rascal1 07.01.03, 20:29 Właśnie o kryminaliście Kośli pisze na Onecie . Przecież to jest wstyd na całą Polskę dla Rzeszowa . Nie mam słów .WSTYD ,WSTYD ,WSTYD !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beta Re: KOŚLAwy sejmik IP: 80.51.255.* 07.01.03, 22:51 Och to nie tylko Kośla się "zasłużył" dla woj. Podkarpackiego. Całą ligę już można utworzyć: 1. Poseł RP Firak (spity zabarykadował się wswoim pokoju poselskim) - SLD nie wyrzuciło go z klubu. 2. Radny Zbyrowski, skazany za uprawę konopia indyjskiego (czyli krótko mówiąc za produkcję narkotyku) - przewod. komisji ds. promocji województwa podkarpackiego w sejmiku wojewódzkim; 3. Radny Kośla skazany za usiłowanie gwałtu - wice przewodniczący sejmiku, szef komisji bezpieczeństwa. 4. Rektor Uniwersytetu Bonusiak skazany za jazdę po pijanemu (2,1 promila we krwi)- włos z głowy nie spadł, dalej jest rektorem. 5. Starosta Magdoń spity, odwieziony do wytrzeźwiałki. Pełni funkcję starosty przeworskiego. Mało??? Można dopisywać następne znane przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFI Re: KOŚLAwy sejmik IP: 80.50.19.* 08.01.03, 14:09 Gość portalu: Beta napisał(a): > Och to nie tylko Kośla się "zasłużył" dla woj. Podkarpackiego. Całą ligę już > można utworzyć: PEWNIE LIGE POLSKICH RODZIN!! BUAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: KOŚLAwy sejmik IP: 80.51.255.* 08.01.03, 20:40 Na razie w tej podkarpackiej lidze polityków, którzy wcześniej (oby) lub później znajdą się na śmietniku historii z racji nałogu lub kryminalnej działalności, nie ma nikogo z LPR. Chętnie dopiszę, jak tylko się dowiem. Na dziś tak się składa, że są to albo z Samoobrony albo LSD ludzie. No jeden Magdoń się wyłamuje, bo to człek z resztówki AWSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saladyn Re: KOŚLAwy sejmik IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 20:44 Wrzodak i Dzierżak rozumem nie grzeszą, ale karani nie byli (przynajmniej o tym nie słyszałem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: KOŚLAwy sejmik IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 20:47 Rzeszów nie ma wstydu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: KOŚLAwy sejmik IP: 80.51.255.* 09.01.03, 12:42 Nikodem Dyzma przy "polytykach" z sejmiku podkarpackiego, to jak James Bond przy poruczniku Borewiczu (07). Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Re: KOŚLAwy sejmik 09.01.03, 14:50 KOŚLAWY TO MAŁO POWIEDZIANE - TE DARMOZJADY DOŚĆ, ŻE KRYMINALIŚCI TO JESZCZE NIC DOBREGO DLA PODKARPACIA NIEZROBILI I JESTEM PEWNY, ŻE NIEZROBIĄ - NAJPIERW MUSZĄ SIĘ SAMI NACHAPAĆ, POTEM DOPUŚCIĆ DO KORYTA SWOJE RODZINY, ZNAJOMYCH A NA PODKARPACIE CZASU NIESTARCZY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: KOŚLAwy sejmik IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 15:13 A może ktoś mi wytłumaczy "po co w ogóle jest ten sejmik?". Wiem , dzieli pieniądze, ale nie mógłyby tego robić władze miast ? Kto wymyslił, że kulturą (teatry, muzea,...) ma się zajmować sejmik i jakiś tam Deptuła, albo (wcześniej) burak z Jasła (nie obrażając szanownych mieszkańców tego uroczego miasteczka). Odpowiedz Link Zgłoś