Dodaj do ulubionych

TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów

IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:51
Jest temat NIE , musi być też tak.
Obserwuj wątek
    • Gość: antysemita Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:52
      chyba cie po.....
    • Gość: popieracz Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:54
      POpieram!
    • Gość: ! Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:55
      wywalic kicz z centrum miasta
      • Gość: Goździkowa Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 07:19
        Zabernardynić cały Rzeszów! Oddać place i budynki zakonnikom, zakonnicom,
        siostrom, Radiu Maryja, Via, Ruchom Oazowym, Kółkom Różańcowym i etc. Zobacyzcie
        jak się pozżerają sami!:)
        • kmd_rohan Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów 21.07.06, 09:11
          Już widzę akcję pod hasłem: "Daj babciu stówe na tace, założymy ci.ie gacie"
          :)
      • Gość: golwes Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 24.07.06, 19:47
        siebie wywali i najlepiej nie z centrum tylko spowrotem do swojej wiochy
    • Gość: sio czerwone a co założymy ci.ie gacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 11:24
      wyburzyć!
      • Gość: Zezowaty Re: a co założymy ci.ie gacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:11
        Ty masz chyba jakieś kompleksy, problemy na tle seksu, ci... Co post to wszędzie
        ci...! Kompleksy dają znać o sobie, trudne dzieciństwo. Nie pchaj się gościu ze
        swoimi problemami z seksem na Forum. Porady seksuologa tutaj raczej nie
        znajdziesz, z tym musisz się zwrócić do fachowca, on Ci pomoże.
        • Gość: sio czerwone Re: a co założymy ci.ie gacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:15
          a wiesz zezowaty, kompleksów to ja nie mam zadnych. Tylko jak spojrzę na to
          wiekopomne dzieło kruczkowatych i ich pobratymców, to nic innego nie przychodzi
          mi do głowy.
          panimajesz tawariszcz?
          • Gość: Zezowaty Re: a co założymy ci.ie gacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:47
            No właśnie widzę, że wyobraźnia szwankuje :(
          • Gość: Zezowaty Re: a co założymy ci.ie gacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:52
            A tak na marginiesie to pewnie nie wiesz z kogo zerżnąłeś "pomysła" z ubieraniem
            pomników w "gacie" :)))))

Otóż chciałbym Cię oświecić, że kilka lat temu Jerzy Urban i jego NIE
            zorganizowało ubranie pomnika, którego kształt przypominał tyłek, w majtki.
            Pewnie nie będziesz zadowolony z takiego wzorca :))) Współczuję :)
            • Gość: sio czerwone Re: a co założymy ci.ie gacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:05
              a mnie to g... obchodzi, tyłek nie tyłek niech nie swieci golizną.
              Chyba że ty aby zrobić na złość urbanowi, chodzisz bez gatek. No cóż każdy ma
              swoje zwyczaje.
              A co do wyobraźni... cóż nie mogę sobie wyobrazic że to co przedstawia ten kicz,
              udający pomnik że to jest arcydzieło.
              Chyba że twoja wyobraźnia juz tak sie wypaczyła...
              Serdecznewyrazy współczucia.
    • Gość: pax Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:17
      Zniszczyć wszystko co powstało za komuny.
      Drogi, budynki mieszkalne, szkoły, uczelnie, drzewa wszystki wyciąć które
      zostały zasadzone za komuny, pójdę dalej - wytruć ryby i wszelaką zwierzynę
      wszak to komuna etc.
      Zobaczymy co zostanie - klasztor i ziemie do niego należace.
      Lepianki przyklasztorne to zabudowa tymczasowa.
      • Gość: dick sucker :) Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:25
        Tak dla wyburzenia
      • Gość: sio czerwone Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.68.78.84.pppoe78.tnp.pl 22.07.06, 19:46
        burzyć budynki, itp. itp. No nO tawariszcz, nie gorączkuj się.
        Ale to
        co szpeci Rzeszów powinno być dawno wyburzone!
      • aron2004 Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów 07.08.06, 06:54
        Gość portalu: pax napisał(a):

> Zniszczyć wszystko co powstało za komuny.
        > Drogi, budynki mieszkalne, szkoły, uczelnie, drzewa wszystki wyciąć które
        > zostały zasadzone za komuny, pójdę dalej - wytruć ryby i wszelaką zwierzynę
        > wszak to komuna etc.

jeszcze zapomniałeś że trzeba spuścić wodę z Wisłoka -to też komuna. Przed 1939
        przecież była tu Sahara.
    • photoart stanowcze NIE dla wyburzenia 22.07.06, 16:29
      burzcie sobie co sami wybudowaliście. Od pomników, niemych świadków historii z
      daleka
      • Gość: sio czerwone Re: stanowcze NIE dla wyburzenia IP: *.68.78.84.pppoe78.tnp.pl 22.07.06, 19:42
        Ale ten ponik ci.py wybudowali sekretarze za nasze pieniądze. A ci sekretarze
        mieli zarośnięte oczy c..ą.
        Panimajesz tawariszcz?
        • photoart Re: stanowcze NIE dla wyburzenia 23.07.06, 09:14
          Gość portalu: sio czerwone napisał(a):

Ale ten ponik ci.py wybudowali sekretarze za nasze pieniądze. A ci sekretarze
          mieli zarośnięte oczy c..ą.
          Panimajesz tawariszcz?

