Dodaj do ulubionych

Chcą obronić Rzeszów przed inwestycją

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 07:08
p. Klimek i jego Radiomaryjne "Stowarzyszenie Obrony i Rozwoju Polski" (SORP).
www.soirp.iap.pl/ czyli kolejna porcja oszołomstwa. Poczytajcie
Deklarację Ideowo-Programową.
Obserwuj wątek
    • Gość: arti Re: Chcą obronić Rzeszów przed inwestycją IP: *.rzeszow.mm.pl 29.08.06, 09:46
      płakać się chce ,,,
    • Gość: sio czerwone F. Chopin zwolennikiem manifestu komunistycznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:50
      Gość portalu: Fryderyk Chopin napisał(a):
      > p. Klimek i jego Radiomaryjne "Stowarzyszenie Obrony i Rozwoju Polski" (SORP).
      > www.soirp.iap.pl/ czyli kolejna porcja oszołomstwa. Poczytajcie
      > Deklarację Ideowo-Programową.
      =================================
      a co mieli zamieścić manifest komunistyczny?
      Polecam wizytę u lekarza.
      • kmd_rohan Re: F. Chopin zwolennikiem manifestu komunistyczn 29.08.06, 11:39
        Czy Ty, @sio czerwone, masz jakąś dysfunkcję mózgu, że wszystkich, którzy nie
        zgadzają się z Twoją chorą wizją świata wyzywasz od komunistów? Jakaś trauma w
        dzieciństwie? Może spadły na Ciebie dzieła zebrane Lenina?
        ;)
        • prawie_magister Re: F. Chopin zwolennikiem manifestu komunistyczn 29.08.06, 11:44
          kmd_rohan napisał:

> Czy Ty, @sio czerwone, masz jakąś dysfunkcję mózgu, że wszystkich, którzy nie
          > zgadzają się z Twoją chorą wizją świata wyzywasz od komunistów?
          ===================

A czy Ty i Tobie podobni też mają jakąś dysfunkcję mózgu że wszystkich którzy
          nie zgadzają się z Waszą chorą wizją świata nazywacie oszołomami?
          Czy to tylko amnezja na którą cierpicie?
          • kmd_rohan Re: F. Chopin zwolennikiem manifestu komunistyczn 29.08.06, 12:02
            To teraz wskaż jeszcze łaskawie gdzie i kogo nazwałem "oszołomem"?
            • Gość: sio czerwone Re: F. Chopin zwolennikiem manifestu komunistyczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:25
              kmd_rohan napisał:

> To teraz wskaż jeszcze łaskawie gdzie i kogo nazwałem "oszołomem"?
              ===============================

stajesz w obronie tego, co wyzywa od oszołomów tych z których zdaniem się nie
              zgadza, więc logicznie myśląc masz takie
              samo zdanie jak ten niby muzyk, oraz inni.
              • kmd_rohan Gdy rozum śpi - budzą się upiory 29.08.06, 13:06
                Staję w obronie zdrowego rozsądku i przeciwko takim jak Ty, którzy w miejsce
                dyskusji merytorycznej, potrafią tylko przypinac etykietki i nazywać każdego,
                kto się z nimi nie zgadza "komuchem", "czerwonym", bez sensu, ładu i składu, a
                co najważniejsze berz podstaw rzeczowych. Może zacznij używać mózgu, a na
                początek wyjaśnij, dlaczego człowieka, któremu logo Rzeszowa kojarzy się z
                profanacją krzyża, mam traktować inaczej niż jako cierpiącego na obsesję
                religijną?
                • prawie_magister Gdy rozum śpi - budzą się upiory komunizmu! 29.08.06, 14:42
                  Włąśnie tu wykazałeś się mądrościa, inaczej. Ja akurat nikogo nie wyzywałem od
                  komunistów, To tylko Tobie pewnie czerwone klapki spadły na oczy i doczytałęś
                  się czegoś innego niż było napisane. Ja napisałem tylko: a co mieli zamieścić
                  manifest komunistyczny? Czy to jest przyklejanie komukolwiek etykiety? Postukaj
                  sie wyjdzie Ci to na zdrowie
                  Jednak polecam Ci wizytę u lekarza albo w ostateczności spacerek, może na
                  spacerku spotkasz swój rozumek.
                  • kmd_rohan Re: Gdy rozum śpi - budzą się upiory komunizmu! 29.08.06, 15:29
                    No "paczpan", ciekawe, czemu akurat przyszedł Ci do głowy tenże manifest, a nie
                    np. Deklaracja Praw Człowieka i Obywatela? Jakieś wyparcia wspomnień z lat
                    młodości? I kto tu ma czerwone klapki? A wracając do meritum sprawy, to masz
                    jeszcze coś do powiedzenia na temat tego "stowarzyszenia" i prezentowanych
                    przez nich bzdur, np z tejże delkaracji programowej? Co powiesz na fragment cyt:
                    "łamane są prawa człowieka, rodziny i Narodu polskiego poprzez doprowadzanie
                    coraz większej części społeczeństwa do całkowitej nędzy i rozpaczy..."
                    Co to za brednie? Jakieś dane, dowody?
                    Dalej: "...zwłaszcza w wyniku ciągłego wzrostu bezrobocia..."
                    No, to władza obecnie nam dziadująca, och, pardon,panująca - łze według
                    władz "stowarzyszenia jak bure suki, bo ogłasza, że bezrobocie się zmniejsza!
                    "...co powoduje systematyczne zmniejszanie się przyrostu naturalnego..."
                    Ciekawe według jakich opracowań dostępnychn panu Klimkowi, ubożenie
                    społeczeństwa powoduje obnizenie przyrostu naturalnego? Logicznym następstwem
                    takiego sposobu "myślenia", jest przyjęcie założenia, że kraje afrykańskie oraz
                    Indie i kraje Ameryki Łacińskiej są najbogatsze, bo przyrost tam, że hoho! I
                    można by tak dalej i dalej... Doprawdy, ilośc bredni zawartych w tym "dziele
                    myśli swobodnej, bo nie skrępowanej realiami" - dorównuje bredniom manifestu
                    komunistycznego. Ale Ty, @prawie_magistrze oczywiście raczysz tego nie
                    zauważać. Bo jak wiadomo, jeśli teoria przeczy faktom - tym gorzej dla faktów.
                    Kończę więc życzeniem dla Ciebie - medice, cure te ipsum!
    • Gość: XXI Re: Chcą obronić Rzeszów przed inwestycją IP: 195.136.92.* 29.08.06, 12:04
      Ręce opadają i cała reszta...
    • Gość: Prześmiwca Re: Chcą obronić Rzeszów przed inwestycją IP: *.centertel.pl 29.08.06, 21:39
      Szanowni mieszkańcy Rzeszowa już sam tytuł "Chcą obronić Rzeszów przed
      inwestycją" brak słów ja chyba śnię .Toż to rewelacyjny tytuł dla filmu Alfreda
      Hichkoka a nie do polskiej rzeczywistości gdzie samorządy zabiegają o inwestorów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka