dekameron 01.12.03, 07:56 kolejny motoryzacyjny kolega na Deka: baw sie dobrze. anah Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapmuh Witam wszystkich! 01.12.03, 09:20 Wg mnie bardziej jestem "muzyczny" niż motoryzacyjny, jakkolwiek samochodami również się interesuję. Życzę miłego dnia! Odpowiedz Link
anahella Re: Witam wszystkich! 01.12.03, 11:26 mapmuh napisał: > Wg mnie bardziej jestem "muzyczny" niż motoryzacyjny no tak, ale teraz mamy zwyczaj nowych przegladac w wyszukiwarce, a pierwsze posty znalazlam na automobilu. ale jak jestes muzyczny to zostajesz forumowym didzejem. Odpowiedz Link
mapmuh Re: Witam wszystkich! 01.12.03, 21:20 anahella napisała: > ale jak jestes muzyczny to zostajesz forumowym didzejem. Jeśli tylko nie każecie mi nosić szerokich spodni i smyczy z komóreczką na szyi, mogę podidżejować ;) Odpowiedz Link
wachlarz w jakim, w jakim? 02.12.03, 02:02 typson napisał: > w jakim kierunku muzyczny, jesli mozna wiedziec? No właśnie, też chciałem zapytać. Niektóre kierunki mnie bardzo kręcą, a na innych się kompletnie nie znam. Ale może dzięki nowemu didżejowi się poznam. Odpowiedz Link
daffne Witam serdecznie :))) 02.12.03, 13:40 Nio wlasnie a w jakim kierunku muzyczny ?:)))hihi Odpowiedz Link
mapmuh Co ze mnie za didżej: 02.12.03, 15:17 Spieszę objaśnić, jaki kierunek muzyczny reprezentuje nowy didżej forum Dekameron ;) Gatunki, które mnie interesują to przede wszystkim: Progresywny rock (np. Camel, Porcupine Tree, King Crimson) Rock jako rock (Dave Matthews Band, Dire Straits, Lech Janerka, Myslovitz, Hey) Rock Alternatywny (Placebo, Counting Crows, Świetliki, Pete Yorn, R.E.M.) Indie (Neutral Milk Hotel, Olivia Tremor Control, Idlewild, The Coral) Britpop (Coldplay, Travis, Oasis) Trip-Hop (Archive, Massive Attack) Nowe Brzmienia (Sigur Ros) Poza tym jestem wielkim fanem rocka rosyjskiego, białoruskiego i ukraińskiego, jeśli ktoś chciałby o tym pogadać - z wielką chęcią służę. Grywam też chętnie co bardziej skomplikowane kawałki na gitarze basowej. Pozdrawiam i czekam na pierwszą imprezę. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Co ze mnie za didżej: 02.12.03, 16:13 mhm... zapowiada sie ciekawa impreza :) Odpowiedz Link
aankaa zobaczymy co z Ciebie za didżej 02.12.03, 17:07 pora pomyśleć o jakimś spędzie ... Odpowiedz Link
typson Re: Co ze mnie za didżej: 02.12.03, 20:22 uuu, to podobnie jak ja. A myslalem, ze tacy juz wymarli Masz ostatnia plyte sigur ros? czyli () a tacy jak Bill Laswell? - powinno Ci sie spodobac, zwlaszcza jesli grasz na basie. (jak zaspiewal kiedys Pilich - szyje na basie gdzie tylko da sie :-) Odpowiedz Link
mapmuh Re: Co ze mnie za didżej: 02.12.03, 21:16 typson napisał: > uuu, to podobnie jak ja. A myslalem, ze tacy juz wymarli Obecnie czuję się, jakbym za chwilę miał umrzeć, ale to przejdzie. > Masz ostatnia plyte sigur ros? czyli () Naturalnie (zresztą nie zgadzam się, jakoby była gorsza od Ágćtis Byrjun) > a tacy jak Bill Laswell? - powinno Ci sie spodobac, zwlaszcza jesli grasz na > basie. (jak zaspiewal kiedys Pilich - szyje na basie gdzie tylko da sie :-) Poszukam... Odpowiedz Link