Gość: autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:08 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3137054.html no i.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tow.kurt [...] 30.01.06, 16:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m13 Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:06 rasowego nieroba wyslac w delegacje na kolanach do Czestochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BernardoGui Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:50 Szkalujesz Kościół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:25 no i zaczęło sie.W Polsce, powiedzieć oś negatywnego na temat Kościola to od razu ponosi sie wrzask "zranisz uczucia religijne"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę IP: 62.93.41.* 31.01.06, 14:44 A ja mam gdzieś czarną zarazę i nie boję się tego powiedzieć publicznie. Odchodząc odrobinkę od tematu podam pewną ciekawostkę. Od razu podaję, że jest to fakt autentyczny, otóż istnieje niepisana umowa pomiędzy agenturami w Tarnowie i Rzeszowie oraz "czarnymi" z obu tych miast. Rzeszowscy jeżdżą do agentur tarnowskich a Tarnowscy do rzeszowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms "publicznie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:20 :D - koleś powyżej napisał, że "publicznie". Anonimowy nick w anonimowym internecie, to dla kolesia coś publicznego. Bo się posikam. Polacy wierzący, niewierzący - głupi jednakowo Odpowiedz Link Zgłoś
cynik13 Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę 31.01.06, 14:45 Twoja wiadomość zostanie usunięta z powodu złamania prawa IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwejk Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:08 a ja z innej beczki. Jaka jest rożnica miedzy faktem a taktem autentycznym he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę IP: 62.93.41.* 31.01.06, 15:17 No dobra, złapałeś mnie za słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kurt Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę 31.01.06, 18:00 Kolego slavers a właściwie Tow Slavres czy nazwanie purpurata Glępa bucem narusza regulamin?? i obraża twoje wartości religijne?? odziwo twoja wiara i religijność nieprzeszkadzała ci pełnić funkcji Przewodniczącego młodzeżówki SLD w Rzeszowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę 31.01.06, 18:04 Łapy precz od Sławka! To administracja wycina w ten sposób. On wycina tak, że wogóle znika post, a tu jest tylko bez treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę IP: *.res.pl 31.01.06, 23:59 ale i tak obrażał się na swoich działaczy jak panienka tylko za to że ktoś coś o religii powiedział ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kurt Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę 31.01.06, 18:08 Cenzura jak za komuny. itak mja wypowiedz zniknie albo dostane bana Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę 31.01.06, 19:04 Szanowny Panie, dyskusja na społecznie akceptowanym poziomie polega m. in. na tym, by swe poglądy artykułować w sposób cywilizowany. Używanie inwektyw i wulgaryzmów zdecydowanie nie jest najlepszą drogą do wyrażania krytyki postępowania czy wypowiedzi osób trzecich. Stąd zapewne decyzja o usunięciu Pana postu, z którą nie sposób się nie zgodzić, a którą zupełnie niesłusznie nazywa Pan cenzurą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kurt Re: zginęli, bo nie prosili boga o łaskę 31.01.06, 19:26 po.prostu.ona napisała: > Szanowny Panie, dyskusja na społecznie akceptowanym poziomie polega m. in. na > tym, by swe poglądy artykułować w sposób cywilizowany. Używanie inwektyw i > wulgaryzmów zdecydowanie nie jest najlepszą drogą do wyrażania krytyki > postępowania czy wypowiedzi osób trzecich. Stąd zapewne decyzja o usunięciu > Pana postu, z którą nie sposób się nie zgodzić, a którą zupełnie niesłusznie > nazywa Pan cenzurą :-) Chciałem tu się niezgodzić z pani wypowiedzią ponieważ, jak inaczej poza zwykłym chamstwem można określić taką wypowiedz po tak wielkiej tragedji! Trzeba mieć w sobie wiele arogancji icynizmu żeby opowiadać takie żeczy po smierci tak wielu osób. I nadal podtrzymóje swoje zdanie że jest on zwykłym bucem który mysli tylko o pieniądzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: zginęli, bo nie prosili Boga o łaskę. IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 31.01.06, 23:55 Trzeba jednak wypic troche wina mszalnego, zeby tak powiedziec.Starosc nie radosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewia Re: zginęli, bo nie prosili Boga o łaskę. IP: *.res.pl 01.02.06, 07:34 Czy 9-cio letnia dziewczynka która zginęła ,lub 9-cio letni chłopczyk który stracił rodziców i młodszą siostrę też nie prosili Boga o łaskę. Polityk za taką wypowiedź musiałby podać się do dymisji.CZEKAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: zginęli, bo nie prosili Boga o łaskę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:39 Mac też się nie popisał ze wszystkiego, nawet takiej tragedii robią śmiecie rozgrywkę polityczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: zginęli, bo nie prosili Boga o łaskę. IP: *.rzeszow.mm.pl 02.02.06, 00:25 Niestety, ani polityk w Polsce, ani biskup w kościele katolickim za żadną wypowiedź nie podaje się do dymisji... Nie łudź się. A Glemp wygadywał już publicznie tyle bzdur, że mnie raczej dziwi, jak mówi coś sensownego, np. na temat radia Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: zginęli, bo nie prosili Boga o łaskę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:33 niestety masz rację Odpowiedz Link Zgłoś