Gość: gwiazdeczka IP: *.tpnet.pl / *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 08:32 Żeby jeszcze wiedzieć gdzie te parafie są .....ulice znam,ale nazwy parafii nic mi nie mówią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wierny Re: Msze w rzeszowskich parafiach IP: *.man.rsk.pl 23.05.03, 22:27 należy dodać przy jakiej ul. się mieści,ktoś obcy nie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nkuś Re: Msze w rzeszowskich parafiach IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:05 Mam wątpliwości czy Katedra mieści się przy ul. Tulipanowej, owszem ul. Tulipanowa dochodzi do Katedry, ale adres Katedry to raczej al. Sikorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: Msze w rzeszowskich parafiach IP: *.tele2.pl 02.08.03, 22:09 Gość portalu: gwiazdeczka napisał(a): > Żeby jeszcze wiedzieć gdzie te parafie są .....ulice znam,ale > nazwy parafii nic mi nie mówią RACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Msze w rzeszowskich parafiach IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 09:17 Moze scislej napiszecie gdzie sa te parafie?? ulice nie zawsze cos mowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Msze w rzeszowskich parafiach IP: *.man.rsk.pl 07.09.03, 14:59 Wg mnie wszystko jest OK, ciesze się, że zrobiono to. Pax et Bonum ! Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Msze w rzeszowskich parafiach 07.09.03, 15:38 Czy Wy poważnie macie problem z dotarciem do przybytków kultu? Czy w tej metropolii naprawdę już wież kościelnych nie widać? Według mej wiedzy gdzie jak gdzie, ale w Rzeszowie nie ma raczej zbyt wielkich możliwości by popełnić występek sromotny i przez nieuwagę wleźć o zgrozo!!! do jakiegoś bezbożnego kościoła dajmy na to anglikańskiego czy pod patronatem tego antychrysta Lutra! Więc jeśli Duch Św. Cię opuścił i nie doprowadzi za rączkę to właź w pierwszy lepszy obiekt, który i formą swą i wystrojem tak rzuca się w oczy, że najzatwardzialszy nawet bezbożnik nie jest w stanie go nie dostrzec. A ja gwarantuję Ci żeś trafił! Najniższe ukłony! Spieszący z pomocą M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeskJET Re: Msze w rzeszowskich parafiach... IP: *.tulane.edu 06.06.04, 02:16 A czy w miescie Rzeszow istnieja jakies inne koscioly poza katolickimi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miałł Re: Msze w rzeszowskich parafiach IP: *.rzeszow.mm.pl 08.11.03, 16:14 Napiszcie jeszcze koniecznie ile w poszczególnych parafiach trzeba rzucić na tacę.Nasi sutannowi to tacy wspaniali ludzie,nie gardzą każdym datkiem.Pieniądze są im przecież tak bardzo potrzebne,chociażby na kupno nowych samochodów i wystrój plebanii, a także na utrzymanie młodych gosposi.Gazeto Wyborcza " I Ty się parasz takimi wiadomościami na swym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Msze w rzeszowskich parafiach IP: *.intertele.pl / *.tyczyn.intertele.pl 31.05.04, 11:26 a co to za debil pisze takie komentarze, jak jestes niewierzący, to gównocie to obchodzi,ile ja daje na tacę, daje, bo to uważam za słuszne, wole dać na tacę, niż tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Bernardyni mieszczą się na ul. Sokoła IP: 213.77.14.* 11.02.04, 11:56 ...a nie na Bernardyńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gino Re: Msze w rzeszowskich parafiach IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 06.06.04, 16:35 Dlaczego jest napisane, że w parafii p. w. Św. Michała Archanioła w niedzielę msze popołudniowe są o 16.00 i 18.00 jak są o 17.00 i o 19.00. Dlaczego nie dbacie o wiarygodność danych??????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Msze w rzeszowskich parafiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 16:43 Nalepiej chodzić na "chybił trafił" Tu się trafii na koniec, tam na środek, gdzie indziej wogóle sie nie trafii :) Mili ludzie jak już was "przyszyto" do danej parafii, to nauczta się raz na zawsze godzin obrządku. Bo tak to sie mylicie, w parafiach w których sie po podniesieniu nie stoi, to stoicie, w iinych w momentach gdy sie klęczy to wy siedzicie :), wprowadzacie zamieszanie w głowach stałych bywalców. I żeby dyscyplina i punktualność było bo... Wielki Brat patrzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Msze w rzeszowskich parafiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:59 www.resinet.pl/parafia/parafie.php3 www.resinet.pl/parafia/menu.php3 Tu sie dowiesz wszystkiego: co, gdzie i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś