Gość: ms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:41 za to wszyscy mogli sie spotkac w niedziele na Stali :PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Godden Re: Resovia razy trzy, czyli dylemat ki IP: *.man.rsk.pl 25.04.06, 14:34 Nic dziwnego, kiedy jeszcze istniala zenska siatkarska sekcja w Zelmerze kibice takze byli zmuszani dop wyboru - czy dopingowac panie, cyz panow Resovii grajacych w oddalonej o kilkaset metrow hali ROSiR. Jak widac minelo lat kilka, Zelmeru juz nie ma, a problem pozostal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Resovia razy trzy, czyli dylemat ki IP: 195.117.241.* 25.04.06, 16:58 Ja tam dylematów tego rodzaju nie mam. Szkoda czasu na szmaciankę i koszykową na takim nędznym poziomie. Jedyne na co można się na chwilę obecną skusić to siatka, chociaż ostatny sezon to PORAŻKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godden Re: Resovia razy trzy, czyli dylemat ki IP: *.man.rsk.pl 25.04.06, 17:27 Nie chodzi o dylematy, tylko o marketingowe i ekonomiczne podejscie do rzeczy poszczegolnych dzialaczy. Ja tam i tak tylko chodze na siatkowke a w lecie na zuzel, wiec kopana i kosz w wykonaniu Resovii nie interesuje mnie. Problem jednak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artL Re: polaczyc stal z sovia !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 17:55 Podobnie i ja zima Siatka na Resovi a teraz Zuzel na Stali Tylko zeby jeszcze JEDNA DRUZYNE w Noge zrobili to byloby po klopocie... Tak jak teraz w Kielcach np Maja jedna ale silna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszów Zlokwidować piłkę w resovii!!! IP: *.pfizer.com 25.04.06, 18:13 Szkoda czasu na patałachów. Resovia- siatka i kosz. Stal Rz-ów- piłka, speedway i kłopot z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic rzeszowski derby czy żużel 7 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:37 7 maja działacze Resovi wyznaczyli termin derbów z EC na czas meczu żużlowego Marma -Atlas Wrocław, mając w d.... kibiców rzeszowskich. Przecież to skandal. Gazeto zrób coś z tą głupotą. Derby Resovia -EC w piłce nożnej mogą odbyć się w sobotę lub niedzielę w południe. Zróbcie coś z tym kretynizmem. Kibic rzeszowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Kurcze gdyby nie ta pora.... IP: *.nyc.res.rr.com 26.04.06, 00:09 To by ich było wszędzie po 100000. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś