Dodaj do ulubionych

KOŚLAwy sejmik

07.01.03, 20:29
Właśnie o kryminaliście Kośli pisze na Onecie . Przecież to jest wstyd na
całą Polskę dla Rzeszowa . Nie mam słów .WSTYD ,WSTYD ,WSTYD !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Beta Re: KOŚLAwy sejmik IP: 80.51.255.* 07.01.03, 22:51
      Och to nie tylko Kośla się "zasłużył" dla woj. Podkarpackiego. Całą ligę już
      można utworzyć:
      1. Poseł RP Firak (spity zabarykadował się wswoim pokoju poselskim) - SLD nie
      wyrzuciło go z klubu.
      2. Radny Zbyrowski, skazany za uprawę konopia indyjskiego (czyli krótko mówiąc
      za produkcję narkotyku) - przewod. komisji ds. promocji województwa
      podkarpackiego w sejmiku wojewódzkim;
      3. Radny Kośla skazany za usiłowanie gwałtu - wice przewodniczący sejmiku, szef
      komisji bezpieczeństwa.
      4. Rektor Uniwersytetu Bonusiak skazany za jazdę po pijanemu (2,1 promila we
      krwi)- włos z głowy nie spadł, dalej jest rektorem.
      5. Starosta Magdoń spity, odwieziony do wytrzeźwiałki. Pełni funkcję starosty
      przeworskiego.
      Mało???
      Można dopisywać następne znane przypadki.
      • Gość: RAFI Re: KOŚLAwy sejmik IP: 80.50.19.* 08.01.03, 14:09
        Gość portalu: Beta napisał(a):

> Och to nie tylko Kośla się "zasłużył" dla woj. Podkarpackiego. Całą ligę już
        > można utworzyć:
        PEWNIE LIGE POLSKICH RODZIN!! BUAHAHAH

• Gość: Beta Re: KOŚLAwy sejmik IP: 80.51.255.* 08.01.03, 20:40
          Na razie w tej podkarpackiej lidze polityków, którzy wcześniej (oby) lub
          później znajdą się na śmietniku historii z racji nałogu lub kryminalnej
          działalności, nie ma nikogo z LPR. Chętnie dopiszę, jak tylko się dowiem. Na
          dziś tak się składa, że są to albo z Samoobrony albo LSD ludzie. No jeden
          Magdoń się wyłamuje, bo to człek z resztówki AWSu.
    • Gość: Saladyn Re: KOŚLAwy sejmik IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 20:44
      Wrzodak i Dzierżak rozumem nie grzeszą, ale karani nie byli (przynajmniej o
      tym nie słyszałem).
    • Gość: Tomek Re: KOŚLAwy sejmik IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 20:47
      Rzeszów nie ma wstydu !!!
      • Gość: nik Re: KOŚLAwy sejmik IP: 80.51.255.* 09.01.03, 12:42
        Nikodem Dyzma przy "polytykach" z sejmiku podkarpackiego, to jak James Bond
        przy poruczniku Borewiczu (07).
    • podkarpacie Re: KOŚLAwy sejmik 09.01.03, 14:50
      KOŚLAWY TO MAŁO POWIEDZIANE - TE DARMOZJADY DOŚĆ, ŻE KRYMINALIŚCI TO JESZCZE
      NIC DOBREGO DLA PODKARPACIA NIEZROBILI I JESTEM PEWNY, ŻE NIEZROBIĄ - NAJPIERW
      MUSZĄ SIĘ SAMI NACHAPAĆ, POTEM DOPUŚCIĆ DO KORYTA SWOJE RODZINY, ZNAJOMYCH A NA
      PODKARPACIE CZASU NIESTARCZY...
    • Gość: Krzys Re: KOŚLAwy sejmik IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 15:13
      A może ktoś mi wytłumaczy "po co w ogóle jest ten sejmik?".
      Wiem , dzieli pieniądze, ale nie mógłyby tego robić władze miast ?
      Kto wymyslił, że kulturą (teatry, muzea,...) ma się zajmować sejmik i jakiś tam
      Deptuła, albo (wcześniej) burak z Jasła (nie obrażając szanownych mieszkańców
      tego uroczego miasteczka).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka