Dodaj do ulubionych

Żużel - Rafał Wilk

IP: 82.177.97.* 04.05.06, 11:53
Czy ktoś ma jakieś konkretne informacje dotyczące stanu zdrowia Rafała ?? Po
tym wczorajszym wypadku w Krośnie boję się o niego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ms Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:29
      jak my wszyscy, ale trzeba czekać na oficjalne info od lekarzy.
    • Gość: MC stan krytyczny IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.06, 14:22
      ma zlamany kregoslup, potrzaskane narzady i krwotok wewnetrzny....marne szanse:
      (((*
    • Gość: bader Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:22
      szok!!! Rafał ponoć jest w stanie krytycznym!!!
      Rafał jesteśmy z TOBĄ!
    • Gość: MC najnowsze wiesci IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.06, 16:33
      W ósmym wyścigu dnia pod taśmą stanęli: Rafał Wilk (jeżdżący trener), Martin
      Vaculik po stronie gospodarzy i Alosza Charczenko, Leon Madsen po stronie GTZ.
      Po starcie na prowadzeniu znalazł się Rafał Wilk i tak było do feralnego
      ostatniego łuku, kiedy to "pociągnęło go"; odbił się od bandy, skontrował
      maszynę i na prostej uderzył w bandę. Na domiar złego jadący za Wilkiem
      Vaculik, z całym impetem wjechał w niego.

Upadek wyglądał makabrycznie. Zawodnik w bardzo ciężkim stanie trafił do
      szpitala. Po wstępnej diagnozie okazało się, że Wilk ma złamany kręgosłup w
      części lędźwiowej, liczne obrażenia wielu narządów i krwotok wewnętrzny.
      Lekarze stan pacjenta określili jako krytyczny.

• Gość: jetpilot1 Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:00
      ponoć ma zerwany rdzeń kręgowy
      • Gość: jhik Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 04.05.06, 22:44
        W latach 90-tych chodziłem przez kilkanaście miesięcy do szkółki żużlowej i
        właśnie tam przekonałem się jakim w porządku gosciem jest Rafał. Co prawda nie
        interesuje się żużlem od kilku lat już ale ścisnęło mnie aż za gardło jak
        dowiedziałem się o wypadku Rafała. pamiętam jak dzisiaj gdy Rafał poprowadził
        Stal do złota w finale MDMP w Rzeszowie przy jupiterach, pamiętam jak jęździł
        na motorze fioletowym z dwoma tarczami, jak jeździl w skórze "Henki", a teraz
        walczy o życie. Chłopie walcz z całych sił o życie bo bez Ciebie Speedway nie
        będzie już taki sam.
        Byłeś, jesteś i będziesz już na zawsze wielki.
    • Gość: jhik Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 04.05.06, 22:53
      Własnie przed chwilą byłem na stronie Rafała Wilka:

Jak udało nam się dowiedzić Rafał Wilk odzyskał już przytomno¶ć po operacji. Z
      Rafałem rozmawiał jego imiennik Trojanowski, któremu powiedział, że nadal nie
      ma czucia w nogach. Były przymiarki, aby przetransortować Rafała do szpitala w
      Tarnowie, ale Jego stan zdrowia nie jest na tyle dobry, aby móc Go
      transportować. Życiu Rafała już nic nie grozi. Niestety diagnozy lekarskie nie
      s± najlepsze i szanse na odzyskanie czucia w nogach s± według lekarzy
      niewielkie.
      Jednak wiara czyni cuda, więc należy wierzyć w powrót Rafała do pełni sił i
      trzymać za Niego kciuki.
    • Gość: jhik Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 04.05.06, 22:53
      Jak udało nam się dowiedzić Rafał Wilk odzyskał już przytomno¶ć po operacji. Z
      Rafałem rozmawiał jego imiennik Trojanowski, któremu powiedział, że nadal nie
      ma czucia w nogach. Były przymiarki, aby przetransortować Rafała do szpitala w
      Tarnowie, ale Jego stan zdrowia nie jest na tyle dobry, aby móc Go
      transportować. Życiu Rafała już nic nie grozi. Niestety diagnozy lekarskie nie
      s± najlepsze i szanse na odzyskanie czucia w nogach s± według lekarzy
      niewielkie.
      Jednak wiara czyni cuda, więc należy wierzyć w powrót Rafała do pełni sił i
      trzymać za Niego kciuki.
      • Gość: wafel Re: Żużel - Rafał Wilk IP: 195.117.241.* 05.05.06, 09:06
        Szkoda chłopa :( To kolejny tak tragiczny wypadek Rzeszowianina po Piotrku
        Winiarzu. Trzymam kciuki za to aby obaj wrócili do zdrowia.
        • Gość: Jurek Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 09:55
          Rafał trzymamy za ciebie z całą rodziną kciuki.Musisz dojść do zdrowia.Jesteśmy
          z tobą.Kibice z rzeszowa wiedzą co zrobiłeś dla rzeszowa.Trzymaj się i powracaj
          do zdrowia.
          • Gość: kibic Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:15
            Rafał trzymamy za ciebie.Ty musisz wyzdrowieć.Jesteśmy z tobą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka