Dodaj do ulubionych

ZGINĄŁ pies!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.03.06, 16:51
suczka koloru czekoladowego, mieszaniec po pyskiem na klatce piersiowej na
krawatkę biała, piesek sięga do kolan jest wystraszony, łagodny nie gryzie,
ma długi podkręcony do góry ogon. zginęła w okolicach ulicy Lwowskiej w
Rzeszowie. Reaguje na imię NUKA. znalazce prosze o kontakt pod nr tel
660620710
Obserwuj wątek
    • Gość: wikary Re: ZGINĄŁ pies!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:57
      jak zginął to zapalmy mu znicza [*]
    • ganett Re: ZGINĄŁ pies!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.06, 11:34
      Widziałam takiego psa (opis się zgadza) w środę 8 marca ok godz.23, kręcił się
      niedaleko Delikatesów FRAC(dawne Centrum) przy Lwowskiej, pózniej szedł za mną
      w górę ul.Lwowskiej. Skręcił gdzieś w okolicach szkoły. Wydawał się trochę
      zagubiony,ale był łagodny.
      • Gość: igielka91 Re: ZGINĄŁ pies!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 10.03.06, 13:40
        dziekuje bardzo za te informacje bede szukac dzisiaj w tym terenie ale boje sie ze ona moze byc juz znacznie dalej. dziekuje jeszcze raz za informacje. mam jeszcze jedno pytanie, czy ona przebiegla przez ulice i pobiegla za szkole 12?
        • ganett Re: ZGINĄŁ pies!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.06, 18:00
          skręciła przed szkołą koło sklepu (motoryzacyjnego) i poszła w stronę
          pierwszego bloku obok sklepu. Mam nadzieję, że sie znajdzie, sama mam psa i
          wiem co czujesz.
    • Gość: ewa Re: ZGINĄŁ pies!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krak.tke.pl 10.03.06, 21:35
      hej,ja widzialam wczoraj jakiegos pieska pod pawilonami na ulSolarza(os.KRN) na
      wysokosc to taki do kolan, szaro-brazowo-bezowy-nie wiem czy mial latke, dlugi
      ogon w jasno brazowej masci. byl glodny, siedzial kolo sklepu miesnego.
      niestety dzisiaj juz go nie widzialam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka