rzeszowianka2 24.02.06, 11:40 Czy w którymś klubie fitness w rzeszowie są prowadzone ćwiczenia dla kobiet w ciąży? Na szkołę rodzenia jeszcze za wcześnie a ja chciałby muczęszczać na tego typu ćwiczenia. rzeszowianka2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilchowa Re: Ćwiczenia dla kobiet w ciąży 24.02.06, 14:10 też bym chciała czekam na jakiś adres Odpowiedz Link Zgłoś
nuit4 Re: Ćwiczenia dla kobiet w ciąży 24.05.06, 15:41 na hali Podpromie od niedawna prowadzone sa ćwiczenia dla kobiet w ciąży,polecam też jogę (na Placu Wolności) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowianka2 Re: Ćwiczenia dla kobiet w ciąży 25.05.06, 11:33 Niestety na Podpromiu, nie ma takich zajęć. Dzwonię tam systematycznie od kilku miesięcy i nie ma takich zajęć. Owszem chciano zorganizować taką grupę, ale nie zebrano odpowiedniej ilości chętnych. Tzn. z tego co właśnie sie dowiedziałam, to jest a raczej było nas ok. 4, a to niestety za mało. Mam zadzwonić po południu, jak będzie szefowa, może dowiem sie coś więcej to dam znać. Ale może chętne wpisywałyby się tu, to wiedziałybyśmy ile nas jest. Może udałoby sie coś załatwić. Pozdrawiam. Rzeszowianka Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowianka2 Re: Ćwiczenia dla kobiet w ciąży 26.05.06, 17:34 Witam, dzwoniłam właśnie na Podpromie. Zbierają grupę chętnych na ćwiczenia w ciąży. Mają reż ruszyć za jakis czas ćwiczenia dla kobiet po porodzie. Na razie zostawiałm tam swoje namiaty, jak się zbierze ok. 7 odsób ćwieczenia mają ruszyć. Pozdrawiam. Rzeszowianka2 Odpowiedz Link Zgłoś
madziczek79 Re:rzeszowianka 27.05.06, 12:56 na kiedy masz termin?Ja bym chętnie poszła na takie ćwiczenia,do porodu zostało mi 2 miesiące więc nie wiem czy mogę iść na takie zajęcia tymbardziej że od początku ciązy nie ćwiczyłam nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowianka2 Re:rzeszowianka 28.05.06, 21:27 Napisałam pa priv. Pozdrawiam Rzeszowianka2 Odpowiedz Link Zgłoś