Gość: szukacz prywatny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:23 Potrzebują: kierownika hipermarketu przedstawiciela handlowego kogoś do marketingu,chyba specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bim salabim Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:48 No nie bezczelność pana W. przekracza wszelkie pojęcie...nie dość że traktuje pracowników jak mięso armatnie("...nikt przecież nie jest nie zastąpiony"),wyżywa się na nich przy byle okazji to jeszcze szuka następnych ofiar, które za najniższą krajową gotowe będą to znosić przez kilka miesięcy by usłyszeć że są złodziejami, szmaciarzami, nierobami itp. Naprawde ludzie idzcie pracować do Mroza jeśli lubicie taką jazdę. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LENKA Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:36 Jestem zainteresowana moja kolezanka tam pracuje i mowi ze jest OK SZEF jest w PORZADKU ona pracuje i nie narzeka a na tym forum PISZA SAME LENIE KTORYM NIE CHCE SIE PRACOWAC!!!!! PYTANIE DO LENIA....NIE CHCESZ PRACOWAC TO ZWOLNIJ MI MIEJSCE NIE MECZ SIE I NIE ROB LASKI !!!CZEKA NA CIEBIE TYLE MIEJSC PRACY W KONCU DOBREGO PRACOWNIKA KAZDY PRZYJMIE a ZLEGO NIKT NIE CHCE !!! to podstawowa prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadpobudliwy Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:26 Tu nie chodzi o to ,czy ktoś jest leniem ,czy nie.Jesli ktos chce pracowac na takich warunkach jak u "Mroza" czy w innych hiperamketach to jego sprawa. Ale nie wolno zaniżac średniej.To hamuje rozwój Gdyby ludzie nie upominali sie o swoje prawa o wieksze płace to żyli by do tej pory w ziemiankach,a w Polsce do tej pory byłaby komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
karas261 Re: Jest praca w "Mrozie" 08.02.06, 18:40 Co Ty wiesz o pracy w "Mrozie"? Bandyctwo i koniec. Tam się człowiek nie liczy, jest wyzywany i poniżany. Wiem bo pracuję jeszcze tam. A sam właściciel z kultura to chyba w beciku sie rozminą. Kto chce niech spróbuje swych sił. Popszednik odszedł bo miał właściciela juz dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rally Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:59 posłuchajcie gadacie bzdury bo pojęcia nie macie, niech się znajdzie choć jeden i się postawi a nie pierdoły opawiada - może i pensje są niektóre minimalne ale jak ktoś ma predyspozycje na większa kasę niech to udowodni - polecam zróbcie sobie ankietę z zadowolenia pracowników to zobaczycie i polecam wziąść sie do roboty a napewno zostanie to nagrodzone Odpowiedz Link Zgłoś
karas261 Re: Jest praca w "Mrozie" 08.02.06, 22:57 Zarządzanie przez właściciela jest do niczego, nie ma pojęcia o biznesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xardas Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.root.com.pl 28.02.06, 18:33 Doceniony pracownik w MROZIE?! Bardzo śmiałe stwierdzenie ale nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xardas Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.root.com.pl 28.02.06, 20:10 Kolega mi opowiadał że jeden pracownik (kierownicze stanowisko) poszedł po podwyżkę i... i został wyprowadzony przez ochroniarzy z tej "szanownej" instytucji. Walczył o swoje! Ci którzy tam krótko pracowali to osoby które miały "jaja" i potrafiły się postawić. Tacy ludzie bardzo szybko odchodzą lub są usuwani. Stali pracownicy to marionetki, które pozostały po przesianiu przez gęste sito godności osobistej i nie przeszkadza im to że np. drzwi do WC są zamknięte i może je otworzyć ktoś z kadry kierowniczej kto ma kartę magnetyczną (pracownikom karty są zabierane po przyjściu do pracy) i drzwi otworzy. A jeśli kierownik jest na długim spotkaniu a ty SUPER NOWY lub tobie podobni masz rozstrój żołądka to życzę ci dużo optymizmu i wytrwałości i uważaj aby nie potrącili ci z premii z powodu brzydkiego zapachu wokół ciebie. Czekam na inne opinie. Pozdrawiam. XARDAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donn Wasyll Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:41 Wszystko sie zgadza Mógłbym jeszcze coś dorzucic od siebie(jako były pracownik) ale jutro zaczyna się Wielki Post i postanowiłem sobie odpuścić krytykę kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donn Wasyll Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:42 A co mieliby tu chronić???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik11 Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.osk.enformatic.pl 28.02.06, 23:18 Wiesz nie jestem zwolennikiem metod pana Mroza,ale ta osoba o której piszesz, była postrzegana przez pracowników wiele razy gorzej niż szef.Krwi napsuł niejednemu i niewielu go żałowało.Co do kart tak faktycznie przez jakiś czas było-zniknęło po odejściu tego Pana.Co do starych pracowników nie obrażaj kogoś kogo nie znasz,a nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnikliwy Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 08:18 Czytałem ogłoszenie i pytam dlaczego na koncu jest dopisek ZAUFAJ NAJLEPSZEMU-wydaje mi sie ,że to jest nieprawda,albo inaczej mówiąc kłamstwo Mysle TAK ,BO Na stronie internetowej zarząd chwali sie ,ze zbudowali pierwszy hipermarket budowlany na Podkarpaciu,a w ogłoszeniu ,że w Rzeszowie ,no więc jak to jest PRAWDA CZY FAŁSZ? Oczywiscie mozna uznać to za prawdę bo równie dobrze mogli napisać ,ż e zbudowali pierwszy hipermarket budowlany w w okolicach Politechniki ,i też będzie to prawdą Ale to jest szczegół Przyjemnej pracy u "Mroza" ja się nie dam skusić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly klient Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:06 Sami sobie odpowiedzcie jak to jest z ta kultura prezia Mroza Zaznaczm slyszalem jedna duskusje "merytoryczna" kierowmika himermarkietu z Preziem:Tu uwaga kierownika bardzo rzeczowa na tematjakosci towaru i jego popytu............Nie pie...............odpowiedz prezia Mroza........ Reszta pracownikow haruje po dziesiec godzin i ani mru mru pytac o zaplate za nadgodziny. I wszedzie zasada..lotnik ! kryj sie (tyraj) bo szef rzuca ramionami to znaczy ma zly humor i opieprz cie spotka nawet za spojrzenienie we wlasciwym kierunku. A slowo opieprz to jest Wersal w stosunku do tego co uslyszysz ty i wszyscy obok ciebie Tak wiec kierownicy na start! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już nie pracownik Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:26 Prawda jaka wynika z tej i innych dyskusji o "Mrozie: jest jedna Zarząd niszczy ludzi inteligentnych,ambitnych wszelkimi sposobami,bo mogą się sprzeciwiać i walczyć o swoje słuszne prawa. I nieważne czy jest to kierownik sprzedawca,czy sprzątaczka. Brzydko mi to pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathi Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.osk.enformatic.pl 09.02.06, 12:10 A ile wynosi sredna pensja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabell Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 17:04 Nie wiem czy szanowny zarząd zdaje sobie z tego sprawę, iż firma HIPERMARKET MRÓZ to dla konkurencji kuźnia przyszłych pracowników. Kto wytrzyma w Mrozie choć pół roku będąc osobą /jak pisze mój poprzednik/ choć trochę ambitną i inteligentną nie ma później szczególnych problemów z poradzeniem sobie w innej pokrewnej branżowo firmie:) Wiem bo z paroma takimi osobami udało mi się rozmawiać a z jedną podjedliśmy współprace- czego nie żałujemy:) Tak więc nam sytuacja pracownicza w Mrozie sprzyja. Polecam tą szkolę przetrwania, ale tylko osobom o stalowych nerwach… a później zapraszam do konkurencji. Kilka firm z tego sektora w naszym regionie w najbliższej przyszłość będzie się otwierać, wiec, co lepsi i ambitniejsi prace znajdą na pewno a w Mrozie obsługa i jakość świadczonych usług pozostanie na tym samym poziomie lub spadnie do poziomu nowego narybku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.dami / 81.15.189.* 09.02.06, 18:32 A czy mogłabys podac jakies konkretne przykłady o jaka konkurencje Ci chodzi (ze otwieraja sie niedługo), bo z tego co mi wiadomo to ma sie otworzyc lerua merlen z branzy około budowlanej, RCMB juz troche temu otworzyło swoj nowy budynek. Tylko z tym Lerua tez niewiadomo jak bedzie, czy na poczatku niepoobiecuja złotych gór, a póxniej wszystko nie będzie podobnie jak w Tesco czy innym Leclercu, tudzież Mrozie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I ja tam byłem Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:35 Firma jest po prostu żle zarządzana. To mały przykład: Strony internetowe Castoramy,RCMB,wchodzącego na rynek Leroy Merlin--żyją!!! Strona "Mroza" jest martwa. wszak Jak mówił Leszek Malinowski z kabaretu "Koń Polski" ="najważniejszy jest marketing i zarządzanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:48 ja tyż u mroza robotę robie i jest gościu OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 07:38 A znasz taką fraszkę Mickiewicza-pt; ::"Dwa ptaszki"- Kończy sie ona tak-"Lepszy na wolności kąsek byle jaki niżli w niewoli przysmaki" U "MROza"jest wszystko :pensje co miesiąc ,ZUS ,8 godzin i do domu ale nie ma swobody wypowiedzi czyli WOLNOSCI!!! -"Dobrze Ci z tym? MOwienie "NIE" to oznaka równowagi psychicznej.,A brak asertywności może doprowadzić do załamania nerwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowany Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:49 czy ktoś mi odpowie na następujący temat:czy Mróz jest Zakładem pracy Chronionej proszę o szybką odpowiedz.Miałbym parę wskazówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super nowy Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:23 jest wolne miejsce na dziale drzwi - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:13 No no. Wolne miejsce to będzie od kwietnia, jeszcze pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super nowy Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:14 tak, a mówiono że cię zwolnili ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik11 Re: Jest praca w "Mrozie" IP: *.osk.enformatic.pl 04.03.06, 20:05 Panie SUPER NOWY zacznij się określać jako kadrowy lub head hunter będzie uczciwiej. Odpowiedz Link Zgłoś