Dodaj do ulubionych

Problem z miesiączką

09.12.12, 17:59
Martwie sie troche czy to normalnie wiec postanowiłam napisać. Miesiaczkuje regularnie ( co 28 dni),ostatnio (listopad) okres pojawił sie w 30 dc i tak samo w grudniu (30 dc), jednak mimo, ze w tej kwestii jest ok martw mnie fakt,ze moje miesiaczki(trwajace 4-5 dni) sa skape,właściwie 80% krwi menstruacyjnej pozbywam sie podczas korzystania z toalety..czy to jest normalne? martwie sie troche,moje kolezanki mówia,ze one musza niekiedy co 2 godziny zmieniać podpaske a mi w zasadzie jedna wystarczyłaby na cały dzien. Dodam jeszcze,ze przy ostatniej wizycie u ginekologa, lekarz stwierdził u mnie mała nadzerke i przepisał nystatyne dopochwowo..moze to ma jakis zwiazek...powinnam sie martwic czy to raczej nie oznacza nic poważnego i taka juz moja natura
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Problem z miesiączką 09.12.12, 18:49
      po pierwsze, to miesiączki są różne, jedne skąpe, inne obfite, więc ciesz się że akurat te drugie a nie te pierwsze, są twoim udziałem.

po drugie nystatyna NIE leczy nadżerki.
      nystatyna jest na grzybicę.
      nadżerki nie stwierdza się na oko, tylko kolposkopią.
      zmień lekarza, bo ten do którego chodzisz, to najwyraźniej idiota.
    • Gość: fff Re: Problem z miesiączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 14:52
      Prawidłowa miesiaczka jest nie za obfita i trwajaca 3 - 4 dni. Bardziej martwiłabym sie na miejscu kolezanek. Sama miałam kiedys bardzo obfite miesiaczki, po uregulowaniu hormonów mam takie jak byc powinny.
      • Gość: zielonaperła Re: Problem z miesiączką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 15:16
        a jak uregulowac hormony nie przyjmując ich??

da się uregulowac hormony jednocześnie nie przesuwając starań o dziecko??

wie ktoś może ?
        • Gość: ania Re: Problem z miesiączką IP: *.internetia.net.pl 10.12.12, 22:54
          jak masz bardzo obfite miesiaczki, to moze byc tez wina miesniakow, wiec regulowanie hormonow nic do tego nie ma.
      • cynamonowa12 Re: Problem z miesiączką 10.12.12, 16:26
        Dzięki,toche mnie uspokoiłaśsmile ale powiedz mi,myslisz,ze to normalne,ze wiekszosc tej krwi miesiaczkowej wypływa ze mnie podczas korzystania z toalety? ze nie wypływa ona swobodnie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka