Dodaj do ulubionych

Kim jesteście

IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 25.07.06, 13:50
Zastanawiam sie ile osób czuje sie prawdziwym Rzeszowianinem i dlaczego.
Ciągłe sranie we własne gniazdo potwierdza jedynie fakt, że wypowiadaja sie
tu jednie ludzie z marsa.
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: Kim jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:20
      Nie przesadzajmy ludie tylko s.......ą na władze kolesi z pis rzeszowskiego.
      Przecież wszystko widać kto za kim stoi w mieście.
    • Gość: gosc Re: Kim jesteście IP: 82.177.97.* 25.07.06, 17:20
      ludzie tu mieszkajacy mozna ( z grubsza) podzielic na 2 czesci : prawdziwych rzeszowian(wyborcow PiS-LPR) oraz tych ktorzy chca doprowadzic Rzeszów do zaglady (jak i cała polske) czyli wyborcow SLD

wyborcy pozostalych partii nie sa jednoznacznie okresleni
      • Gość: ja Re: Kim jesteście IP: *.res.pl 25.07.06, 20:53
        :lol
    • olias Re: Kim jesteście 25.07.06, 18:06
      ależ skąd?! zajrzyj tylko na inne fora. Na lubelskim, gdzie do dobrego tonu
      należy zbluzgać swoje miasto a potem zaatakować inne miasto z województwa ktos
      kiedyś przytomnie zaapelował do lubelaków coby brali przykład z ... Rzeszowa i
      Podkarpacia. Napisał że choć Podkarpacie nieładnie innych bluzga to jednak na
      swoje województwo złego słowa nie pozwoli.
      W porównaniu z forami innych województw Rzeszowiacy i Podkarpacie wyrasta na
      żarliwych patriotów lokalnych.
      Tylko porównaj. W dyskusji nad tym kto może pływać motorówką na Solinie wzięło
      udział koło 100 forumowiczów. Z jednej opcji wprawdzie, bo wszyscy byli
      przeciw.
      Zobacz dziś na Trójmiasto. Prawie ich nie interesuje holenderski statek z
      tysiącami ton rakotwórczego azbestu. Rzeszowiacy już dawno by powiesili załogę
      i polska firmę za jajka. Albo jeszcze gorzej.
      • Gość: M Re: Kim jesteście IP: *.viknet.pl 25.07.06, 18:10
        Właśnie takie posty krytykujące radę miasta za destrukcyjne dzialania świadczą
        o patriotyzmie lokalnym. Bo ludzi interesuje czy coś się dzieje czy nie. Ja
        tego kraju i nie znoszę i wiele razy widziałem jak mój szanowny przedmówca
        Olias pytał "po co nam Polska" i ma rację. Ale do miasta i regionu mam jakiś
        szacunek. Choćby za to że ma odnowione budynki, ładne drogi i ludzie nawet
        jeśli biedni to zainwestują w elewację domu, ogrodzenie czy roślinki w ogródku.
        Polska jest potwornie brzydka, brudna i szara a tu i w Małopolsce jest jakby
        więcej kolorów. Faktycznie olias znam wiele osób z Lublina i okolic i dziwi
        mnie z jaką łatwością plują na swoje miasto i region, dla mnie to jak plucie na
        siebie samego. Ja jestem dumny i czuję się mieszkancem tego miasta, a jeśli
        będziesz dumny to nikt cię nie zdoła obrazić, bo Polacy to z reguły
        zakompleksiony i dziwny naród.
    • Gość: rzeszowiak Re: Kim jesteście IP: *.rzeszow.mm.pl 25.07.06, 20:50
      Krytykowanie władz miasta, to nie s...nie, ale wyraz troski o miasto rządzone
      przez ludzi strasznych, którzy podjęcie każdej decyzji konsultują z władzami
      partyjnymi i z biskupem. Rzeszów w ostatnich latach zmienił się bardzo na
      korzyść. Jak w 1982 roku wracałem tu po studiach w Szczecinie- robiłem to z
      niechęcią i z konieczności- Rzeszów był w tym czasie zapyziałą smutną dziurą.
      Nawet w tamtym koszmarnym ustroju mogło być inaczej- a moje miasto było jednym
      z najbrzydszych w Polsce. Teraz za nic bym stąd nie wyjechał. A jak ludzie w
      Rzeszowie zmądrzeją i przestaną głosować na szkodników- będzie jeszcze
      lepiej.
      • Gość: M Re: Kim jesteście IP: *.viknet.pl 25.07.06, 21:10
        W porównaniu do tego jaki jest teraz, to jeszcze 4 lata temu był smutny i
        szary. A gdyby wybrano na drugą kadencję Szlachtę to byłoby dalej to samo.
        • Gość: autor Re: Kim jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:44
          "ludzie tu mieszkajacy mozna ( z grubsza) podzielic na 2 czesci : prawdziwych
          rzeszowian(wyborcow PiS-LPR) oraz tych ktorzy
          chca doprowadzic Rzeszów do zaglady (jak i cała polske) czyli wyborcow SLD"

no gościu, znowu oplułem monitor

• prawie_magister Re: Kim jesteście 26.07.06, 13:59
            ha, ha, zabawne,
            ale to Ty będziesz wycierał!
      • Gość: sio czerwone Re: Kim jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:53
        "A jak ludzie w Rzeszowie zmądrzeją i przestaną głosować na szkodników- będzie
        jeszcze lepiej."

===============
        Masz rację rzeszowiak, nie należy głosować na SLD-owców!
        • Gość: rzeszowiak Re: Kim jesteście IP: *.rzeszow.mm.pl 26.07.06, 22:22
          nie należy głoszować na bolszewików, wszystko jedno czy z SLD czy z PiS.
          • Gość: spr in Re: Kim jesteście IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.07.06, 00:23
            SLDPO??? ~:]
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka