Dodaj do ulubionych

Most im. św Józefa :-)

03.08.06, 14:54
W Rzeszowie przy ulicy Partyzantów znajduje sie most im. św Józefa pod którym
płynie rzeczka Przyrwa. Nazwa bardzo ładna :-), proponuje inicjatorom tego
pomysłu aby szaletom miejskim w Rzeszowie nadano imię przynajświętrzej
Panienki co poprawi korzystającym komfort s*ania i pozwoli na chwile refleksii
nad patronką.
Obserwuj wątek
    • Gość: res Re: Most im. św Józefa :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:37
      ale w czym problem zauwazasz. Mosty maja różne nazwy.
      • tow.kurt Re: Most im. św Józefa :-) 03.08.06, 21:04
        1. Dlatego proponowałem nazwać tak szalety miejskie, ponieważ ta rzeczka która
        pod nim płynie to ściek.
        2. W tym kraju wszystko nosi imię J.P.2 albo jest nazywane imieniem jakiegoś
        świętego. Poprostu absurd goni absurd i stajemy się drugim Iranem tylko
        katolickim, którym żądzą dwaj goście o wzroście i ambicjach pewnego malarza
        pokojowego do spółki z ajatollachem z Torunia.
        • Gość: BadBrain Re: Most im. św Józefa :-) IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.06, 21:14
          Na znak protestu i św. oburzenia
          tow. kurt powinien przechrzcić się
          na tow. ku..as
          • tow.kurt Re: Most im. św Józefa :-) 03.08.06, 21:32
            wiesz nie wiem jak Ty ale ale ja klękać do kropidła nie lubie :-)
    • prawie_magister Re: Most im. św Józefa :-) 03.08.06, 21:59
      no kurt, ale ty masz pop........e we łbie.
      • tow.kurt Re: Most im. św Józefa :-) 03.08.06, 22:10
        Na temat tego kto ma bardziej to bym się kłócił. W przeciwieństwie do Ciebie to
        nikogo nie obrażam.
        Ps. prawie robi wielką różnice.
        • prawie_magister Re: Most im. św Józefa :-) 03.08.06, 22:17
          widzisz jakiś Ty nierozumny?
          Tymi bazgrołami akurat obraziłeś mnie jako katolika.
          • tow.kurt Re: Most im. św Józefa :-) 03.08.06, 22:23
            1. Jeszcze żyjemy w wolnym kraju i mam prawo do wyrażania swoich poglądów.
            2. w tym kraju wszystko co nie jest wychwalaniem jedynie słusznej religii jest
            obraźliwe.
            • prawie_magister Re: Most im. św Józefa :-) 03.08.06, 22:47
              w tym kraju, jak się wyrażasz, ja też mam prawo do wyrażania swoich poglądów,
              między innymi oceniać durniów!
    • Gość: XXX Re: Most im. św Józefa :-) IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:27
      SLD KGB, Kamiński , fi(j)ołek i reszta czerwonej zarazy do gazu !
      • tow.kurt Re: Most im. św Józefa :-) 03.08.06, 22:47
        Gość portalu: XXX napisał(a):

> SLD KGB, Kamiński , fi(j)ołek i reszta czerwonej zarazy do gazu !
        I to jest właśnie katolickie miłosierdzie !!!
      • Gość: MC Re: Most im. św Józefa :-) IP: 195.136.36.* 04.08.06, 10:51
        proponuje ci gumowy mlotek i lewatywe mocherku;)
    • Gość: kazik Re: Most im. św Józefa :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:33
      Ale o ile dobrze pamiętam pisali, że o tę nazwę to się klub SLD starał a więc i
      zgoda proboszcza była dla tego pomysłu. Jeśli kościołowi nie przeszkadzało żeby
      to SLD było inicjatorem tego, to co o tym sądzić? A tak w ogóle to ten most
      uwłacza św. Józefowi. A może o to chodziło SLD?
      • Gość: antysemita Re: Most im. św Józefa :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:36
        Kurt, w pełni popieram poglądy.
    • Gość: spinx Re: Most im. św Józefa :-) IP: *.nat.rsk.pl 04.08.06, 17:31
      Tego typu posty są po prostu obraźliwe i przejawem braku zastanowienia nad tym
      co się pisze. Można krytykować rzeczy, które nam sie nie podobają ale nie w
      taki bezsensowny, głupi i prymitywny sposób jak wyżej.
      • tow.kurt Re: Most im. św Józefa :-) 04.08.06, 18:01
        Głupie i bezsensowne jest nadawanie świeckim budowlom takich nazw. A jak byś był
        naprawde wieżący to powinno być dla Ciebie obraźliwym nadanie mostu takiej
        nazwy. Boi jak most można nazwać imieniem św. Józewa to dlaczego nie można
        nazwać szaletów miejskich imieniem Przynajświętrzej Panienki?? Zauważ że jedno i
        drugie jest totalną głupotą tylko to pierwsze zrealizowano.
        • Gość: juhas Re: Most im. św Józefa :-) IP: *.nat.rsk.pl 05.08.06, 00:10
          mamy w naszym mieście kilkanaście agencji towarzyskich - czytaj - burdeli.
          Mamy też kilkunastu świętych , którzy czekają na objęcie swoim patronatem
          obiektów użyteczności publicznej. Panowie radni, do roboty! Proponuję też,
          aby uhonorować poprzedniego niezmiernie zasłużonego prezydenta miasta Rzeszowa
          noszącego szlachetne i poważane nazwisko, któremu rodzice na chrzcie sw. nadali
          imię Andrzej, panowie radni z jedynej prawej i sprawiedliwej partii IV
          rzeczpospolitej wystąpcie z wnioskiem o objęcie patronatem przez zacnego i
          wielce zasłużonego Andrzeja miejskich szaletów zlokalizowanych przy ulicy Adama
          Mickiewicza.
          • Gość: NM Re: Most im. św Józefa :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 00:33
            zacna idea, by nie rzec w pizdeczkę !
        • Gość: spinx Re: Most im. św Józefa :-) IP: *.nat.rsk.pl 05.08.06, 10:52
          Po pierwsze most jest nowy(a nie jakaś tam ruina), poza tym znajduje się o ile
          się nei mylę na terenie parafii św. Józefa. Zresztą nadawanie mostom takich
          nazw jest powszechnie przyjęte, więc...!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka