Dodaj do ulubionych

Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski

IP: 217.117.130.* 03.03.06, 08:06
Wg moich obserwacji Wasze miasto jest jednym z najbardziej zadbanych w tym
kraju. Dużo zieleni i ciekawych nowych budowli i budynków. Dobre drogi. Wiele
odnowionych elewacji budynków i wreszcie w miarę uporządkowany rynek
Jakie jest wasze zdanie na ten temat????
Co należałoby w pierwszej kolejności odremontować, zmienić itp.
Z góry dziękuje za odp.

Tarnów pozdrawia Rzeszów!
Obserwuj wątek
    • Gość: hugo boz Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:51
      wg. mnie:] Jesli chodzi o srodmiescie:
      1. przebudowa rynku i podziemna trasa turystyczna
      2. zabudowa dziury barana
      2. cushman
      2. dwu kierunkowy most narutowicza
      3. most skosny
      4. podswietlenie glownych deptakow i budynkow
      5. kladka piesza dlugosza-cegielniana
      • Gość: Junior Senior Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: 213.17.181.* 03.03.06, 10:01
        Popieram przedmówców.
        • Gość: tarnowianin Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: 217.117.130.* 03.03.06, 10:58
          rzeczywiście dużo jeszcze trzeba by było popracować przy rynku i tej
          nieszczęsnej dziurze, ale ogólnie Rzeszów wg mnie to miasto z którego powinny
          brać przykład inne miasta np. mój nieszczęsny, brudny, zaniedbany i
          niedoiwesowany Tarnów.
          Rzeszów-tak trzymać!!
          Pozdrawiam i zróbcie porządek z Radą Miasta (sprawa nadaje się conajmniej do
          TVN-u)
      • Gość: px Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: *.krak.tke.pl 03.03.06, 13:27
        dodam jeszcze kładkę na stacją Staroniwa,co obiecano już ho,ho...albo jeszcze
        dawniej

Gość portalu: hugo boz napisał(a):

> wg. mnie:] Jesli chodzi o srodmiescie:
        > 1. przebudowa rynku i podziemna trasa turystyczna
        > 2. zabudowa dziury barana
        > 2. cushman
        > 2. dwu kierunkowy most narutowicza
        > 3. most skosny
        > 4. podswietlenie glownych deptakow i budynkow
        > 5. kladka piesza dlugosza-cegielniana
    • Gość: sdsd Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: 199.197.163.* 03.03.06, 10:59
      sdsds
      • Gość: klient Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:17
        nie no nie mozna narzekac jest jak jest - a co do remontow itp. NIE WSZYSTKO
        NARAZ
    • Gość: mp Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: *.zetorz.com.pl 03.03.06, 13:19
      Najważniejsze jest pierwsze wrażenie a więc dworzec PKP i jego okolice.
      Te miejsce powinno być jak najszybciej odnowine.
      • Gość: ds16 Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:27
        To prawda ,że wstydzić się naprawdę nie mamy czego ...pojezdziłem ostatnimi
        czasy trochę po Polsce i ...pod względem "zadbania" Rzeszów wypada bardzo
        dobrze.

