Dodaj do ulubionych

Problem ze sklepem Prima Strada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 13:13
Czym ma ktos jakies doswiadczenie zwiazane z tym sklepem! Reklamowałem buty i
niestety panie ekspedientki nie przyjely do reklamacji chociaż mialem paragon
zakupu. Buty zakupiłem 2 miesiace temu. Panie stwierdziły, że towar z
wyprzedazy nie podlega reklamacji. Czy te panie maja racje?
Obserwuj wątek
    • Gość: psotka Re: Problem ze sklepem Prima Strada IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 27.02.06, 13:19
      nie, panie nie maja racji, chyba ze twoje buty miala jakas wade , o ktorej
      zostales poinformowany w momencie zakupu i z tego pwodu byla obnizona cena,
      jesli to byla tylko posezonowa obnizka to owe panie nie maja racji, nie
      odpuscilabym na twoim miejscu....
      • Gość: kuba kubowski Re: Problem ze sklepem Prima Strada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 13:25
        To była obnizka posezonowa! Co mam robic?
        • Gość: psotka Re: Problem ze sklepem Prima Strada IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 27.02.06, 13:30
          jak to co? na twoim miesjcu, jesli masz czas, poszlabym tam jeszcze raz i
          zapytala grzecznie czy ta pani jest pewna ze nie przyjmie ci reklamacji, bo
          jesli nie to zglaszasz sparwe do rzecznika praw konsumenta, jest cos takiego w
          rzeszowie, nie pamietam nr tel, zadzwon tez do nich i dowiedz sie jak wyglada
          procedura jesli wciaz odmowia przyjecia reklamacji, ale jesli to byla tylko
          obnizka z powodu konca sezonu to te panie moga sie w d.... ugryzc, ciekawe
          tylko czy to ich wymysl czy szefostwa sklepu... tak czy inaczej prawo jest po
          twojej stronie, ja bym nie wytzrymala pewnie i zrobila mala awanture bo do
          szalu mnie doprowadzja takie p..... ancie...
          • Gość: urodzonywmarkecie Re: Problem ze sklepem Prima Strada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:07
            jeżeli panie ekspedientki nie przyjeły reklamacji to ...pewnie złe
            kobiety były
          • Gość: Kuba Kubowski Re: Problem ze sklepem Prima Strada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:09
            Dzieki. Bede dzialal.
            • Gość: psotka Re: Problem ze sklepem Prima Strada IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 27.02.06, 14:15
              nie ma za co, daj znac jak ci poszlo, niestety, jestesmy 1000000 lat za
              muzrynami, mowiac kolokwialnie, jesli chodzi poziom uslug, zreszta nie
              tylko..., pwoodzenia, i nie daj sie bezczelnym i niedouczonym babom
              • Gość: Guest Re: Problem ze sklepem Prima Strada IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.02.06, 01:53
                I powiedz im grzecznie, że jak nie przyjmą reklmacji to będą latać potem boso
                po nowe buty dla Ciebie !! Bieeeeegiemmmm !!! :):)
                Powodzenia !
                (same takie wredne, czy im ktoś kazał?!?!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka