Dodaj do ulubionych

Po premierze nowego tomu Joanne Rowling

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:17
ale z dzieci pieniądze zdzieraja. a głupi rodzice wydaje kupe kasy. ksiazka
przereklamowana , jak caly harry potter , no ale w koncy od czego pani
Rowling ma tysiące swoich agentów od reklamy itd . hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: J.Verne Po premierze nowego tomu głopoty IP: *.ostnet.pl 29.01.06, 21:17
      Nie dziwię się dzieciom bo media zrobiły im wodę z mózgu ale gdzie rozum mają
      rodzice. By o 12 w nocy iść z 10 latkiem kupować książkę która nie ma w sobie
      jakichkolwiek treści edukacyjnych czy wychowawczych to trzeba być pop......
    • Gość: ___ Re: Po premierze nowego tomu Joanne Rowling IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:52
      sorry, ale czytales w ogole ktoras czesc Harry'ego Potter'a? Jakbys nie wiedzial, to z kazdym tomem ksiazka staje sie mniej dzieccina, widac to dokladnie tez na adaptacjach filmowych
      • Gość: olol Re: Po premierze nowego tomu Joanne Rowling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:15
        mniej dziecinna ? nie chodzi o to poprostu nie przedstawia niczego
        wartosciowego ;x
        • Gość: ___ Re: Po premierze nowego tomu Joanne Rowling IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:22
          A czy kazda ksiazka czy film musi miec jakies przeslanie? Czasami chce sie po prostu przeczytac lub ogladnac ciekawy film z interesujaca fabula czy akcja. Dla mnie wazne jest to aby ksiazka potrafila mnie zainteresowac i abym nie meczyl sie czytajac jej, jak to mam miejsce ze szkolnymi lekturami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka