Gość: Treg IP: 4.2.* / *.rzeszow.mm.pl 17.01.03, 14:25 Za trzy miechy urodzi mi się syn (potwierdziło USG). Dajcie jakieś propozycje. Tylko proszę bez Mściwochujów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaka Re: Imię dla syna. IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 16:59 Gratulacje!!! Proponuję Bartłomiej - ładnie brzmi i w dodatku polskie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Imię dla syna. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 00:41 Gość portalu: kaka napisał(a): > Gratulacje!!! > > Proponuję Bartłomiej - ładnie brzmi i w dodatku polskie... :) Niestety muszę cię rozczarować. Bartłomiej to imię hebrajskie (lub jak kto woli żydowskie) i oznacza dosłownie "syn Tolmaja". Nosił je jeden z apostołów. Odpowiedz Link Zgłoś
biene_maja Re: Imię dla syna. 17.01.03, 17:45 Moje propozycje: Igor, Sergiusz, Goran (chorwackie), Mikołaj, Kacper, Mateusz, Krystian, Cyprian, Kamil...to chyba wystarczy :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Imię dla syna. IP: *.man.rsk.pl 17.01.03, 18:55 Chryzostom, Gerwazy, Anzelm, Harold, Waldemar, Wieslaw ... Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: Imię dla syna. 17.01.03, 19:26 Gość portalu: Treg napisał(a): > Za trzy miechy urodzi mi się syn (potwierdziło USG). Dajcie jakieś > propozycje. Tylko proszę bez Mściwochujów. > Pozdrawiam. Miłosz, Daniel, Damian, Roch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzurzu Re: Imię dla syna. IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 19:37 Ignacy, Kaswery.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nygus Re: Imię dla syna. IP: *.pp.rzeszow.pl / 192.168.0.* 17.01.03, 21:41 A może Ursus? Jak ci się podoba? Przy okazji odałbyś hołd wybitnemu posłowi z Podkarpacia. Wiesz o kim mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paluch Re: Imię dla syna. IP: *.intertele.pl 26.02.03, 19:02 Gość portalu: Nygus napisał(a): > A może Ursus? Jak ci się podoba? > Przy okazji odałbyś hołd wybitnemu posłowi z Podkarpacia. > Wiesz o kim mowa? Wiemy wiemy :D Taki poseł co jest jak wrzodak na dupie. rowniez go pozdrawiam i pragne oddac mu hołd moimi skarpetkami ( z wczoraj ) Odpowiedz Link Zgłoś
debiczanin Re: Imię dla syna. 19.01.03, 13:50 Konrad, Piotr, Paweł - dla mnie spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Imię dla syna. IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 11:19 Tak sobie pomyślałam, że miło by było, jakbyś dał znać, już po urodzeniu sie synka, jak go nazwałeś. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sera Re: Imię dla syna. IP: *.ellaz.pke.pl 20.01.03, 12:10 Gratulacje!!!!! Proponuje: Marek, Jan, Jacek, Robert, Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Imię dla syna. IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 13:27 Stefan (będzie miał sexy ksywę: Przystojny Stefan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nonkonformistka Re: Imię dla syna. IP: serwer:* / 192.168.18.* 21.01.03, 19:35 Gość portalu: radek napisał(a): > Stefan (będzie miał sexy ksywę: Przystojny Stefan) Radzio, znam kilku Stefanów, wszyscy sa przystojni i mądrzy.Radka znałam jednego, miał ksywke RAD (promieniował głupotą). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paluch Re: Imię dla syna. IP: *.intertele.pl 26.02.03, 19:04 Gość portalu: radek napisał(a): > Stefan (będzie miał sexy ksywę: Przystojny Stefan) Bardzo dobre imie. Ja mam na drugie Stefan i zaluje ze nie mam tak na pierwsze. Swietne imie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molson Mam troche wiekszy dylemat... IP: *.sympatico.ca 21.01.03, 18:12 Mnie rowniez niedlugo (maj) urodzi sie syn.Problem polega na tym,ze mieszkam w Kanadzie,a oboje z zona,chcielibysmy by syn mial imie ktore pisze sie identycznie po polsku i po angielsku,np:Robert,Daniel,Gordon itp... Prosze o jeszcze kilka innych podpowiedzi.. Pozdrawiam wszystkich rzeszowiakow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Mam troche wiekszy dylemat... IP: 213.77.14.* 28.02.03, 13:57 Jan, Adam, .... Karol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Imię dla syna. IP: *.man.rsk.pl 21.02.03, 16:42 Teraz wszyscy to Jakuby albo Kamile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Re: Imię dla syna. IP: 80.51.255.* 26.02.03, 18:18 Najważniejsze żeby pasowało do nazwiska, żeby się głupio nie rymowało itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Imię dla syna. IP: 213.77.14.* 28.02.03, 14:01 Gość portalu: a napisał(a): > Adrian tylko nie to, ani żaden Oskar, Damian, Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richard The Epidemy of Ignorance IP: *.sympatico.ca 01.03.03, 20:39 Temat: The Epidemy of Ignorance Autor: Richard (Toronto-HSE-ppp3668866.sympatico.ca) Data: 01.03.03 17:35 Dearest Public, If I may, I'd like to share a public service announcement with all of you. This does not apply to all, but a good few of you, yes. It has come to my attention that my mother and mentor, Elzbieta, has been greatly misunderstood by many of you. What pains me the most is that along with this misunderstanding, you add insult to injury especially when all my mother means is well. You criticize her work, you demoralize her thoughts, you bury my mother's spirit into the ground simply because the ignorant refuse to be swayed into the intellectual light. It is ok though, I don't blame you. Throughout the ages, even pre-dating the times of Jesus, man has always been the epitemy of stubbornness and ignorance, and it is not until all is lost, that we realize what we had to begin with, and must suffer the terrible consequences. No one belileved Jesus. As you now, don't believe my mother. Jesus died for our sins and we should have been so fortunate to have someone as loving as him, die for us. Give us a second chance to make things straight. But the course of time has swayed through a different path, and we are left standing in the same spot we did 2000 years ago. However, my mother will never do something like die for the likes of many of you. She gives herself ONLY to POLAND and the people who believe that one day there will be a FREE NATION. It is entirely your choice whether or not to follow in my mother's beliefs and words of wisdom, but in the end, it will be you who suffer the consequences when you are stuck in a country and world with invisible prison walls all around you. THEN you will see what my mother meant, and by that time it will be FAR too LATE. All she wants is for people to give her beliefs a chance, and maybe you will see the truth. My mother wishes only for the best as she is trying to knock some sense into the world and lead you through a path of greatness. She is rounding up people of all countries by the neck and leading them forward, so the time to board this ride is NOW. She only offers you the truth, nothing more. The rest you can find out yourself. If you think for a moment that my mother will turn another cheek in your direction, or shed another tear in your name, you are greatly mistaken because it will be you who gets left in the dust of failure. The choice is yours. The choice to either reign over a free nation with no boundaries, or to walk in the chains and shackles that is today's world. Don't let history repeat itself!!! Richard, the Noble and Proud Heir of what will soon be, Elzbieta's Victorious Kingdom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika NL Re: Imię dla syna. IP: *.dsl.hccnet.nl 01.03.03, 21:57 Ja mysle , ze ladnie brzmi David, serdecznie pozdrawiam z Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Imię dla syna. IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 12:42 Julian! To przeciez bardzo ladne imie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Imię dla syna. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 22:19 ADOLF. To musi być Adolf. Pamiętaj: tylko Adolf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Imię dla syna. IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 10:43 Daj mu na imę LEW to teraz bardzo popularne imie Odpowiedz Link Zgłoś