Gość: zatroskany IP: *.orange.pl 09.01.06, 19:31 czy ten Burek to wie o czym mówi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nauczycielka Re: Reorganizacja ośrodka doskonalenia nauczyciel IP: *.orange.pl 09.01.06, 19:40 O dyrektorze Burym słyszałam raczej dobre opinie, a o panu Burku - lepiej nie będę nic pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-buryburek Re: Reorganizacja ośrodka doskonalenia nauczyciel IP: 82.177.97.* 09.01.06, 22:08 Uczył Burek Burego, a może Bury Burka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Reorganizacja ośrodka doskonalenia nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:09 Pan Dyrektor Bury trochę mija się z prawdą!!Uczestniczyłem w wielu szkoleniach organizowanych przez placówki niepubliczne. Nie stawiają one tylko na zarobek, ale na jakość świadczenia swoich usług. Gdyby tym tylko się kierowały już dawno o ich istnieniu byśmy zapomnieli. A jednak istnieją, ponieważ swiadczą usługi o bardzo wysokim poziomie jakościowym, merytorycznym i metodycznym!Życzę aby publiczna placówka tak działała jak niepubliczne, tym bardziej,że nie musi walczyć o środki na swoje utrzymanie.O tym decyduje ekonomia!!!A akredytacja!?jak do tej pory nie daje nic, nawet nie można pozyskac środków budżetowych z przetargów na doskonalenie nauczycieli bo ich (przetargów) już od trzech lat nie ma!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Reorganizacja ośrodka doskonalenia nauczyciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:49 Nie mogę się zgodzić, że akredytacja nic nie daje!!! Idąc tym tropem myslenia - żaden certyfikat nic nie jest wart. Akredytację przyznaje przecież Kurator, ale na podstawie opinii niezależnej Komisji. Myślę, że tylko ci, którym trudno zdobyć taki ZNAK JAKOśCI, będą traktować akredytację jako mało znaczące potwierdzenie jakości. Ja też uczęszczałam na dwa kursy organizowane przez placówki niepubliczne i z dostrzeżeniem JAKOŚCI miałam kłopot, a wzrok mam niczym jastrząb, o czym ciągle przekonują mnie moi uczniowie. samorządzie Województwa! pomysl, co robisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Reorganizacja ośrodka doskonalenia nauczyciel IP: *.krak.tke.pl 10.01.06, 11:42 Bardziej zasadnym wydaje się zmiana na stanowisku Burka niż Burego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gć Re: Reorganizacja ośrodka doskonalenia nauczyciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:41 Pan Burek mówi o filharmonii w Rzeszowie jako zakładzie budżetowym, ale proszę przeczytać artykuł w dzisiejszych Nowinach, gdzie można się dowiedzieć, jak "powodzi" sie filharmonikom! Popieram zdanie przedmówcy, że może to na pana Burka przyszedł już czas; przecież Filharmonią też się "opiekuje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Reorganizacja ośrodka doskonalenia nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:34 Znalazł sie kolejny reformator? to co zamierza uczynić samorząd a mówi pan Burek to jakaś niedorzeczność...niech pan burek może rektorowi Politechniki zaproponuje by uczelnia przeszła na formę zakładu budżetowego i zmusi siebie oraz profesorów by zrezygnowali z dotacji ministerstwa a zajęli się tylko zarabianiem pieniędzy na utrzymanie siebie, bazy i całej uczelni. Panie Burek ! przestań pan majstrować przy czyms na czym sie pan nie znasz! jesli ten gośc jest jakims tam profesorem to ja jestem księdzem biskupem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Reorganizacja ośrodka doskonalenia nauczyciel IP: *.airm.net / *.airm.net 10.01.06, 19:31 Całkowicie popieram. Burek musi odejść. Będzie się trzymał rękami i nogami Urzędu Marszałkowskiego, a niby jakiś tam profesor. Miejsce prawdziwych profesorów jest w uczelniach. Podobno "przepsał" się już Z PSL-lu do PiS-u, byleby się utrzymać przy żłobie. Wstyd dla Politechniki, że ma takich "óczonych". Odpowiedz Link Zgłoś