Gość: ja IP: 85.195.123.* 21.07.06, 09:44 Mowie wszystkim mocherom TAK tym forum. "ochery to ludzie, ktorzy popieraja oddanie parkingu za 1% i wyburzenie pomnika." I KTO JEST ZA TY M? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmd_rohan Re: TAK dla mocherów na forum 21.07.06, 09:48 Ludzi spoza Rzeszowa,jako niezainteresowanych bezpośrednio - prosimy o nie zabieranie głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TAK dla mocherów na forum IP: 85.195.123.* 21.07.06, 09:50 dokładnie ,zapomniałam dodać..... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: TAK dla mocherów na forum 21.07.06, 09:55 a ... ludzie spoza rzeszowa? z Podkarpacia? Nie mają głosu? To stolica ich województwa. ... z takimi poglądami - pzreprowadx sie do warszwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: TAK dla mocherów na forum 21.07.06, 10:04 Wybacz, ale czy zapraszasz przypadkowych nieznajomych, np. z Frankfurtu nad Menem, by pomagali Ci meblować mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantoś no po co ja sie pytom ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:12 abo takie koty - no po co miostowym tylo katuf w blokach?? mysuf ni mo, scura tys nie uświadcy a rozleniwione kociska ino miołcom i sie marcujom w kwestii reprodukcyji!! Dojcie te kocisko na wieś bo inacy kiedyś wos te koty że3źrom -nieroztropne miostowe bidne ludzie Odpowiedz Link Zgłoś