Gość: Vania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:58 Krzysztof Bednarski - uczeń 4 klasy liceum... To chyba GAZETA ma jakieś dane z przed 2 lat... bo od takiego czasu liceum jest już tylko 3letnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WKU do gnoju!!!! Re: Trwa pobór do wojska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:04 WKU może mnie conajwyżej w du.... pocałować. Zrobiliby wojsko zawodowe a nie co roku odstawiają szopkę z listami poleconymi, nikomu niepotrzebnymi komisjami lekarskimi, których nazwa nie mia nic wspólnego z tym, co oni tam robią. CIEKAWE KTO ZA TO WSZYSTKO PŁACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!????? Kto jak nie my, podatnicy... Pozdrawiam wszystkich którzy maja WKU daleko w du...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezerwista Re: Trwa pobór do wojska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:54 Dostaniesz ty sie w moje ręce kocie, ja cię dotrę, sierściuchu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezerwista tygrys Re: Trwa pobór do wojska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:58 Lubię docierać mruciusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezerwista tygrys Re: Trwa pobór do wojska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:51 Dorwę cie kocurze zapchlony!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Trwa pobór do wojska IP: 194.70.181.* 28.02.06, 11:16 dla mnie caly ten pobor to jedno wielkie bagno, jest tyle osob ktore chca isc do wojska ale z jakis przyczyn niem sa powolane do odbycia sluzby wojskowej, za to ciagnie sie tam np. osoby ktore nie chca zaraz po szkole sredniej pojsc do wojska ale podjac prace. moim zdaniem pobyt w wojsku to okres wyrwany z zycia dla osob bedacech tam wbrew wlasnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś