Dodaj do ulubionych

Projektant wnętrz - cena

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:07
Czy ktoś wie ile kosztuje, urządzenie mieszkania przez projektanta? może
znacie kogoś godnego polecenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka Re: Projektant wnętrz - cena IP: *.realestate.net.pl 12.03.07, 14:26
      up
      • Gość: adam Re: Projektant wnętrz - cena IP: 80.54.173.* 12.03.07, 14:52
        witam

u mnie byłak iedys pani w domu ktra pomagala dobrac kolory farb do scian i
        podpowiedz\iala jaki rozklad mebli w pokju byłby ok.
        cena 200 pln.

z tego co wiem to w castoramie jest ta dekoratorka i udziela bezplatnych
        konsultacji przy dziale farb 2 x w tygodniu.

pozdrawiam
        • Gość: edo Re: Projektant wnętrz - cena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:47
          jak z castoramy , to lepeij sobie odpuść
          idź do semexu
          • Gość: ania Re: Projektant wnętrz - cena IP: *.wspiz.edu.pl 12.03.07, 15:56
            za dobrego projektanta musisz zaplacic ok 2 tyś. Jak chcesz kontakt to podaj mail
    • babeczkaa Re: Projektant wnętrz - cena 12.03.07, 15:59
      znam taka osobę, mogę napisac więcej na e-mail, podaj na forum albo napisz do mnie babeczkaa@gazeta.pl
    • Gość: mumin Re: Projektant wnętrz - cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 17:01
      współpracowałem z dwoma, katastrofa !!!!
      Biorą roboty na maxa, nie wyrabiają z terminami. Robia na odwal się.
      Nie patrzą na przebieg instalacji.

Przede wszystkim pilnuj terminów
      Mnie gość rozbrajająco powiedział " ma tyle roboty że jak klient do niego nie
      dzwoni to on też nie: :-)
      Brakuje profesjonalistów, taki rynek
      Za dwa latka pewnie się odwróci i będzie płacz ogólnobudowlany
      Koninktura kołem sie toczy, pocieszam się

Do wykońćzenia domu by sie przydał, do mieszkania biorąc pod uwage powyższe
      doświadczenia to nie.
      Prasa internet i dasz sobie radę
      • Gość: eva Re: Projektant wnętrz - cena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:28
        Mojej znajomej babka powiedziała za aranżacje pokoju 4mx5m 1000zł!!!!!! Co
        najśmieszniejsze najpierw spytała znajomej jak ma wyglądać ten pokój tzn. jakie
        kolory ścian by chciała, gdzie meble postawić gdzie półeczki itp.!!! Śmiechu
        warte!!! Dziewczyna jej powiedziała że jakby miała już gotowy pomysł to by nie
        dzwoniła i nie pytała o sugestię!!! A ta za gotowy pomysł klienta życzy sobie
        1000zł!!! Rozbój w biały dzień!!! Tylko nie wiem co to za pani bo znajoma nie
        mówiła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka