Gość: evika.p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:07 Czy ktoś korzystał z pomocy Federacji Konsumentów w Rzeszowie? Jakie sa wasze opinie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paradius Re: Federacja Konsumentów IP: 62.93.41.* 05.02.06, 23:36 Nie korzystałem bezpośrednio, a tylko do nich dzwoniłem. Zostałem olany, więc nie polecam. Chodziło o zwrot towaru do Media Markt. Okazało się że ten sklepik ma za nic ustawodawstwo unijne, a federacja mu wtóruje. Nie polecam ani tego sklepu, ani tych pań i panów z tej federacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evika Re: Federacja Konsumentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 01:28 A do której federacji dzwoniłeś? W Rzeszowie jest ich kilka. Ja byłam na ul.Jagiellońskiej i tam zastałam taka obsługę jak napisałeś (olewka straszna). Wybieram się dzis na ul.Grodzisko,tam znajomy załatwiał sprawe i pomogli mu.. Odpowiedz Link Zgłoś
xesiu Re: Federacja Konsumentów 06.02.06, 09:55 dokladnie . panie z jagielonskiej malo wiedzy i czasu dla klientow szkoda wiec czasu dla pan , nie polecam, natomist polecam rzecznika praw konsumenta przy UM kompetenty mily mlody facet i co najwazniejsze skuteczny , autopsja Odpowiedz Link Zgłoś