Jakie "nasze pieniądze"? Ile ty miałeś lat, kiedy to budowano? W ogóle żyłeś
          czy nie było cię nawet w planach?
          Jeżeli jesteś sfrustrowany, bo jesteś innej orientacji i nie podobają ci się
          kobiety, to twój problem. Ja wprost przeciwnie, nie mam nic przeciwko:)
          A przy okazji - nie zwracaj się do mnie tytułem, na który nie zasłużyłem
          • Gość: sio czerwone Re: stanowcze NIE dla wyburzenia IP: *.68.78.81.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 12:07
            a co na, tym forum to tylko małolaty mogą pieprzyć trzy po trzy?
            A właśnie że za moje sekretarze stawiali tę ci.pę, ja płaciłem wtedy podatki!
            • Gość: :-) Re: stanowcze NIE dla wyburzenia IP: 195.245.213.* 24.07.06, 12:01
              Chyba składki, hehe!
              • Gość: sio czerwone Re: stanowcze NIE dla wyburzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:50
                niestety, ten kto płacił składki to on i jego spadkobiercy jak lew bronią tej
                ci.py. A ja w peerelku płaciłem podatki!
        • Gość: Zezowary Styropianowe sieroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:14
          Mniej więcej od początku lat 90-tych ciągle ujawniają się takie "styropianowe
          sieroty". Nie miały one okazji, chęci lub odwagi, powalczyć z systemem, wtedy
          kiedy jeszcze system mógł się odgryźć i nieźle skopać takiego po zadku, to w
          czasach bezpiecznych, w komfortowych warunkach, swobód obywatelskich (póki co),
          "walczą" co i rusz jak nie z nazwami ulic, to z jakimś pomnikiem, jak nie
          pomnikiem to jakimś niesłusznym filmem.
          • kmd_rohan Re: Styropianowe sieroty 31.07.06, 11:37
            Celna diagnoza! Od siebie dodam, że do takich ludzi pasuje jak ulał
            powiedzenie: "Przylepiło sie g..no do okrętu i krzyczy - Płyniemy!!!"
          • Gość: sio czerwone Re: Styropianowe sieroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:58
            a Ty co jeszcze nie miałeś odwagi sie ujawnić, nadal ujadasz? Tylko smycz inna?
            • kmd_rohan Re: Styropianowe sieroty 31.07.06, 13:32
              Poproś "sio czerwone" kogoś mądrzejszego, żeby Ci przeczytał z dowolnego
              podręcznika psychiatrii o tzw. nerwicy natręctw, czyli zaburzeniach obsesyjno
              kompulsywnych, dowiesz się, czemu ciągle piszesz ujadaniu, smyczach, psach
              itp :)
              • Gość: sio czerwone Re: Styropianowe sieroty IP: *.68.78.83.pppoe78.tnp.pl 31.07.06, 20:38
                widzisz, Ty czytać może i umiesz.... tylko żebyś jeszcze rozumiał to co czytasz....
                • kmd_rohan Re: Styropianowe sieroty 01.08.06, 08:40
                  Ty "sio czerwone" już niejednokrotnie sam zaplątałeś się w swoje kłamstwa i
                  urojenia, a przyciśnięty do muru - uciekałes od dyskusji. No, ale tego się
                  można spodziewać po człowieku bystrym, jak woda w PiSuarze.
    • Gość: aga Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:27
      Takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk-dla wyburzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zła Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:58
      Tak x 100 !
    • Gość: Lucek Re: N I E stanowcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:07
      nie wyburzą, bo za duże koszty, chyba, że "wkomponują" cenę w koszt budowy
      Caushmana.
      A po czym zamiejscowi poznają, że wjechali już do Rzeszowa ????
      • Gość: hugo Re: N I E stanowcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:17
        wyburzyc palac kultury i nauki, wyburzyc Nowa Hute, wyburzyc wszystko.
        Co ci przeszkadza pomnik jeden z drugim? tylko to ze zostal stawiany za komuny -
        to cie wk-urwia? mam wrazenie ze za wyburzeniem tego pomnika nie sa rodowici
        rzeszowianie tylko naplywowe buractwo i wisniactwo z okolicznych wiosek
        • Gość: sio czerwone Re: N I E stanowcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:34
          znaczy się że rodowitym rzeszowianom podoba się ta ci.pa?
          Nie chodzi o wyburzenie Nowej Huty czy warszawskiego ratusza, tylko o to
          paskudztwo w Rzeszowie.
          • kmd_rohan Re: N I E stanowcze 24.07.06, 14:00
            Mnie tak.
          • Gość: hugo Re: N I E stanowcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:09
            niestety kolego - budynków nie burzy sie bo sie komus nie podobaja wizualnie.
            To rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje. Dla ciebie paskudztwo a mi sie
            podoba.
            • Gość: sio czerwone TAK ))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:51
              no to jak budynek to może agencję towarzyską pod tym budynkiem otworzą, w sam
              raz by pasowała do tego cudeńka, nawet czerwonej latarni nie trzeba by wieszać.
              • Gość: hugo NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:57
                Nie wiem czy wiesz ale dawny dom kultury WSK na dabroskiego jest wpisany jako
                jedyny budynek soc. na podkarpaciu na liste zabytkow.
                Idac twoim tokiem myslenia to trzeba go wyburzyc bo zostal zbudowanny w zlym
                okresie?
                • Gość: sio czerwone Re: NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:04
                  a ja nie każę nikomu burzyć Domu Kultury WSK. ten budynek przynajmniej do czegoś
                  się przydaje, w przciwieństwie do tej ci.py. Ani to ładne, ani użyteczne. Tylko
                  szpeci widok Rzeszowa
          • Gość: Zezowaty Potrzebny seksuolog! Pilnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:14
            "Sio Czerwone" a Ty znowu do znudzenia z tą "ci.ą", tak do znudzenia :( Lecz się
            chłopie póki nie jest za późno :( Mnie tam ci.ka kojarzy się bardzo pozytywnie :)
      • Gość: sio czerwone Re: N I E stanowcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:31
        no właśnie po czym poznają że są w Rzeszowie jak braknie tej ci.py?
        • Gość: M Re: N I E stanowcze IP: *.viknet.pl 24.07.06, 16:12
          Pojeb z ciebie.
          • Gość: sio czerwone TAK ))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:16
            aleś ty kulturalny, jak alfons z burdelu
            • Gość: M Re: TAK ))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) IP: *.viknet.pl 24.07.06, 16:21
              Chcesz zeby ten pomnik wyburzyli czy nie? Ja dzwonilem do Bernardynow i juz
              wiem jakie maja plany.
              • Gość: irasiad Re: TAK ))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:38
                no i jakie mają plany? budowac królesto niebieskie na ziemi? czy może
                hipermarket z dewocjonaliami?
                • Gość: sio czerwone Re: TAK ))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))) IP: *.68.78.86.pppoe78.tnp.pl 24.07.06, 20:42
                  jedno i drugie by się przydało
              • Gość: sio czerwone Re: TAK ))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))) IP: *.68.78.86.pppoe78.tnp.pl 24.07.06, 20:41
                tak.
            • kmd_rohan Re: NIE :):):):):):):):) 24.07.06, 16:48
              No, to czekamy, aż napiszesz "sio czerwone", jak zachowuje się alfons w
              burdelu. Ty zapewne wiesz doskonale, bo chyba byś nie kłamał, prawda? To jak,
              kłamałeś sugerując, że wiesz jaki alfons jest kulturalny, czy jak zwykle łżesz,
              porównując człowieka do czegoś (kogoś) o czym nie masz pojęcia? Tertium non
              datur, PiSiorku.
              • Gość: sio czerwone Re: NIE :):):):):):):):) IP: *.68.78.86.pppoe78.tnp.pl 24.07.06, 20:43
                oglądałem wielokrotnie w TVP
                • Gość: Zezowaty buuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:22
                  To powiedz jeszcze że II wojnę światową wygrał... Szarik & Kloss, bo widziałem w
                  TV :)))
                • Gość: Zezowaty A świstak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:24
                  A świstak, siedzi i zawija te... sreberka - też widziałem w telewizji :))))
    • Gość: Tom Pomnik Lenina w Nowej Hucie wybużono po roku IP: *.devs.futuro.pl 31.07.06, 13:58
      od odzyskania niepodległości (pomnik tego samego autora co rzeszowski).
      W ciągu kilku lat wyburzono także pomnik żołnieża radzieckiego (koło barbakanu), pomnik Koniewa, pomnik UB-eków (ul. 18-stycznia). A w Rzeszowie rada miasta czy prezydent nie potrafili przez 16lat podjąć takiej decyzji w stosunku do pomników (tzw. "wdzięczności" na pl. Zwycięstwa czy tzw. "walk rewolucyjnych" ). Sprofanowano tylko herb miasta przywieszając go na pomniku (i poproszono koniecznego o zgodę - był on bardzo zaskoczony że pomnik jeszcze stoi)Tłumaczenie braku decyzji o rozbiórce wysokimi kosztami jest poprostu głupie (koszt rozbiórki byłby porównywalny z skateparkiem który i tak będzie rozebrany (jakieś 200 tyś + złom).
      • Gość: Tom Pomnik Lenina w Nowej Hucie wyburzono oczywiście IP: *.devs.futuro.pl 31.07.06, 14:00
        ;)
      • Gość: Zezowaty Mądre władze Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:16
        I to właśnie dobitnie świadczy o mąrości władz Rzeszowa! Zamiast się zajmować
        biciem piany, uczciwie gospodarzą, zamiast wyrzucać pieniądze w bloto na
        "prostowanie" historii, budują. Tak trzymać, a od pomników wara... barany.
        • Gość: sio czerwone Re: Mądre władze Rzeszowa IP: *.68.78.83.pppoe78.tnp.pl 31.07.06, 20:39
          Gość portalu: Zezowaty napisał(a):
          Tak trzymać, a od pomników wara... barany.
          =============================
          rzekł osioł...............
          • Gość: Zezowaty Re: Mądre władze Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:32
            Dzięki :) Osioł to sympatyczny zwierz :)
            • Gość: Rzeszowiak Re: Mądre władze Rzeszowa IP: *.nat.rsk.pl 01.08.06, 09:53
              Na początku lat 90-tych ówczesny solidarnościowy wojewoda Ferenc (chyba
              architekt) chciał pomnik rozebrać, ale nie znaleziono sposobu jak to zrobić.
              Wysadzić sie nie da, boby poleciał także kościół. Młotami pneumatycznymi rozbić
              nie można, bo to lity zbrojony beton. Może teraz wynaleziono jakiś sposób?
              • Gość: Tom Rozbiórka pomnika IP: *.devs.futuro.pl 01.08.06, 10:56
                Pojawiło się na rynku dużo specjalistycznych firm wyburzeniowych dla których rozbiórka takiego pomnika to chleb z masłem (kilka tygodni roboty)- żadnego wysadzania - tylko cięcie. A co do legendarnej wytrzymałości betonu pomnika to niedawno robiono badania (przy okazji mocowania herbu na kotwach Hilti) i okazało się że wytrzymałość jest znacznie poniżej dopuszczalnej min. wytrzymałości dla zastosowania tych kotew (tj. poniżej B20). Nikt nie bierze pod uwagę jaką wartość ma złom z rzeźb (myślę że kilkaset tyś. zł) - ta kwota pokryłaby znaczną część kosztu rozbiórki. Nie bez znaczenia jest taż rozgłos (reklama) dla firmy rozbierającej.
            • Gość: sio czerwone Re: Mądre władze Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:33

> Dzięki :) Osioł to sympatyczny zwierz :)
              ===================
              Sympatyczny to i on jest, tylko skurczydrań dużo ryczy
              :-)
              • Gość: Zezowaty Re: Mądre władze Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:42
                Nie przeczę :)
    • Gość: ma-ja Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:47
      Tak??? No to możesz to sfinansować, tylko w zamian za ten pomnik niech nie powstanie nowy kicz z JPII.
      • Gość: Zezowaty NIE !!!!! dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 08:14
        Zdecydowane NIE !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: MALINA Re: TAAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:51
        Zdecydowane-jednogłeśne-TAAAAKKKKKKKKKKK
        • Gość: Zezowaty NIE NIE NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:41
          NIE !!! NIE !!! NIE !!! Zdecydowane NIEEEEEEEEEEEEEE!

Najpierw weźcie się za BUDOWANIE, zróbicie coś dla ogółu! Burzyć potrafi każdy
          "baran", to przychodzi najłatwiej :(
          • Gość: sio czerwone TaaaaaaaaaaaaaaaaaaK :-))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:56
            Najpierw weźcie się za BUDOWANIE, zróbicie coś dla ogółu! Burzyć potrafi każdy
            "baran", to przychodzi najłatwiej :(

(ka)capy wybudowały to i baranom przystoi to rozwalić :-)))))))
            A ta ci.a to dobro ogółu? No, no, nie myślałem że kruczkowate takie dobro nam
            zostawili.....
            • Gość: Zezowaty Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:38
              Jakbyś chciał wyburzyć wszystko co powstało za PRL-u to co by zostało? Co ty
              chcesz kraj w ruinę obrócić. Ty poważnie coś szwankujesz, smutne TO!
              • Gość: TAK,TAK,TAK,TAK Re: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaak IP: 85.195.119.* 02.08.06, 16:59
                zdecydowane TAKKKKKKKKKKK

Wszyscy przeciwnicy mają swój post na NIE DLA WYBURZENIA i niech tam sobie
                piszą NIE ile chca!

To jest topick na TAK!!!
                • Gość: Kaziu Re: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:15
                  YES YES YES
                • Gość: Tak Re: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:16
                  Tak
                • Gość: Zezowaty NIEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:41
                  Pogląd na Tak jakoś nie przeszkadzał Ci zabierać głosu w tamtym temacie na NIE
                  :))) Coś mi to zalatuje CENZURĄ, "Klub Potakiwaczy" ? :))))) Zróbcie sobie
                  zamknięty temat, ten, jak na razie jest otwarty!
                • Gość: Zezowaty NIEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:43
                  Sio Czerwony :) żeby tak bezwstydnie sie powielać :))) Tak sam ze sobą będziesz
                  tylko potakiwał :)))) Żenujące :(
                  • Gość: sio czerwone buuuuuurzyyymyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy ! IP: *.68.78.84.pppoe78.tnp.pl 02.08.06, 22:00
                    burzymy ten pornograficzny pomnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: hip-hura Re: buuuuuurzyyymyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:38
                      tak jest :) hip hip-hura....
    • Gość: ! Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:44
      WYBURZYC!!!!!!!
    • Gość: ! Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:44
      WYBURZYC!!!!!!!!!!!!!!1
      WYBURZYC
      • Gość: dr inż. Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: 81.15.189.* 02.08.06, 18:47
        Zostawić.
      • Gość: Marysia Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: 81.15.189.* 02.08.06, 18:52
        Sam sie wyburz a wizytówke miasta czyli wielką ci.pę zostawić!!!
        • Gość: !!!!!! Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:52
          Sama jestes ci.. ty je-bana pi.. nie masz prawa mowic ze ten kawal betonu to
          wizytowka 700-tys miasta kur.w0
          • Gość: !!!!! Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:53
            700-letniego miasta
    • Gość: ! Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:53
      wYBURZYC
    • Gość: ivan Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.06, 19:13
      Społeczeństwo, które burzy pomniki, burzy swoją tożsamość i historie. Świadczy
      to o jego zacofaniu i lukach cywilizacyjnych. Ten pomnik nie przedstawia ani
      Hitlera, ani Stalina, ani innego przygłupa. W Polsce są setki pomników, które
      się komuś nie podobają. Jak by tam stał pomnik JP2, to też komuś by się to nie
      podobało i co też burzymy? Pomyślmy trochę logicznie (bez emocji), bo za 20 –
      30 lat, ktoś będzie burzył nasze pomniki.
      • Gość: ! Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:14
        Niech sobie stoi gdzieś z dala od centrum.
    • Gość: imogena Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.nat.rsk.pl 02.08.06, 21:29
      ja jestem na NIE!!!a z czym sie bedzie wtedy kojazyc nasze miasto???
      • Gość: M Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:31
        A co cie to obchodzi?
      • Gość: Zezowaty NIE !!!! dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 07:00
        To przynajmniej tytuł postu byś zmieniła na NIE, gdyż tak wstępnie wygląda on na
        TAK :(
        • Gość: stalek Re: NIE !!!! dla wyburzenia Pomnika przez Bernard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 10:38
          Wszystkich ktorzy chca wyburzenia pomnika proponuje wysiedlic z miasta i
          wywiezc gdzies do lasu. A tam mur na 3 metry pod pradem i niech tam zbieraja
          grzyby i jagody. Jak nie sa przystosowani do zycia w spoleczenstwie
          • Gość: buhahaha Re: NIE !!!! dla wyburzenia Pomnika przez Bernard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:26
            Gość portalu: stalek napisał(a):

Wszystkich ktorzy chca wyburzenia pomnika proponuje wysiedlic z miasta i
            wywiezc gdzies do lasu. A tam mur na 3 metry pod pradem i niech tam zbieraja
            grzyby i jagody. Jak nie sa przystosowani do zycia w spoleczenstwie

==============================================
            oooo to pewnie napisał przystosowany do życia ze społeczeństwem lewus
          • Gość: TAKKKKKKKKKKKKKKKK Re: TAKK !!!! dla wyburzenia Pomnika przez Bernard IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:33
            TO RACZEJ WSZCZYSCY KTÓRZY NIE CHCA WYBUERZENIA , NIECH GO SOBIE WEZMĄ DO
            LASU........ bo mi jest wstyd za niego,jako rodowity rzeszowianin.
            • Gość: Lechu Re: TAKK !!!! dla wyburzenia Pomnika przez Bernar IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 07.08.06, 16:01
              No, a jakby Bernardyni wyburzyli ten pomnik, to co będzie na jego miejscu?
              Powiększą sobie siedzibę czy może większe skrzyżowanie? Np.
              bezkolizyjne...Jestem za.(za skrzyżowaniem)
      • Gość: buhahaha Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:24
        właśnie z czym będzie się kojarzyć, bo dotychczas kojarzy się z c..ą !
        • Gość: Zezowaty NIE dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:03
          Kolejny któremu wszystko kojarzy się z c..ą. A może ten sam :))) Lecz się
          chłopie, lecz, póki nie jest za późno.
    • Gość: alicja Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:07
      Jestem za wyburzeniem tego pomnika, strasznie paskudny, od początku nie pasował
      do otoczenia. Gdyby go wyburzyć odsłoni sie architekturę klasztoru.
      • Gość: Zezowaty NIE dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:05
        Tak i najlepiej postawić kolejny klasztor, kościół albo plastikowy pomnik JP II.
        To będzie bankowo "dzieo śtuki" :))))))
        • Gość: Rzeszowianin Re: Rzeszów - skojarzenia IP: *.nat.rsk.pl 05.08.06, 20:58
          Wymyślcie coś, z czym by się Rzeszów kojarzył. Bo teraz wszyscy kojarzą go z
          c..pomnikiem.
          • Gość: A Re: Rzeszów - skojarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:15
            Nie wszyscy - ja go tak nie kojarzę.
      • Gość: A Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:15
        To prawda.
    • czarovniq Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów 06.08.06, 09:09
      Historię chcecie zatuszować tak nie ładnie oj nie ładnie
      • Gość: sio czerwone może jeszcze feliksa do kompletu? IP: *.68.78.56.pppoe78.tnp.pl 06.08.06, 10:17
        no to może jeszcze feliksa d. gdzieś wygrzebać? Przeciez on też był wybitnym
        rewolucjonistą! Jak bez retuszu to bez retuszu
        • Gość: M Re: może jeszcze feliksa do kompletu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 11:27
          Poparcie dla wybnurzenia. Wyburzyc albo kur.wa umyc bo ten syf w centrum miasta
          straszy ludzi.
          • Gość: Rzeszowianin Re: Skojarzenia rzeszowskie IP: *.nat.rsk.pl 06.08.06, 14:16
            Diecezja rzeszowska na swoich materiałach daje zdjęcie katedry. Czy na
            materiałach promocyjnych Rzeszowa można by umieścić pomnik lub budowlę
            rzeszowską?
            • Gość: M Re: Skojarzenia rzeszowskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:01
              Chyba zglupiales. Ten betonowy syf moze sie podobac tylko wiesniakom-
              rzeszowiakom w 2 pokoleniu z baranowki czy nowego miasta, takim co latają na
              ten 3-ligowy klub, jak mu tam Stal chyba :)
            • Gość: sio czerwone Re: Skojarzenia rzeszowskie IP: *.68.78.55.pppoe78.tnp.pl 06.08.06, 17:49
              można jeszcze powiesić na nim czerwoną latarnię
          • Gość: Zezowaty Re: może jeszcze feliksa do kompletu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 13:28
            Od razu widać że kolega ma kóltóre na najwyzszym poziomie :)))))
        • Gość: Zezowaty Re: może jeszcze feliksa do kompletu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 13:29
          Feliksa to sobie postaw na swojej działce i za swoje pieniądze :)
          • Gość: buhahaha Re: może jeszcze feliksa do kompletu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:23
            pier..., pier..., ja poczytam...
    • czarovniq Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów 06.08.06, 21:37
      Mieszkasz w Rzeszowie od urodzenia. I nie wiem co Wam się dzieje . Jesteście
      oziębli czy co :? We mnie ten pomnik wyzwala wszystko co najlepsze !! Ja
      proponuje Wam wszystkim jakaś terapię zbiorową;]
      • Gość: Rzeszowianin Re: TAK dla wyburzenia Pomnika przez Bernardynów IP: *.nat.rsk.pl 06.08.06, 22:12
        Nie myślałem o tym pomniku, lecz o jakimś innym, który by sie kojarzył z
        Rzeszowem, np. Sikorskiego.
    • Gość: taaaaaaaaaaaakkkkk wyburzyć pomnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 09:56
      Temat równoległy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=498&w=41549384&a=41549384
    • Gość: komuch z Rzesowa Burzymy? IP: *.68.78.10.pppoe78.tnp.pl 08.08.06, 08:02
      ojojoj, tak zostało tak daleko za nie...
      Burzymy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka