Gość: Fryderyk Chopin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 07:08 p. Klimek i jego Radiomaryjne "Stowarzyszenie Obrony i Rozwoju Polski" (SORP). www.soirp.iap.pl/ czyli kolejna porcja oszołomstwa. Poczytajcie Deklarację Ideowo-Programową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arti Re: Chcą obronić Rzeszów przed inwestycją IP: *.rzeszow.mm.pl 29.08.06, 09:46 płakać się chce ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone F. Chopin zwolennikiem manifestu komunistycznego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:50 Gość portalu: Fryderyk Chopin napisał(a): > p. Klimek i jego Radiomaryjne "Stowarzyszenie Obrony i Rozwoju Polski" (SORP). > www.soirp.iap.pl/ czyli kolejna porcja oszołomstwa. Poczytajcie > Deklarację Ideowo-Programową. ================================= a co mieli zamieścić manifest komunistyczny? Polecam wizytę u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: F. Chopin zwolennikiem manifestu komunistyczn 29.08.06, 11:39 Czy Ty, @sio czerwone, masz jakąś dysfunkcję mózgu, że wszystkich, którzy nie zgadzają się z Twoją chorą wizją świata wyzywasz od komunistów? Jakaś trauma w dzieciństwie? Może spadły na Ciebie dzieła zebrane Lenina? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: F. Chopin zwolennikiem manifestu komunistyczn 29.08.06, 11:44 kmd_rohan napisał: > Czy Ty, @sio czerwone, masz jakąś dysfunkcję mózgu, że wszystkich, którzy nie > zgadzają się z Twoją chorą wizją świata wyzywasz od komunistów? =================== A czy Ty i Tobie podobni też mają jakąś dysfunkcję mózgu że wszystkich którzy nie zgadzają się z Waszą chorą wizją świata nazywacie oszołomami? Czy to tylko amnezja na którą cierpicie? Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: F. Chopin zwolennikiem manifestu komunistyczn 29.08.06, 12:02 To teraz wskaż jeszcze łaskawie gdzie i kogo nazwałem "oszołomem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: F. Chopin zwolennikiem manifestu komunistyczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:25 kmd_rohan napisał: > To teraz wskaż jeszcze łaskawie gdzie i kogo nazwałem "oszołomem"? =============================== stajesz w obronie tego, co wyzywa od oszołomów tych z których zdaniem się nie zgadza, więc logicznie myśląc masz takie samo zdanie jak ten niby muzyk, oraz inni. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Gdy rozum śpi - budzą się upiory 29.08.06, 13:06 Staję w obronie zdrowego rozsądku i przeciwko takim jak Ty, którzy w miejsce dyskusji merytorycznej, potrafią tylko przypinac etykietki i nazywać każdego, kto się z nimi nie zgadza "komuchem", "czerwonym", bez sensu, ładu i składu, a co najważniejsze berz podstaw rzeczowych. Może zacznij używać mózgu, a na początek wyjaśnij, dlaczego człowieka, któremu logo Rzeszowa kojarzy się z profanacją krzyża, mam traktować inaczej niż jako cierpiącego na obsesję religijną? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Gdy rozum śpi - budzą się upiory komunizmu! 29.08.06, 14:42 Włąśnie tu wykazałeś się mądrościa, inaczej. Ja akurat nikogo nie wyzywałem od komunistów, To tylko Tobie pewnie czerwone klapki spadły na oczy i doczytałęś się czegoś innego niż było napisane. Ja napisałem tylko: a co mieli zamieścić manifest komunistyczny? Czy to jest przyklejanie komukolwiek etykiety? Postukaj sie wyjdzie Ci to na zdrowie Jednak polecam Ci wizytę u lekarza albo w ostateczności spacerek, może na spacerku spotkasz swój rozumek. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Gdy rozum śpi - budzą się upiory komunizmu! 29.08.06, 15:29 No "paczpan", ciekawe, czemu akurat przyszedł Ci do głowy tenże manifest, a nie np. Deklaracja Praw Człowieka i Obywatela? Jakieś wyparcia wspomnień z lat młodości? I kto tu ma czerwone klapki? A wracając do meritum sprawy, to masz jeszcze coś do powiedzenia na temat tego "stowarzyszenia" i prezentowanych przez nich bzdur, np z tejże delkaracji programowej? Co powiesz na fragment cyt: "łamane są prawa człowieka, rodziny i Narodu polskiego poprzez doprowadzanie coraz większej części społeczeństwa do całkowitej nędzy i rozpaczy..." Co to za brednie? Jakieś dane, dowody? Dalej: "...zwłaszcza w wyniku ciągłego wzrostu bezrobocia..." No, to władza obecnie nam dziadująca, och, pardon,panująca - łze według władz "stowarzyszenia jak bure suki, bo ogłasza, że bezrobocie się zmniejsza! "...co powoduje systematyczne zmniejszanie się przyrostu naturalnego..." Ciekawe według jakich opracowań dostępnychn panu Klimkowi, ubożenie społeczeństwa powoduje obnizenie przyrostu naturalnego? Logicznym następstwem takiego sposobu "myślenia", jest przyjęcie założenia, że kraje afrykańskie oraz Indie i kraje Ameryki Łacińskiej są najbogatsze, bo przyrost tam, że hoho! I można by tak dalej i dalej... Doprawdy, ilośc bredni zawartych w tym "dziele myśli swobodnej, bo nie skrępowanej realiami" - dorównuje bredniom manifestu komunistycznego. Ale Ty, @prawie_magistrze oczywiście raczysz tego nie zauważać. Bo jak wiadomo, jeśli teoria przeczy faktom - tym gorzej dla faktów. Kończę więc życzeniem dla Ciebie - medice, cure te ipsum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXI Re: Chcą obronić Rzeszów przed inwestycją IP: 195.136.92.* 29.08.06, 12:04 Ręce opadają i cała reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiwca Re: Chcą obronić Rzeszów przed inwestycją IP: *.centertel.pl 29.08.06, 21:39 Szanowni mieszkańcy Rzeszowa już sam tytuł "Chcą obronić Rzeszów przed inwestycją" brak słów ja chyba śnię .Toż to rewelacyjny tytuł dla filmu Alfreda Hichkoka a nie do polskiej rzeczywistości gdzie samorządy zabiegają o inwestorów. Odpowiedz Link Zgłoś