)wyszlo nas 4700 daja znaczne
        upusty i naprawde sie idzie dogadac z panem kierownikiem na kazdy
        temat...wchodzisz na gotowe,wylaniaja sie kelnerzy,nic cie nie
        interesuje...zanim podejmiesz decyzje ofruja ci tam rozne symulacje menu..ja
        polecam jestem z obslugi,posilkow zadowolona w 100%
    • Gość: AA Re: Gdzie zrobić wesele?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:56
      Tanio to w domu, ale dobrze to zależy ile hcesz wydać i jakie duże wesele
      Kumpel robił w Hotelu.
      Tym co to mają głosować a radni hcą zablokować i było ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka