Dodaj do ulubionych

Microsoft Windows XP Mode

IP: 82.177.124.* 20.04.10, 12:24
Czy to oznacza, że w Windows 7 64 bitowym (bez Windows XP Mode) nie można uruchomić kilku starszych programów jednocześnie? Np. czy bez Windows XP Mode mogę na Win7 (64bity) uruchomić Office Excel i Office Word 2003 (32 bitowe)? Bo jeśli tak, to ja nie chcę Windows 7!!!
Napiszcie czy macie takie doświadczenia czy nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaa Re: Microsoft Windows XP Mode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 21:49
      możesz chłopie
    • Gość: helios26 Re: Microsoft Windows XP Mode IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.11, 16:50
      A czy ja też uruchomię taką aplikację jak Corel KnockOut (w XP działała jako wtyczka do Photoshop uruchamiana z poziomu PS i działa również jako osobna aplikacja)
      Teraz na nowym laptopie i mam W7 64bit zainstalowała się jako aplikacja ale we wtyczkach w PS jej nie widać i nie da się uruchomić jako osobnej aplikacji jak to miało miejsce w XP 32bit. Może ktoś mnie wreszcie oświeci.
      • Gość: StiwiŁonder Re: Microsoft Windows XP Mode IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.01.11, 13:26
        a latarkę masz?
    • Gość: Chuj Twoja Mać Re: Microsoft Windows XP Mode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 17:05
      Ja szukałem nakładki i tu trafiłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka