Gość: kibic'ka IP: 82.177.97.* 04.05.06, 11:53 Czy ktoś ma jakieś konkretne informacje dotyczące stanu zdrowia Rafała ?? Po tym wczorajszym wypadku w Krośnie boję się o niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ms Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:29 jak my wszyscy, ale trzeba czekać na oficjalne info od lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC stan krytyczny IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.06, 14:22 ma zlamany kregoslup, potrzaskane narzady i krwotok wewnetrzny....marne szanse: (((* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:22 szok!!! Rafał ponoć jest w stanie krytycznym!!! Rafał jesteśmy z TOBĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC najnowsze wiesci IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.06, 16:33 W ósmym wyścigu dnia pod taśmą stanęli: Rafał Wilk (jeżdżący trener), Martin Vaculik po stronie gospodarzy i Alosza Charczenko, Leon Madsen po stronie GTZ. Po starcie na prowadzeniu znalazł się Rafał Wilk i tak było do feralnego ostatniego łuku, kiedy to "pociągnęło go"; odbił się od bandy, skontrował maszynę i na prostej uderzył w bandę. Na domiar złego jadący za Wilkiem Vaculik, z całym impetem wjechał w niego. Upadek wyglądał makabrycznie. Zawodnik w bardzo ciężkim stanie trafił do szpitala. Po wstępnej diagnozie okazało się, że Wilk ma złamany kręgosłup w części lędźwiowej, liczne obrażenia wielu narządów i krwotok wewnętrzny. Lekarze stan pacjenta określili jako krytyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jetpilot1 Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:00 ponoć ma zerwany rdzeń kręgowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhik Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 04.05.06, 22:44 W latach 90-tych chodziłem przez kilkanaście miesięcy do szkółki żużlowej i właśnie tam przekonałem się jakim w porządku gosciem jest Rafał. Co prawda nie interesuje się żużlem od kilku lat już ale ścisnęło mnie aż za gardło jak dowiedziałem się o wypadku Rafała. pamiętam jak dzisiaj gdy Rafał poprowadził Stal do złota w finale MDMP w Rzeszowie przy jupiterach, pamiętam jak jęździł na motorze fioletowym z dwoma tarczami, jak jeździl w skórze "Henki", a teraz walczy o życie. Chłopie walcz z całych sił o życie bo bez Ciebie Speedway nie będzie już taki sam. Byłeś, jesteś i będziesz już na zawsze wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhik Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 04.05.06, 22:53 Własnie przed chwilą byłem na stronie Rafała Wilka: Jak udało nam się dowiedzić Rafał Wilk odzyskał już przytomno¶ć po operacji. Z Rafałem rozmawiał jego imiennik Trojanowski, któremu powiedział, że nadal nie ma czucia w nogach. Były przymiarki, aby przetransortować Rafała do szpitala w Tarnowie, ale Jego stan zdrowia nie jest na tyle dobry, aby móc Go transportować. Życiu Rafała już nic nie grozi. Niestety diagnozy lekarskie nie s± najlepsze i szanse na odzyskanie czucia w nogach s± według lekarzy niewielkie. Jednak wiara czyni cuda, więc należy wierzyć w powrót Rafała do pełni sił i trzymać za Niego kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhik Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 04.05.06, 22:53 Jak udało nam się dowiedzić Rafał Wilk odzyskał już przytomno¶ć po operacji. Z Rafałem rozmawiał jego imiennik Trojanowski, któremu powiedział, że nadal nie ma czucia w nogach. Były przymiarki, aby przetransortować Rafała do szpitala w Tarnowie, ale Jego stan zdrowia nie jest na tyle dobry, aby móc Go transportować. Życiu Rafała już nic nie grozi. Niestety diagnozy lekarskie nie s± najlepsze i szanse na odzyskanie czucia w nogach s± według lekarzy niewielkie. Jednak wiara czyni cuda, więc należy wierzyć w powrót Rafała do pełni sił i trzymać za Niego kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Żużel - Rafał Wilk IP: 195.117.241.* 05.05.06, 09:06 Szkoda chłopa :( To kolejny tak tragiczny wypadek Rzeszowianina po Piotrku Winiarzu. Trzymam kciuki za to aby obaj wrócili do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 09:55 Rafał trzymamy za ciebie z całą rodziną kciuki.Musisz dojść do zdrowia.Jesteśmy z tobą.Kibice z rzeszowa wiedzą co zrobiłeś dla rzeszowa.Trzymaj się i powracaj do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Żużel - Rafał Wilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:15 Rafał trzymamy za ciebie.Ty musisz wyzdrowieć.Jesteśmy z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś