monalajza 02.12.06, 23:40 Nie spijcie bo sie nudze bez Was na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imme1981 nieee 03.12.06, 00:07 i też się nudzę...mam przed sobą jakieś 2h siedzenia, wcześniej nie dam rady zasnąć, czemu tu nic się nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: nieee 03.12.06, 00:13 wlasnie nie wiem.... pewnei swietuja dziewczynki andrzejki nadal... a ja w domku dzis siedze... i sie relaksuje:)) wlasnie pije herbate z cytrynka...mmm/....pyszna wyszla;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: nieee 03.12.06, 00:15 a tak w ogole....imme masz bardzo ładne zdjecie w wizytowce...ale to poprzednie bylo tez super;) Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 a dziękuję 03.12.06, 00:26 ale już nieaktualne, dziś zrobiłam się na blond :] a poprzednie było chyba sprzed trzech lat, starzeje się, nie? widać, widać, ostatnio przeczytałam, że powinnam już używać kremów przeciwzmarszczkowych, starość nie radość a ja cole zimną piję i podkradam kiełbaskę z lodówki, z tych nudów to się jeszcze roztyję bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: a dziękuję 03.12.06, 00:42 ojoj tak calkiem na blondi sie zrobilas?? wow a jaki mialas wczesniej kolor....z poprzedniego zdjecia wnioskuje ze jakis ciemniejszy raczej.... a jelsi tak rzeczywiscie to podziwiam z aodwage:) pochlonelam kitkata peanut butter;))...jak moglam<wyrzuty sumienia!> Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 Re: a dziękuję 03.12.06, 00:50 półtora roku temu byłam całkiem blond, potem strzeliłam sobie brąz, ale źle się w nim czułam i dziś rozjaśnianko, jajeczniczka na głowie i za dwa dni farba, ja nie wiem jak moje włosy to wytrzymają, ale mam ich dużo, jak trochę stracę nic się nie stanie, choć sianko mam niezłe mona, a kiedy Ty dasz swoją fotencję? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: a dziękuję 03.12.06, 00:55 Byla. Dlugo byla. A potem stwierdzilam ze beznadziejna jest i zlikwidowalam :) ale dam jak jakas fajna znajde. a poki co www.photoblog.pl/snella/miesiac/20069/1382594 Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: a dziękuję 03.12.06, 01:10 dobrze imme kochana uciekam juz:) bo do spania juz czas...ale wroce ...za pare godzin pewnie;) <papa> Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 Re: a dziękuję 03.12.06, 01:30 dzieki, fajna fotka, tylko uśmiechu brak, dobrej nocki mona, ja jeszcze na zaległe maile odpiszę i też sie kładę, sama tu siedzieć nie bedę Odpowiedz Link Zgłoś