Oczywiście jest cała masa spraw do załatwienia natychmiast ...wstydliwa DZIURA
        w Rynku i właśnie Dworzec PKP ,przede wszystkim sam jego budynek ,który z roku
        na rok wygląda coraz gorzej...
    • membra Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski 03.03.06, 14:16
      Lubie Rzeszów, to moje rodzinne miasto, jednak wszyscy znajomi z innych miast,
      odwiedzajacy mnie dziwili sie braku zadaszeń na stacji PKP, niechlujnym
      wygladem dworca. Dużo ludzi podróżuje jeszcze pociągami a to pierwsze wrażenie -
      Polska B, zaścianek. Dworzec i okolice muszą być ładniejsze reszta wg mnie ok
      • Gość: Patriora [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:59
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: patriota [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:01
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: josh Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:04
      gdyby sie jeszcze dalo wyburzyc takie osiedla jak nowe miasto, krakowska,
      tysiaclecia oraz baranowki i postawic w ich miejsca nowe ladne bloki mieszkalne
      to byloby wrecz wspaniale miejsce do zycia.. a tak pomarzyc zawsze mozna :)
      Rzeszow to naprawde zadbane miasto kilka poprawek i bedzie bardzo ladne :)
      • junior.senior Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski 03.03.06, 18:08
        Takich osiedli poki co nie wyburza sie nigdzie w kraju. Trzeba poczekać.
        Rzeszowowi potrzebne sa: remont dworca, modernizacja rynku, tworzenie nowych
        parków, remonty elewacji. Jest coraz lepiej i jak na ten z reguly brzydki i
        biedny kraj Rzeszow jest bardzo zadbany - jako osoba podrozujaca po kraju
        standardowo raz na tydzien wiem co mowie :)
      • junior.senior Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski 03.03.06, 18:08
        A wpis uzytkowniczki membra jest ponizej krytyki - widac ze media wypraly jej
        mozg.
    • Gość: wku..ony Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:27
      nie wiem kim jest idiotka podpisana tu membra, ale ty kobieto powinnas sie
      leczyc. cala polska to syf, bieda, nedza, jedynie warszawa wyglada jak miasto,
      reszta to zabiedzone prowincje. na swiecie malo kto szanuje polakow, wiele osob
      mysli ze tu dalej komuna, polish jokes od dziesiatek lat bija rekordy
      popularnosci. przywalisz sie do byle gowna by tylko obrazic rzeszow? obejrzyj
      sobie dworce w koszalinie, myslowicach, zielonej gorze - czy ja nazywam te
      miasta polską c albo d za to że mają brzydki dworzec? zastanow sie nad soba.
      rzeszow jak malo ktore miasto jest zadbany i ludzie staraja sie utrzymywac tu
      porzadek. jak chcesz sobie szukac gorszych polakow to nie tutaj, chyba ze slepo
      wierzysz belkotom "ekspertow" takich jak gorzelak czy kutz męczonych przez gw w
      ramach zemsty za preferencje polityczne kilku regionów, ktorzy mylą radomsko z
      radomiem i nie wiedza że warszawa byla w kongresówce. jesteś żałosna - tyle ode
      mnie.
      • Gość: adi Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: 82.160.22.* 03.03.06, 19:48
        ej, ale dlaczego odrazu ją wyzywacie??!! ona tylko wyraziła swoją opinie, póki co mamy w kraju wolność słowa, kiedyś tez sam pisałem na forum cos co nie podoba się zapatrzonym w Rzeszów ludziom byłem bluzgany ile się da! później sie dziwcie ,że ktoś mówi o rzeszowie że to polska "c" jak tak reagujecie, zastanówcie sie troche nad sobą(sam jestem rzeszowiakiem, tutaj sie urodziłem)ale jednak potrafi wskazac dobre i złe strony rzeszowa
      • townmaker Powrót Słonecznika? 04.03.06, 00:15
        już miałeś być w Bostonie. Ptasia grypa i nie wypuszczają?
        • Gość: adi Re: Powrót Słonecznika? IP: 82.160.22.* 04.03.06, 10:11
          nie wiem o co ci chodzi, do żadnego bostonu nigdy się nie wybierałem i od zawsze funkcjonowałem pod nikiem "Adi" jak zauważyłem, że co nie którym ludziom nie da się wytłumaczyć pewnych spraw poprostu poprzestałem pisać, ostatnio zacząłem zaglądać na to forum ponownie ale widzę ,że nic się nie zmieniło
          • townmaker Re: Powrót Słonecznika? 05.03.06, 00:40
            Adi, przecież ja nie do ciebie pisałem, tylko do tego, komu odpowiedziałeś,
            przyjrzyj się miejscu odpowiedzi w wątku

• mali_bu Re: Powrót Słonecznika? 04.03.06, 10:53
          Jaki Słonecznik??? Słonecznik wyleciał do Bostonu 20 lutego. Będzie robił tam
          karierę światowej sławy naukowca, tak powiedział mi na chwilę przed odlotem. Lot
          LO3907, o 8:35 z Warszawy. Sam pożegnałem go na lotnisku, machając mu z tarasu
          widokowego na Okęciu.
      • Gość: raar Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.03.06, 22:59
        Nie wiem ile trzeba mieć kompleksów by pisać ,iż "....cala polska to syf,
        bieda, nedza, jedynie warszawa wyglada jak miasto,
        > reszta to zabiedzone prowincje. na swiecie malo kto szanuje polakow, wiele
        osob
        >
        > mysli ze tu dalej komuna, polish jokes od dziesiatek lat bija rekordy
        > popularnosci. przywalisz sie do byle gowna by tylko obrazic rzeszow? "
        Tyle nonsensów dawno nigdzie nie wyczytałem przy czym jeden bardziej absurdalny
        od kolejnego !
        Wiele miast w Polsce nie ma się czego wstydzić (w tym Rzeszów z całą pewnością)
        szczególnie w porównaniu ze slumsami "prawdziwych miast"(w rozumieniu wku..nego)
        To,że jakiś amerykański prymityw (90% społeczeństwa)myśli iż w Polsce jest
        bieda, komuna i coś tam by sobie winszował jeszcze, świadczy o nim a nie o
        Polsce.
    • mjot1 Re: Rzeszów... 03.03.06, 20:09
      No i sądząc po niektórych wpisach powyżej należałoby koniecznie
      pobudować „czworaki”.
      Pewną bowiem część szlachetnych mieszczan dręczy jakaś tęsknota w genach
      niechybnie skryta...

Bez ukłonów!
      Zdegustowany M.J.
      • Gość: realista Re: Rzeszów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 09:58
        Rzeszów to jedno wielkie bagno . Pan Ferenc powinien wiedzieć , że nie ma
        w grodzie żadnej atrakcji dla turysty. Nikt tu nie przyjedzie żeby pooglądąć
        hipermarkety i galerie Podkulskiego bo tym ,,dobrodziejstwem'' us..na jest
        cała Polska.
    • Gość: Mietek Re: Rzeszów-najbardziej zadbane miasto Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:09
      Nie wydaje mi sie zeby na przyklad parki w Rzeszowie byly zadbane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka